עבור לתוכן

ספק כח כצוואר בקבוק.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה קניתי כ.מסך חדש (מפרט מימן), אבל יש לי איזה שהיא בעית ביצועים.

המחשב אחרי פירמוט, כל הדרייברים שיש מעודכנים כמו גם ה-BIOS של הלוח.

מסיבה כלשהי אני חווה בעייית ביצועים במשחק QUAKE 4. דיברתי עם התמיכה של ACTIVISON וחרשתי את גוגל אבל לא מצאתי שום פתרון.

בסוף נזכרתי שלכרטיסים של NVIDIA יש פיצ'ר שברגע שווינדוס עולה, אם אין מספיק חשמל לכרטיס, קופצת הודעת אזהרה ששואלת אם אני מעוניין להפחית צריכת חשמל על חשבון ביצועים. אמנם לא קיבלתי את ההודעה הזאת, וגם לפני שקניתי את הכרטיס היה לי פה דיון מעמיק עם ליאור לגבי איכותו של הספק שלי, שבסופו הבנתי שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. אבל בעית הביצועים נשארת. ככה שהאפשרות היחידה שאני יכול להעלות על הדעת זה הספק...

השאלה שלי היא כזו: יש איזה שהיא דרך לבדוק אם באמת יש פה בעייה של צריכת חשמל/ביצועים? יש איזה שהיא תוכנה שיכולה לאשר דבר כזה?

תודה מראש.

נ.ב.

1. בגדול, אין בעית ביצועים ב-FEAR וCOD2 למשל.

2. לא נראה לי סביר שזה קשור לביוס של הכרטיס כי הכרטיס יצא לשוק 8 חודש אחרי QUAKE 4.

פורסם

אני דווקא חושב שהבעיה היא בחום, מה הטמפ' שלו במאמץ?

פורסם

תוריד SYSTOOL ותבדוק בלשונית NVIDIA OC מה מהירויות הזכרון והליבה שלך ותעלה אותן כאן, אמור להיות ליבה 500 זיכרון 1200

ועדיף תוך כדי 3DMARK וגם S&M כדי לבדוק 100% שבמאמץ מקסימלי הוא עדיין מקבל מספיק חשמל

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חושב שהבעיה היא בחום, מה הטמפ' שלו במאמץ?

לא יודע במאמץ. ב"מנוחה" 65...

תוריד SYSTOOL ותבדוק בלשונית NVIDIA OC מה מהירויות הזכרון והליבה שלך ותעלה אותן כאן

ועדיף תוך כדי 3DMARK כדי לבדוק 100% שבמאמץ מקסימלי הוא עדיין מקבל מספיק חשמל

[attachment deleted by admin]

פורסם

את הטמפ המאמץ תבדוק תוך כדי 3DMARK

האם התמונה ששלחת היא כאשר אתה מריץ את 3DMARK ו למעבד S&M?

פורסם
  • מחבר

התמונה היא פשוט מתוך ווינדוס. לא הרצתי כלום באותו זמן.

אין לי 3DMARK...

פורסם

אז תוריד, כך גם לגבי S&M

מחיפושים שונים ניראה כי הכרטיס הזה לא אוהב במיוחד את QUAKE 4

וגם כנראה משפיע זה שיש לך מעבד חד ליבהׁ(ולא כפול ליבה שאמור במשחק הזה לתת שיפור של כ 30% )וזיכרון DDR1

פורסם
  • מחבר

אז תוריד, כך גם לגבי S&M

מחיפושים שונים ניראה כי הכרטיס הזה לא אוהב במיוחד את QUAKE 4

וגם כנראה משפיע זה שיש לך מעבד חד ליבה?(ולא כפול ליבה שאמור במשחק הזה לתת שיפור של כ 30% )וזיכרון DDR1

לא חושב שמדובר בכפול ליבה וזכרון כי:

א. הדרישות ל-ultra high ב quake 4 הן 1GB RAM מעבד 3GHZ חד ליבתי ו512MB בכ.מסך. מה גם שכשהמשחק יצא הוא לא תמך בכפולי ליבה אלא רק חצי שנה אחרי יצא פאץ' שתומך בזה.

איפה מצאת ראיות לזה שהכרטיס והמשחק לא מסתדרים? אשמח לאיזה לינק...

פורסם

לגבי לא אוהב ,טעיתי,הסתכלתי על עמודה לא נכונה בגרף :-\

גם לפי ביקורת שבאתר הכרטיס מסך מוציא תוצאות מעולות במיוחד דווקא במשחק הזה

כנראה זה עניין של טמפ, כאשר תוריד תריץ את התוכנות, תגיד מה הטמפ במאמץ ותראה שוב את התמונה מ SYSTOOL בזמן המאמץ

פורסם

תתקין פאטץ' אחרון למשחק (אולי של NVIDIA שמאפשר תמיכה ב-SLI) תבדוק בביקורות באיזו גרסה ופאצ'ים הם משתמשים

חוץ מזה תעלה תמונה של אינדיקציה למתח של הספק במאמץ מלא של הכרטיס מסך והמעבד

דבר שני יכול להיות שזה באמת הספק.. אבל קשה לי להאמין הוא ספק טוב

פורסם

כרטיס מפלצתי (מפלצת דו-ראשית במקרה שלך) זה טוב ויפה, אבל אסור לשכוח שהוא לא לבד במערכה

קשה לי מאוד להאמין שמה שלדעתך קורה באמת קורה. אני מציע לך להוסיף זכרון ולחזור לכאן ולהגיד שמשחק רץ חלק כמו תחת של תינוק [?]

פורסם
  • מחבר

לגבי לא אוהב ,טעיתי,הסתכלתי על עמודה לא נכונה בגרף :-\

גם לפי ביקורת שבאתר הכרטיס מסך מוציא תוצאות מעולות במיוחד דווקא במשחק הזה

כנראה זה עניין של טמפ, כאשר תוריד תריץ את התוכנות, תגיד מה הטמפ במאמץ ותראה שוב את התמונה מ SYSTOOL בזמן המאמץ

FEAR וCOD2 טסים על הגדרות מקסימליות אז זה לא טמפ'.

תתקין פאץ' אחרון למשחק (אולי של NVIDIA שמאפשר תמיכה ב-SLI) תבדוק בביקורות באיזו גרסה ופאצ'ים הם משתמשים

חוץ מזה תעלה תמונה של אינדיקציה למתח של הספק במאמץ מלא של הכרטיס מסך והמעבד

דבר שני יכול להיות שזה באמת הספק.. אבל קשה לי להאמין הוא ספק טוב

המשחק עם הפאצ' הכי עדכני. איך אני מעלה תמונה כמו שביקשת?

כרטיס מפלצתי (מפלצת דו-ראשית במקרה שלך) זה טוב ויפה, אבל אסור לשכוח שהוא לא לבד במערכה

קשה לי מאוד להאמין שמה שלדעתך קורה באמת קורה. אני מציע לך להוסיף זכרון ולחזור לכאן ולהגיד שמשחק רץ חלק כמו תחת של תינוק [?]

בדקתי באתר של ID. בשביל לשחק באולטרא היי צריך: 3GHZ 1GB RAM 512VGA. המחשב שלי עונה על הכל. מה גם שאם FEAR וCOD2

(COD2 מוגדר כמוגבל מעבד) טסים אז זה לא רכיבי ליבה.

אז כמו ששאלתי בהתחלה, איך אני יכול לבדוק באמת את הקטע הזה של ביצועים שיורדים על חשבון צריכת חשמל? כאמור, לא קיבלתי הודעה כזאת מהדרייבר.

פורסם

אז זה לא קורה

וזה באמת לא קורה כי הכרטיס שלך על קלוקים רגילים

ליתר בטיחות

קיבלת תוכנה עם הלוח אם שמראה טמפ' ומתח? מצויין

תיכנס לתוכנה

שים משהו מאמץ על המחשב ברקע

למשל S&M ותוכנה גרפית

ותשים פה תמונה של הקריאת מתחים

פורסם

אם אתה מתעקש, בדרייברים סדרה 9 יש אפשרויות ניטור

אבל שוב, לא סביר שזה קורה בזמן משחק. חוץ מזה שהספק שלך פוגש את הדרישות של הכרטיס ואף עובר אותן.

אם תוכל לארגן עוד שני סטיקים של 512 ולבדוק זה יהיה נחמד, אני שם את הכסף שלי על הבעייה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתעקש, בדרייברים סדרה 9 יש אפשרויות ניטור

אבל שוב, לא סביר שזה קורה בזמן משחק. חוץ מזה שהספק שלך פוגש את הדרישות של הכרטיס ואף עובר אותן.

אם תוכל לארגן עוד שני סטיקים של 512 ולבדוק זה יהיה נחמד, אני שם את הכסף שלי על הבעייה הזאת.

הממממ... לא הגיוני שזה זה כי משחקים כמו כFEAR וCOD2 טסים והם יותר כבדים (לדעתי לפחות)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים