עבור לתוכן

עדכון עמוד 3 1.86@2.94 מתח 1.2V + באנצים על 2.8 .

Featured Replies

פורסם

GIGABYTE GALAXY שווה קניה אם מדובר במערכת מים תקציבית ;)

היא ממש טובה :xyxthumbs:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=11109

מה שטוב במערכת שהיא מגיעה עם בלוק איכותי יותר מTT. 8)

רק אם אתה מתכנן OC רציני לך על קירור מים אם לא נינגה פלוס יהיה מספיק ויותר :cool2:

טבלת השוואה:

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_33.html

הגיגה בייט מפתיע :)

הנה ההשוואה ,אתה יכול לראות

שהמערכות נעות סביב 35 מעלות שזה גם מה שהנינג'ה יתן לך.

שוב - בזבוז כסף....

• תגובות 38
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

את ההשוואה הזו אני הבאתי בתחילת העמוד השלישי.. תאמין לי שאני מכיר כל גרף בה בע"פ כבר..

וכמו שאתה יכול ליראות המערכות מושוות שם לזלמן 9500 שדיי שווה בביצועים שלו ל נינג'ה (לנינג'ה יש יתרון של 3-4 מעלות לרוב)

וכל המערכות הסבירות כמו BW SE פשוט עושות ממנו צחוק...

פורסם

לי היה THERMALTAKE BIGWATER SE וקח עצה אל תקח את זה,המשאבה פעם אחת הפסיקה לפעול והחלפתי אותה בחדשה אצל היבואן שטען שהיא פועלת מעולה ואין לה שום בעיה.

אחר כך אחרי כמה זמן שחיברתי את הכל שוב זה קרה שוב,המשאבה פשוט סתם ככה מפסיקה לפעול בקיצור חרא לגמרי ובתוך הבלוק של המעבד יש קורוזיה אז...

עכשיו כל המסקנות שאני אומר לא באות רק ממני,נכנסתי גם לאתר NEWEGG בחו"ל ועוד כמה אתרים גדולים וכל הביקורות על הערכה הזאת אומרות את הדברים שאני אמרתי בדיוק.

לגבי שאר הערכות של טרמל אין לי מושג אם הם באמת שיפרו שם הרבה,המשאבה יותר חזקה סבבה אבל הבלוק?בטח אותו הבלוק.

את שאר הערכות אני לא ממש מכיר אבל הגעתי למסקנה שאם הולכים על קירור מים אז לא ללכת על כמעט שום ערכה מוכנה חוץ משל SWIFTECH שהיא ברמה וגם לא זולה בכלל.

שורה תחתונה אם אתה לא רוצה להשקיע בסביבות ה1000-1500 על קירור מים שיהיה שווה ויחזיק מעמד תשאר בינתיים עם קירור אוויר שגם מאוד יעיל והרבה פחות יקר.

:)

פורסם
  • מחבר

הBW 7X5 עברה שידרוג בהכל חלק וחלק לעומת הSE.. אבל אין ספק שהיא לא בליגה של SWIFTECH וחברותיה .

אם אני לא אקח את הBW אני אקח כניראה את הקירור מים של GB שהוא גם איכותי מאוד יחסית למחיר..

ד"א סימתי הרצה של 12 עם שני SP04 ...

294012hft3.th.jpg

יציב כמו סלע ;D

פורסם

כמה מעלות יש לך בסטוק ?

פורסם
  • מחבר

אחרי שהכל תוקן אם אני זוכר נכון זה היה 55 מעלות..

עכשיו למרות העלאה של 1.1GHZ הטמפ' רק כ 60 מעלות.. כניראה ביגלל שהמתח נמוך יותר .

פורסם

אני לא יודע למה להאמין... למה ה6300 אצלי כמה שהלוח כתב 75 מעלות במאמץ... כשנגעתי בהיטסינק הוא היה פושר...

ואני בטוח שהמשחה הייתה מרוחה כמו שצריך וגם הקירור ישב כמו שצריך על המעבד ככה שאין סיכוי שהוא לא נגע..

כל זה באוברקלוק ל2.73 (390FSB) אז אני ממליץ גם לך ידידי לגעת בהיטסינק.. כי ב1.2V ממש - אבל ממש לא אמור להיות למעבד שלך חם - להערכתי אפילו לא 45 מעלות במאמץ.. פשוט תגע בהיטסינק בזמן מאמץ.. אם הוא על 60 מעלות הוא כביכול אמור להיות *לפחות* חם...

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה אם הקירור המקורי... לדעתי הוא לא יושב טוב בכלל למרות זה ניראה ככה.. בהתחלה הוא היה על 70 מעלות במאמץ ללא אובר חיזקתי פה ושם וזה ירד ל 60 במאמץ... אחרי מריחה מחדש ושוב ניסיונות לקבע את הקירור כמו שצריך זה היה באיזור ה55 מעלות..

אבל עדיין הגוף קירור פושר אפילו כימעט קר.. (כשה להבדיל בינו לבין הטמפ' של הגוף ככה שלדעתי הסינק עצמו נע סביב ה40-45 מעלות..

אין ! גוף קירור הבא רק קליפסים עם תושבת נורמלית או בכלל חיבור ע"י ברגים כמו שיש ל BT !

לדעתי החיבור קליפסים כמו במקורי של אינטל הוא פשוט עלוב !

ד"א 3.04 כבר לא יציב עם 1.2V :-[ :'( :-[

פורסם

לי עם הנינגה הוא בעומס 54, גם כן נינגה עלק !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים