עבור לתוכן

אזהרה לציבור! רמאויות מהספקים במכרזים! {משהו שקיבלתי בדואר - מזעזע!}

Featured Replies

פורסם

אודי ידידי!

1. הדומיין BOOXA.co.il הוא דומיין שנקנה למטרה אחרת - אני בקרוב פותח אתר תחת הכתובת הזו. שים לב שהמכתב קיים בתת-הדומיין mdk.booxa.co.il - שלא עולה לי בכלל. את הדומיין קניתי כחצי שנה אם אני לא טועה לפני שהמינידיסק שבק חיים בכלל! בוודאי שלא קניתי דומיין למטרה הזו. כמו כן, לא השקעתי רבות בעיצוב אתר שכן כאמור אני בונה אתרים ומיומן בעיצוב דפי אינטרנט.

2. את החישוב של עלות מול תועלת עשיתי והחלטתי שפרסום המקרה ישתלם (עד כה עשרות אנשים כבר הודו לי ואחדות שלחו לי פרטים על מקרים דומים שקרו להם עם MDK, מקרים שיועילו לי בתביעה). אני מכין את הבסיס לתביעה ואין שום רע בכך. מה גם שאני לא מקים סתם "רעש" אלא מזהיר את הציבור שלא ייפול איפה שאני נפלתי.

3. האימייל נשלח בשיטת FORWARD כך שהוא מגיע למספר מסויים של אנשים וכל אחד מהם מפיץ אותו לחברים שלו (וכן הלאה). התחלתי עם תפוצה מצומצמת שאספתי ברשת ושלחתי להם - כל אחד מהם כבר הפיץ את המייל שוב ושוב... ספקתני אם שלחתי לך מייל באופן ישיר (ולא מישהו ששלחתי לו - שלח לך). אם אכן שלחתי לך מייל באופן ישיר ואינך מעוניין לקבל ממני מייל בעתיד - תוכל לשלוח לי אימייל ולהסיר דאגה מלבך.

ישר כח!

עכשיו תואיל להצטרף לקהילתינו ולסייע בחומרה/תוכנה וכמובן להשתתף בדיוני אקטואליה ותרבות. אכן הוכחת צידקתך ואני מקווה שתצליח במלחמתך נגד עשקנות.

פורסם

תודה רבה אודי!

ואכן שאמח להצטרף לפורומים שבאתר (היום גיליתי אותו לראשונה!).

רק לצערי לא בזמן הקרוב אלא רק לאחר בחינת הפסיכומטרי שלי שתיארך ב01/12.

יש לי הרבה ללמוד ומעט זמן...

אחרי דצמבר אשמח להצטרף לקהילות פה באתר :D

שמוליק שמחוני

פורסם

בהצלחה וכולנו מחכים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים