עבור לתוכן

צריך עזרה בצריבת ביוס ללוח 965P S3 של גיגהבייט

Featured Replies

פורסם

כן זה יותר פשוט.. מכיוון שאני בידיוק זז למיטה עכשיו יהיה לי זמן להסביר לך אך ורק מחר.. אבל אולי עד אז מישהו אחר כבר יספיק להסביר לך.. בימינו אפשר לעשות את צריבת הביוס דרך הוינדוס בלחיצת כפתור פשוטה :)

פורסם

אתה צריך תחילה לקרוא בספר של לוח האם או באתר של החברה איך מתבצעת הפרוצדורה של עדכון הביוס ולפעול בהתאם

אם משהו משתבש פעל לפי ההוראות או לחילופין ריסט לביוס בד"כ על ידי ג'מפר והסרתו או מגע קל של מברג בפינים שנמצאים ליד הבטריה

לפי מה שקראתי על הלוח הוא אמור להיות חסין תקלות שמקורם בעדכון ביוס

אפשר לעדכן גירסה ישנה של ביוס.

פורסם

הגירסא החדשה לרוב יותר טובה מהישנה במידה ומדובר בעידכון של ביוס מקורי.

הסיכון היחידי בעידכון כזה הוא LOCKUP כלשהוא של המחשב בזמן שמתצעת צריבת הביוס(מה שמאוד מאוד מאוד לא סביר..) או הפסקת חשמל(מה שגם מאוד מאוד לא סביר מכיוון שצריבת הביוס נמשכת סה"כ 2-3דקות כולל ריסטרט שאחריו אתה יכול להיות בטוח שהכל עובד כמו שצריך)

אני ממליץ לך לעשות עידכון לביוס.

בלוחות של GB מי שעידכן ל-F11 סבל מאין סוף בעיות.ולכן חלק(כולל אני) חזרו ל-F10.לכן להגיד למישהו שהוא יכול ללא כל בעיה וממש לקחת אחריות על זה..אני לא הייתי ממהר לרוץ ולהמליץ לו על עידכון ביוס.

צריך לדעת באיזה לוח מדובר,למה הוא רוצה לעשות עידכון וקצת לחקור בפורומים או ב-FAQ באתר של החברה לפני שרצים לעדכן.

יש גם עידכוני BETA שהוא צריך להיות מודע להם,ולכן קצת מיהרת לדעתי לשכנע אותו,מה גם שציינת במפורש את המילה:"לרוב" איון בעיות.ואם הבחור לא יידע בדיוק לעשות??מה אז??

פורסם

אם אני זוכר נכון לג'יגהבייט יש אפשרות בביוס עצמו לעשות עידכון לביוס מפלופי, אישית מעדיף את זה מסביבת ווינדוס שיש יותר סיכוי שתתקע..

בכל מקרה הייתי ממליץ לאפס את הביוס ולא להיות באוברקלוק בזמן עידכון ביוס.

הגירסא הרישמית (לא BETA) האחרונה של ה-S3 היא F5 (לא F11, זה ללוח אחר ולא קשור) שאמורה לשפר יכולות אוברקלוק עם E6300, אז אם זה מעניין אותך לך על זה.

חוץ מזה שמתי לב במפרט שלך שאתה עם Big Typhoon, שאלה - הפלטת H העליונה שלו לא התנגשה לך באחד הקבלים שקרובים לסוקט של המעבד?

אצלי חתכתי קצת את הפלטה כדי שלא יהיה מגע (זה היה חור שלא נחוץ לי מאלו שמיועדים לתושבת 939 בכל מקרה)

פורסם

אבל למה ריבון העולמים הוא לא אומר למה הוא רוצה לעשות עידכון ביוס?מה זה סוד?

ב-GB יש כמה אפשרויות לעידכון ביוס,יש דרך דיסקט(שזה עדיף כי אתה ישר נכנס ל-דואל ביוס )ויש דרך WIN.אם יש לך UPS ואתה לא מפחד שיקרה משהו אז אפשרי דרך WIN.

אגב,בעידכון הוא נותן אפשרויות בביוס נרחבות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים