עבור לתוכן

עדכון עמוד 3 1.86@2.94 מתח 1.2V + באנצים על 2.8 .

Featured Replies

פורסם

האם כאשר אתה נוגע ב Heatsink של הלוח, ההרגשה יותר חמה מאשר ה Heatsink של המעבד ?.

• תגובות 38
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הלוח הרבה הרבה יותר חם ..

אתה מכיר תוכנה שיכולה להראות לי איזה מתח ה ציפ' מקבל ? באף תוכנה ממה שקיבלתי בדיסק אין אפשרות ליראות מה המתח .

אני חושד שכמו שהמתח של המעבד עולה אוטו' (אלא אם מקבעים אותו) ככה עלה גם המתח (הוא עדיין על אוטו') ללוח ולכן הוא כל כך חם..

פורסם

תכניס את המחשב לפריזר ;D

תראה עוזר פלאים

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקרר אותו בדרך קונבנציונלית יותר...

נינג'יה או ביג ווטר 735 עוד לא החלטתי...

הנינג'ה וה BT פשוט מעצבנים הם שוקלים כמו בית ותופסים חצי מארז... זה פשוט מגעיל.. הדבר האחרון שאני רוצה ליראות מילמטר מהחלון זה תמאוורר 120 של הBT או את החלק העליון של הניג'ה..

הבעיה גם הרדיטור של הBW תופס דיי הרבה מקום והיא יקרה יותר בדיי הרבה (ואחרי הקניה הזו אין לי יותר מידיי כסף פנוי + אני חוסך לכרטיס מסך חדש בקרוב )

איך הBW 735 בהשוואה לנינג'ה ? אם אני זוכר נכון ה BW SE עדיפה על BT...

ככה שהBW 735 אמורה להיות משמעותית טובה יותר לא ?

פורסם

הSE משתווה לקירור 700 של זלמן, מערכת ירודה...

על ה735 ו745 אפשר להגיד שהם בניגוד לשאלר מערכות הקירור של טרמלטייק יותר איכותיות וטובות.

בכל זאת אני לא הייתי הולך על קירור מים לבינתיים, תקנה קירור אויר כמו BT תחליף לו מאורר לאחד יפה יותר, צבעוני איך שאתה רוצה.

אה ויש לך OC קטלני :)

:xyxthumbs:

פורסם

תכניס את המחשב לפריזר ;D

תראה עוזר פלאים

עוד פעם נגיד לך את זה:

אתה אולטרה ספאמר,זורק דברים/משפטים שאתה בכלל לא מבין בהם!

דיי! באן דחוף. כל ההודעות שלך ספאם אחד גדול ולא יותר מזה.

פורסם

חהל על הכסף שלך,בזבוז מוחלט מערכת מים במחיר כזה,שווה לך "לסבול"

את המראה של הנינג'ה ולחסוך הרבה כסף וגם הביצועים שלו יהיו מאוד קרובים

למערכת מים.

החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

דניס, מבין השלושה מערכת קירור מים מהצגתה ה735 עדיפה ללא שום ספק..

ועדכון קטן 2.94 באותו מתח ...

2940vf4.jpg

מעבד על 2.8

זיכרונות 4.4.4.12 800MHZ

7800GTX 525/1450

3DMARK03 21800

2180001jh7.th.jpg

3DMARK05 9800

985005yl3.th.jpg

5450 3DMARK06

544006zv6.th.jpg

פורסם

לא ראיתי ביקורת של ה - THERMALTAKE BIG WATER 735 אבל מהשוואה שהבאת ברור שה - GIGABYTE GALAXY עדיפה על מערכת קירור המים של COOLERMASTER שבעצמה עדיפה על ה - THERMALTAKE BIGWATER SE.

מעניין יהיה לראות השוואה בין ה - GIGABYTE GALAXY ל - THERMALTAKE BIG WATER 735 ואז לקבוע.

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועי קירור שתיהן צריכות להיות דיי שוות..

לא ראיתי השוואה של BW735 עם מערכות אחרות או קירורי אוויר איכותיים, רוב מה שמצאתי בגוגל היה דיי חובבני או שפשוט בחנו את המערכת בלי השוואה לקירורים אחרים בכלל :bash:

ככה שאם מישהו מכיר השוואה של 735 עם הקירור מיםשל גיגהבייט או BT או נינג'ה או זלמן 9500 זה הזמן לפרסם...

פורסם

אפרופו מערכות מים

איך המערכת השקטה של זלמן ? הרזורטור 1 פלוס, או עכשיו ראיתי םג שיש 2... מה דעתכם עליה ?

פורסם

GIGABYTE GALAXY שווה קניה אם מדובר במערכת מים תקציבית ;)

היא ממש טובה :xyxthumbs:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=11109

מה שטוב במערכת שהיא מגיעה עם בלוק איכותי יותר מTT. 8)

רק אם אתה מתכנן OC רציני לך על קירור מים אם לא נינגה פלוס יהיה מספיק ויותר :cool2:

טבלת השוואה:

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_33.html

הגיגה בייט מפתיע :)

פורסם
  • מחבר

זה ידוע שהמערכת של GB היא טובה מאוד ביחס למחיר שלה ושהיא כימעט מכניסה אותך לליגה של המערכות הרציניות בחצי או אפילו שליש מהמחיר...

מה שאני כן רוצה לברר איך היא בהשוואה ל735...

סה"כ הGB היא אופציה שאני שוקל.. אבל יש לי שתי בעיות איתה :

1. היא תהיה ממש בעיתית עם המארז שלי .. פשוט אין לי איך לחבר רדיאטור כזה לא מבחוץ ובוודאי לא מבפנים..

2.יש לה מראה מגושם ביותר בהשוואה ל735 .. וזו הסיבה שאני מלחתחילה לא רוצה את אותם גופי קירור אוויר ענקיים..

שיקול נוסף הוא העובדה שכבר עכשיו אני דיי קרוב למיגבלת הזיכרון.. הוא על 860MHZ כשאני מאמין שהסוף שלו הוא באיזור ה 950 אולי אולי 1GHZ..

וזה אומר שאני יגיע לFSB של מקס' 475-500MHZ כ3.3-3.5 GHZ.. ואפילו BW SE קטנה ועלובה יכולה לקרר קונרו במהירות הזו ...

מישהו ראה ביקורת על הגירסה החדשה של ה3D Galaxy ?

http://www.gigabyte.com.tw/Products/LiquidCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2341&ProductName=3D%20Galaxy%20II

אתם חושבים שיהיה עדיף לפתוח תארד חדש בנושא בחירת הקירור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים