עבור לתוכן

יש לי זכרונות 2GB 533 מתכנן OC זה בסדר?האם הם יכולים להגביל אותי?

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC

האם הם יכולים להגביל אותי?

תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה?

ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ?

מה אתם ממליצים?

תודה לעוזרים!

פורסם

היי

יש לי זכרונות 2X1GB במהירות 533MHZ cl4 של חברתtwinmos (ואני מתכוון לקנות את המחשב שרשום במפרט משמאל) ורצית לדעת אם אני מתכנן OC

האם הם יכולים להגביל אותי?

תכננתי על זכרונות 800MHZ אבל זה לא בזבוז לקנות שכבר יש לי זכרונות כאלה?

ואם אני עולה בבאס מעל 266 שזה בעצם הסטוק אני צריך להשמש במחלקים? מחלקים זה לא מומלץ?

מה אתם ממליצים?

תודה לעוזרים!

בלוח p5w dh deluxe אתה יכול להגדיר את הזכרונות על 400 ואז להעלות את התדר ללוח (FSB) עד שהזכרונות יגיעו ל-533

אפשר להעלות את התדר בלוח עוד , אבל אז אתה עושה OC גם לזכרונות , זה אפשרי , אבל רק ע"י ניסוי וטעייה , עד שתגיע ליציבות

פורסם

קרא את חוקי הפורום, נא שנה את כותרת הדיון לכותרת אינפורמטיבית ועניינית, אחרת הדיון ינעל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי נגיד ואני יוריד אותם ל400 ואת הFSB אני מעלה עד 400 אז זה נותן בדיוק 533 לזכרונות אבל מה אני עושה אם אני רוצה לעלות את FSB

ל450 שזה הצפיה שלי? אז בעצם אני עושה OC לזכרונות ואם הם לא עומדים בזה מה אני עושה?

תודה

פורסם

אוקיי נגיד ואני יוריד אותם ל400 ואת הFSB אני מעלה עד 400 אז זה נותן בדיוק 533 לזכרונות אבל מה אני עושה אם אני רוצה לעלות את FSB

ל450 שזה הצפיה שלי? אז בעצם אני עושה OC לזכרונות ואם הם לא עומדים בזה מה אני עושה?

תודה

מחליף זכרונות

פורסם

תנסה להעלות להם את המתח ולשפר להם את הקירור.

פורסם

תודה

אם תשים זכרון על 400 (יחס 4:3 לטובת הבאס) גם ב400 באס זה אוברקלוק לזכרונות (DDR-2 600)

ו450 זה מהירות זכרון של 675

266:200=400:300=450:337

פורסם
  • מחבר

מה החיסרונות במחלק?

תודה

פורסם

מה החיסרונות במחלק?

תודה

אין חסרונות , יש התאמה

ההשפעה על הביצועים זניחה , בין אם זה תדר הזכרונות , תיזמוני הזכרונות או "המחלק" (יחס)

אנשים מקדישים יותר מידיי זמן וכסף על זכרונות ! , בשביל לקבל שיפור של 2% בביצועים הכלליים

יש רק סיבה אחת לצורך בתדרים גבוהים בזכרונות וזה OC

בכל מקרה זכרונות בתדר 533 , מגבילים ב-OC גבוה

פורסם

אין חסרונות , יש התאמה

ההשפעה על הביצועים זניחה , בין אם זה תדר הזכרונות , תיזמוני הזכרונות או "המחלק" (יחס)

אנשים מקדישים יותר מידיי זמן וכסף על זכרונות ! , בשביל לקבל שיפור של 2% בביצועים הכלליים

יש רק סיבה אחת לצורך בתדרים גבוהים בזכרונות וזה OC

בכל מקרה זכרונות בתדר 533 , מגבילים ב-OC גבוה

דווקא יש קצת , המעבד צריך לחכות יותר לזכרונות , נפתר חלקית במעבדים חדשים PRE FETCHING או משהו כזה , אבל עדיין , לעומת זאת לOC דווקא סבבה מחלקים בטוח לא יפריעו , חוץ מזה 533 זה מהירות , תלוי איזה שבב יש בזכרונות , יכול להיות שהוא טוב ויכול לעמוד גם ביותר

פורסם
  • מחבר

הבעיה שזה זכרונות לא מוכרים(לי בכל אופן) הם של TWINMOS וקיבלתי אותם חדשים, תכלס תיכננתי על זכרונות 800MHZ אבל לא חבל להוציא כסף שכבר יש לי את הזכרונות האלה? השאלה אם על ידי מחלקים והעלאת מתח אני יצליח להגיע לבאס 450?

בכל מקרה שאני יביא את המחשב אני ינסה אותם אבל הסקרנות...

פורסם

הבעיה שזה זכרונות לא מוכרים(לי בכל אופן) הם של TWINMOS וקיבלתי אותם חדשים, תכלס תיכננתי על זכרונות 800MHZ אבל לא חבל להוציא כסף שכבר יש לי את הזכרונות האלה? השאלה אם על ידי מחלקים והעלאת מתח אני יצליח להגיע לבאס 450?

בכל מקרה שאני יביא את המחשב אני ינסה אותם אבל הסקרנות...

תשמע , להגיע עם כאלה זכרונות ל450 אמור להיות סבבה , תנסה , אין פה אפילו מגדת עתידות אחת בפורום , אז תנסה , יציב ? תן בו יותר חזק בראש? לא יציב ? תוריד טיפה , עד שתגיע לתדר המקסימלי שאתה יכול ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים