עבור לתוכן

האם HEC 300W יספיק?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות בקרוב מחשב (עדיין מחכה לתגובה אחרונה בפורום מפרטים..) ואני מתכוון לקנות בו:

מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300ART 20/24P

האם הוא מספיק למפרט הבא:

דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS

מחיר לפריט - 438.00 ₪

צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16

מחיר לפריט - 188.00 ₪

כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB

מחיר לפריט - 39.00 ₪

מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box

מחיר לפריט - 1,085.00 ₪

לוח אם Asus P5L-VM 1394

מחיר לפריט - 621.00 ₪

2 X זיכרון SAMSUNG 512MB DDR2

מחיר לפריט - 280.00 ₪

מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300ART 20/24P

מחיר לפריט - 315.00 ₪

בתוספת כרטיס מסך בסביבות ה-400-500 ש"ח כמו 7300GT ?

בכוונה רשמתי גם כרטיס מסך OB וגם נפרד כי אני כרגע מתכוון לקנות OB ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס מסך נפרד, סביר להניח שלא יותר חזק מזה שציינתי (או כל כרטיס מסך אחר בסביבת מחיר זאת שיהיה בעוד כמה חודשים).

ברור לי שהספק מספיק למפרט ללא כרטיס המסך, ואני די בטוח שגם עם.. אבל אני שואל כדי להיות בטוח.

תודה

פורסם

אני חושב שזה יהיה גבולי מאוד ואולי אפילו לא יחזיק....מאוד לא מומלץ...זה הדגם ART שהוא לא משהו...

תוסיף עוד כמה גרושים ותיקח את המארז+ספק של 400..מומלץ שיהיה TRT...אבל גם ART לא נורא במיוחד

פורסם
  • מחבר

:(

סביר להניח שאני אקנה ב-skypc, שם אני מניח שאני באמת אאלץ לקנות את: מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P כי אני לא רואה הרבה אופציות אחרות.

אבל אם אני אקנה ב-LogicPC, מה לגבי המארז הזה: Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case

הוא מספיק טוב? (דווקא יותר זול מ-HEC, אבל אני מבין שהספק יותר טוב)

פורסם

תלוי בדגם המדויק של הספק...אני מניח שזה לא THN...

בכל מקרה..היתי הולך על ה6A19+HEC 400 TRT מהסיבה הפשוטה שהספק מספיק לך אבל המארז טוב בהרבה!

פורסם

יספיק

פורסם
  • מחבר

יספיק

לאיזה ספק התייחסת?

תלוי בדגם המדויק של הספק...אני מניח שזה לא THN...

בכל מקרה..היתי הולך על ה6A19+HEC 400 TRT מהסיבה הפשוטה שהספק מספיק לך אבל המארז טוב בהרבה!

מצד שני זה הבדל של 200 ש"ח.. בכל זאת אתה חושב שכדאי?

פורסם

גם ה-300W של HEC יחזיק

פורסם

לדעתי אם אתה קונה בסקאי, כדאי לך לשקול את ה 6AR6, הוא מעוצב יפה והיציאות הקדמיות במקום נוח, וכמובן בנוי כמו כל שאר המארזים של Compucase.

בנוסף אם תברר טוב בחנות תווכח שהוא מגיע עם ספק HEC 400-TRT.

כך הם מגיעים לפי מיטב הבנתי.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אם אתה קונה בסקאי, כדאי לך לשקול את ה 6AR6, הוא מעוצב יפה והיציאות הקדמיות במקום נוח, וכמובן בנוי כמו כל שאר המארזים של Compucase.

בנוסף אם תברר טוב בחנות תווכח שהוא מגיע עם ספק HEC 400-TRT.

כך הם מגיעים לפי מיטב הבנתי.

רשום: מארז Compucase 6AR6-2F Silver/Black 300w

או שראית את זה ואתה חושב שזאת טעות והמארז בעצם עם ספק 400 וואט ?? ???

LiorP23, xtract1 תחליטו מי צודק.. ::);)

אני מחליט לפי זה איזה מארז לקנות. אם זה גבולי נראה לי שאני אלך על בטוח ואקח ספק 400W.

פורסם

אני לא דן כרגע אם אתה צריך ספק של 300W או 400W (לדעתי גם 300W יספיק כי אין לך שום רכיב כבד במערכת).

רק אמרתי שכמו שאני מכיר את המארז 6AR6 הוא בא עם 400W-TRT וכנראה מחליפים לו את הספק בחנות ל 300.

אם תברר תראה שניתן לקבלו עם 400 והוא לדעתי גם הרבה יותר יפה מה 6A19 ומה 6A21 וגם היציאות הקדמיות יותר נוחות (היום התקנתי כזה)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אשאר עם ה-6A19, בגלל המחיר.

אני חושב שהוא יותר מתאים מבחינת מראה למקום שבו הוא ממוקם בחדר, יש לי את המארז הזה במחשב הנוכחי.. :) (זה יהיה די מוזר לקבל מחשב שנראה מבחוץ זהה למחשב הנוכחי שלי, רק שהוא טוב ממנו פי 10.. :P)

הכניסות הקדמיות אומנם קצת יותר זמינות וזה יתרון אבל זה לא קריטי. מה שכן המכסה של הכניסות מקדימה נשבר במארז שלי, אני מקווה שזה לא יקרה שוב..

תודיעו לי מה החלטתם לגבי ספק 300W או 400W? :)

וחוץ מזה, שאלה בלי קשר (אבל קשורה לפורום הזה), במקום לפתח שרשור חדש:

מעבד קונרו E6300 שאני קונה ב-SkyPC כחלק מהרכבת מחשב שלם, הוא תחת הקטגוריה של BOX מבחינת אחריות נכון?

(מבין האפשרויות של:

מעבדי אינטל באריזת BOX: לכל החיים

מעבדי אינטל באריזת OEM: שנה )

עריכה: אופס, בעצם זה לא קשור לפורום הזה, משום מה חשבתי שזה פורום מעבדים לוחות אם זכרונות כשרשמתי את זה.. לא יודע למה :S

אבל אני כבר אשאיר את השאלה הזאת כאן.

פורסם

300W יספיק

פורסם

וחוץ מזה, שאלה בלי קשר (אבל קשורה לפורום הזה), במקום לפתח שרשור חדש:

מעבד קונרו E6300 שאני קונה ב-SkyPC כחלק מהרכבת מחשב שלם, הוא תחת הקטגוריה של BOX מבחינת אחריות נכון?

(מבין האפשרויות של:

מעבדי אינטל באריזת BOX: לכל החיים

מעבדי אינטל באריזת OEM: שנה )

עד כמה שאני מבין הם נותנים מעבד BOX (כי כמו שאמרתי אתמול קיבלתי כזה מסקאי)

החלק העליון של אריזת המעבד עם המספר ומדבקת ההולוגרמה היה בתוך קופסאת הקרטון של הלוח אם יחד עם כל הקשקושים האחרים.

אבל, למה לא להתקשר פשוט ולשאול?

פורסם
  • מחבר

צודק, התקשרתי ואמרו לי שזה אכן BOX.

אני אחזור אם כן לספק 300W אם רובכם אומרים שהוא מספיק..

עריכה:

קראתי עכשיו את ההודעה של "אנחנו לא נביאים" לגבי DX10, אז.. אתם לא נביאים אומנם :P אבל אני מבין מההודעה שבכל מקרה צפויה עלייה בהספק הדרוש עבור כרטיסי המסך באופן משמעותי (גם בלי להעריך עד כמה משמעותי בדיוק) ?

מכיוון שאני מתכוון לקנות כרטיס מסך כשיצאו כרטיסי ה-DX10, יש סיכוי סביר שאני אצטרך בכל זאת ספק יותר חזק מאשר ה-300W ? (גם עבור כרטיס מסך לא חזק במיוחד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים