עבור לתוכן

שכר טכנאי...

Featured Replies

פורסם

יש את התואר הבנלאומי a+ (טכנאי מחשבים מוסמך )

ויש גם את התואר mcdst של מיקרו סופט

אחד משניהם +תעודה של המכללה שלמדת בה

מספיקים לך בתור התחלה

וכשתצבור נסיון וידע יהיה לך מקצוע מבוקש

קורס במדיהטק עולה 8 k

הדרישות לקורס טכנאי הוא רק יכולת קריאה של אנגלית טכנית (אנגלית קלה מאוד)

וחוץ מזה כלום

אבל חוץ מטכנאי אתה יכול ללמוד webmaster שהוא מקצוע מבקש

תלוי מה מתאים לך

הפתרון הנ"ל הוא בשביל מי שלא מוכן לעשות תואר 3/4 שנים +בגרות +פסיכומטרי כו'....

אם יש לך כח ויכולת אז כמובן עדיף תואר

מעניין באמת למי פה יש חלום להיות תכנאי מחשבים בחיים שלו :lol:

יש למישהו איזה מבחן ישן של mcdst לדוגמה ?

החמור יראה לך את הדרך ;)

בנוסף עשיתי עשרות סימולציות (אני לא מגזים!)

אתה אומר את זה כאילו שזה הרבה.

• תגובות 55
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבינו לא לכל אחד (לדוגמא אני ) יש את הכח ללמוד הרבה זמן

אם יש לכם הצעה אחרת שתוך חצי שנה מקבלים מקצוע טוב בתחום המחשבים

אני ורבים נשמח לשמוע :)

פורסם

להיות תכנאי מחשבים זה בכלל לא מה שאתה חושב משכורת מאוד נמוכה וזו עבודה במשרה חלקית במקרה הטוב ביותר וגם זה לא משהו בשביל העתיד.בן כמה אתה?

פורסם

הגיל מופיע בפרופיל שלי

מה אתה אומר על webmaster ?

הסיסקו לא יקבלו אותי לעבודה בלי תואר ?

בקיצור מה ללמוד ??? (מקסימום שנה )

ותאמת כל הרתיעה אצל אנשים מטכנאי מחשבים נראה לי בולשיט גדול

התעודה מוסיפה לרסומה וגם על הדרך מכירים את המחשב - מה רע ?

פורסם

גם בשביל webmaster אתה צריך תואר כדי לעבוד בעבודה טובה אלא אם אתה רוצה לעבוד בשביל ילד בן 13 מפונק עם אתר משלו.

סיסקו חברה נורמלית הם לא מקבלים עובדים בתחום הזה בלי תואר ראשון לפחות.אתה בן 28 ועוד לא למדת?אתה מבזבז זמן!

קח את עצמך בידיים ותנסה להתקבל לתואר ראשון בממכלה/אוניברסיטה אין דרך קלה של שנה.תואר ראשון לוקח לעשות 3 שנים אבל אחרי זה הרבה מאוד דלתות נפתחות וגם משכורות מאוד יפות.

פורסם

אין ספק

אבל אני לא יכול נפשית/גופנית/רצון וכו'....

אז אני מחפש פתרון

פורסם

250 שקל תלוי במרחק ובזמן של התיקון

פורסם

פיג תודה על התגובה העניינית...

ד"א אני בן 18 ויש לי ידע בטכנאות אני לא יודע להגדיר באיזה רמה ..... [סביבת עבודה עיקרית ב-XP בזמן הזה אני רוכש ניסיון ב-2000 ו 98.. VISTA בקרוב :)]

אני עושה עבודות פה ושם לחברים , או לחברים של חברים :smile1: וכסף לא רע מתי שיש...

גם מה שיותר משתלם לקרוא לי מאשר לטכנאי [מוסמך מחברה.. ולפעמים גם זה לא] שיקרע אותם בכסף..

אז לא חסר :) ....

הקטע הוא שאני מתעניין בהיבט הלימודי , אם זה שווה לעשות... כמה זה יוסיף לי לרמה בכלל ואם צריך ...

הרי לא סתם אני אלך לזרוק כסף על טכנאות שאני כבר יודע..

פורסם

לא יודע מה איתכם אני לפני הצבא התעסקתי הרבה בתחום החומרה והתוכנה בסביבות העבודה השונות והתחלתי לתקן מחשבים של חברים וכאלה אבל בסופו של דבר זה מקצוע די משעמם שהבעית חוזרות על עצמם ולא נראה לי שזה מקצוע מבטיח לחיים כך שאני חושב שכדאי שתפנו לכיוונים אחרים. זה נחמד לפרק את המחשב של חבר שלך ולגלות שהבעיה היא איזה כבל משוחרר או מאוורר דפוק וכרטיס זכרון שנפגם ופתאום המחשב חוזר לתפקוד אבל פעם אחת פעם שנייה ונמאס..... יש מקצועות הרבה יותר מעניינים.....

פורסם

אני חושב שאני יעבוד בעבודה כזאת בתור בין לבין עבודה אחרת או לימודים בינתים אין לי הסמכה כל שהיא או משהו כזה אבל יש לי ידע :-* איך אני משיג לקוחות ?

פורסם

פרסומים שונים... עיתונים שכונתיים \אזוריים , פלאיירים , כרטיסי ביקור , מגנטים , לקוחות שמפרסמים אותך לאחר שעשית להם עבודה טובה ועוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים