עבור לתוכן

כמה עלובי נפש אפשר להיות ? (או : איך KSP שיקרו וגזלו את חבר שלי)

Featured Replies

פורסם

e.t - יכול להיות שזאתי באמת עשיקה. במידה וזה ככה, לך לחנות ותסביר להם מה קרה. לא מבינים? תנסה עוד פעם ועוד פעם (בלי להפסיק כמובן, ובטון מתגבר).

אני ככה הצלחתי לשכנע את דומינוס פיצה שמגיעה לי פיצה חינם למרות שלא הגיעה לי :saint:

אוכל חינם (תרתי משמע ;) )

• תגובות 32
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא על תקן של מליץ יושר ל- KSP ( למרות שאני כבר מרגיש ככה ).

אבל - תזכרו כל הזמן - לקוח אחד לא מרוצה הוא שווה ערך ל- 100 לקוחות מרוצים - וזה כלל ידוע בכל החנויות - אז למה אתם כל הזמן חיים בהרגשה ש- KSP כ"כ תחמנים ומטומטמים ולא רוצים שיבואו אליהם ( לא נתקלתי כמעט בהמלצות על חנויות , אבל כל אחד שנדפק ישר רץ לספר כאן את הסיפור שלו ) - הם רוצים שיהיו מרוצים - ואני שמעתי לא פחות מ- 5 אנשים שונים שקנו אצלם והיו מאוד מרוצים לפני שהגעתי אליהם - וגם אצלי למרות אי אלו צרות בסה"כ הם היו 100 % .

החבר שלך ... הוא ניסה כבר לדבר איתם - או שקודם כל רצת לספר פה מה קרה ואתה גם מחכה כמה ימים ורק אח"כ הוא יגש - הכל יסתדר ופה ישאר רק הליכלוך ( - או שמה במידה והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר נזכה בהודעה עם כותרת - כמה נחמדים אפשר להיות? ( או : איך KSP הבינו והתחשבו והחזירו את הכסף לחבר שלי ובמזומן ).

תיגש אליהם - תדבר יפה בהתחלה ועל תנסה ישר להניס אותם למגננה --- > ותבוא ותספר לנו מה היה ....

עם הם לא יגיבו טוב ---> אז הם חארות ....

פורסם

e.t - יכול להיות שזאתי באמת עשיקה. במידה וזה ככה, לך לחנות ותסביר להם מה קרה. לא מבינים? תנסה עוד פעם ועוד פעם (בלי להפסיק כמובן, ובטון מתגבר).

אני ככה הצלחתי לשכנע את דומינוס פיצה שמגיעה לי פיצה חינם למרות שלא הגיעה לי :saint:

THE-Q מה שעשית בדומינוס פיצה זה מעשה מגעיל ולא משקף שום חוכמה או גבריות ,ואני מציע לקוראי ת'רד זה לא להשתמש בשיטות אלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים