עבור לתוכן

מבוקש-נייד בתקציב 11K~ ו/או ASUS A8J

Featured Replies

פורסם

הדרישות הקריטיות: מסך קטן מ-15.4'', כרטיס מסך לא מובנה.

ייעוד: בעיקר הקלדה על מסעדי כסאות האוניברסיטה (לכן חשוב לי שלא יהיה גדול, אבל לא ממש אכפת לי לסחוב 3 קילו), אבל חשובה לי גם תמיכה במשחקים.

כפי שאפשר להבין מהכותרת, אחרי התלבטויות רבות וגלישה ממושכת באתרים אמריקאיים רבים ננעלתי על הA8J של אסוס שממלא את כל הצרכים (14''<15.4, והוא בעל כרטיס מסך X1600/7600 שבדר"כ מוצאים רק בניידים הגדולים), רק כדי להתייאש מנסיונותי למצוא אותו בארץ (אני לא רוצה לייבא מחשב; אחריות וכו').

בכל מקרה, אשמח לקבל הצעות למחשב שעונה על הדרישות שלי במגבלת התקציב (כמובן, במחיר נמוך יותר אם אפשר ;D), או קישור לחנות שמוכרת את ה A8J בארץ.

פורסם

הבחירה הכי טובה כנראה תהיה Lenovo T60 עם X1600. לא מצאתי באתרים. הרם טלפון למשווק של לנובו ושאל אם יכולים להביא לך או משהו :)

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח לקנות מחשב של IB-אממם-לנובו, אבל ה-T60 הוא היחיד עם כרטיס מסך חזק והוא גדול מדי עבורי (15'')...

פורסם

תן קפיצה ל http://www.buy4less.co.il/ יש שם מגוון די רחב של ניידים.

עכשיו נדמה לי שלסוני יש נייד עם מסך קטן ועם שני כרטיסי מסך אחד מובנה לצריכת אנרגיה נמוכה ואחד לא מובנה שהוא חזק יותר ובלחיצת כפתור או משהו כזה אתה מורה למחשב במי לעשות שימוש אז תבדוק את זה אצלהם ובכלל כי אני לא ממש זוכר את הדגם וגם לא סגור על המחיר.

פורסם

הסוני הקלים יותר עם כרטיס גרפי חזק מחוץ לתקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים