עבור לתוכן

כל הכבוד שרון

Featured Replies

פורסם

את מצרים 5 שנים אחרי המלחמה הקשה ביותר בתולדות ישראל? אני חושב שאני יכול להשוות.

במיוחד אם לוקחים בחשבון שבפלשתין אתה השליט.

פורסם
  • מחבר

את מצרים 5 שנים אחרי המלחמה הקשה ביותר בתולדות ישראל? אני חושב שאני יכול להשוות.

במיוחד אם לוקחים בחשבון שבפלשתין אתה השליט.

איך אתה יכול להשוות אנשים שטוענים שאתה גר להם בתוך הבית וכרגע הם [באמת] מרגישים חסרי בית,שהאויב הציוני גר להם בתוך הבתים,כמו שהם אמרו שמה,שהראו בתים ביפו "שמחכים" שהם יחזרו אליהם-לאנשים שנלחמו איתך בלי סיבה פרטיקולרית,סתם כי כל הערבים חמולה על היהודים,אידיאולוגיה בלה בלה.

פורסם

יאללה יאללה, מצרים היתה איום על קיום מדינת ישראל ועשית איתם שלום.

לא פלסטין, לא החמאס ולא החיזבאללה מאיימים על קיום מדינת ישראל.

אחרי כל פיגוע בישראל רואים כהניסטים מפגינים, איתם אפשר לעשות שלום? הם לא רוצים את עזה?

פורסם

תעשו טובה ודי לשחק אותה כאילו כולם יודעים בדיוק מה עובר אצל כל פלסטינאי בראש.

מה בילתם בעזה 12 שנה שעכשיו אתם הדוברים שלהם.

אני למשל מאמין ש90 אחוז מהפלסטינאים רק רוצים לחיות עם תנאי מחייה טובים ומצב כלכלי סביר.

היו גורמים שהפריעו לזה כמו למשל 30 אלף יהודים תקועים להם באמצע החיים וגורמים להם לסגר ומחסום כל שני וחמישי (אני מכוון בתוך עזה על תחשבו שאני לא רוצה שמירה 24/7 מסביב לעזה).

קיצור אין לי כוח לכתוב בפעם המאה אלף את הדעה שלי שכל אחד יחשוב מה שבא לו, לילה טוב

פורסם
  • מחבר

יאללה יאללה, מצרים היתה איום על קיום מדינת ישראל ועשית איתם שלום.

לא פלסטין, לא החמאס ולא החיזבאללה מאיימים על קיום מדינת ישראל.

אחרי כל פיגוע בישראל רואים כהניסטים מפגינים, איתם אפשר לעשות שלום? הם לא רוצים את עזה?

אם הפלסטינאים אי אפשר לדבר.[נקודה]

ואם אתה לא רואה את זה,אתה נאיבי.

פורסם

תעשו טובה ודי לשחק אותה כאילו כולם יודעים בדיוק מה עובר אצל כל פלסטינאי בראש.

מה בילתם בעזה 12 שנה שעכשיו אתם הדוברים שלהם.

אני למשל מאמין ש90 אחוז מהפלסטינאים רק רוצים לחיות עם תנאי מחייה טובים ומצב כלכלי סביר.

היו גורמים שהפריעו לזה כמו למשל 30 אלף יהודים תקועים להם באמצע החיים וגורמים להם לסגר ומחסום כל שני וחמישי (אני מכוון בתוך עזה על תחשבו שאני לא רוצה שמירה 24/7 מסביב לעזה).

קיצור אין לי כוח לכתוב בפעם המאה אלף את הדעה שלי שכל אחד יחשוב מה שבא לו, לילה טוב

מסתבר שאתה טועה... ::)

פורסם

"להאמין" שמעל 90% מהפלשתינאים רוצים שלום זה נחמד ויפה, אבל לא מציאותי בעליל.

תמצא בבקשה מחקרים/סקרים שתומכים בזה מן השנה-שנתיים-שלוש הקרובות(ולא משהו ב1967 או משהו כזה למרות שגם אז לא תמצא).

אה ואם אפשר, שיהיה מחקר אובייקטיבי, לא משהו מ"יוסי גורוביץ' מכון סקרים". :screwy:

פורסם

ועוד משהו...

החמאס הוא תנועה טרוריסטית מיליטנטית

ותאמין לי שהפלשתינאים יודעים טוב מאוד מה היא באמת

אם הרוב לא היו תומכים בה {וכך בעקיפין בטרור} היא לא הייתה בשלטון

באופן עקרוני יש לנו הזכות לעצור את רוב האוכלוסייה בשטחים על תמיכה ועידוד הטרור...

פורסם

18 אחוזים מערביי ישראל, היו חוצפנים מספיק כדי להודות, שהם תמכו בחיזבאללה במהלך המלחמה האחרונה. כן, אני מדבר על ערביי ישראל ש"מזדהים" יתר על המידה עם הפלסטינים.

אז אתה מאמין ש-90% מהפלסטינים רוצים בשלום? ::)

אם זה מה שאתה מאמין, אז באמת אין מה לעשות, מעבר ללתת למציאות להכות בפניך (מה שאני מאוד מקווה שלא יקרה, אבל חושש שכן).

אגב, אני מסכים עם דבר אחד בהקשר של מה שאמרת - אם הפלסטינים היו מפותחים יותר מבחינה כלכלית, והיה להם הרבה מה להפסיד ממלחמה, הם היו יותר מתנגדים לה...

אבל אין סיכוי להגיע לזה, כי הם מתנגדים לעצם ההתקדמות, תוך ניצולה לטרור בעיקר...

פורסם

אם הפלסטינאים אי אפשר לדבר.[נקודה]

ואם אתה לא רואה את זה,אתה נאיבי.

אני חושב שיהיה יותר קשה לשכנע את עם ישראל לחזור לגבולות 67'.

פורסם

עם ישראל כבר בחר מנהיג שהיה מוכן לזה...

פורסם

וואו וואו חכו רגע. איפה לעזעזל כתבתי בהודעה שהם רוצים שלום.

יש הבדל גדול מאוד בין תנאי מחיה טובים לשלום.

אני מאמין שכדי שנגיע לשלום, או לפחות שאנחנו כאזרחי מדינת ישראל נחייה בשלום, צריך שהפלסטינאים לא ירצו לעשות פיגועים. הם יפסיקו לעשות פיגועים כאשר יהיה להם תנאי מחייה נורמליים.

נ.ב.

אם תשימו לב לא כתבתי בהודעה הקודמת שלי אפילו פעם אחת את המילה "שלום".

פורסם

עם ישראל כבר בחר מנהיג שהיה מוכן לזה...

אהוד ברק לא נבחר כדי להביא את ישראל לגבולות 67'.

למעשה, אהוד ברק נסע לקמפ דיוויד עם 5 קווים אדומים שהצהיר עליהם בתקשורת. אחד מהם זה ירושלים.

פורסם

וואו וואו חכו רגע. איפה לעזעזל כתבתי בהודעה שהם רוצים שלום.

יש הבדל גדול מאוד בין תנאי מחיה טובים לשלום.

אני מאמין שכדי שנגיע לשלום, או לפחות שאנחנו כאזרחי מדינת ישראל נחייה בשלום, צריך שהפלסטינאים לא ירצו לעשות פיגועים. הם יפסיקו לעשות פיגועים כאשר יהיה להם תנאי מחייה נורמליים.

נ.ב.

אם תשימו לב לא כתבתי בהודעה הקודמת שלי אפילו פעם אחת את המילה "שלום".

באופן עקרוני אני מסכים עם העובדה שאם הפלסטינאים יחיו יותר טוב זה ישרת את האינטרס שלנו.

אבל אני יודע שבטיפשותם הרבה הם לא נותנים לנו לעזור להם וחולמים חלומות על מדינת פלסטין השלמה שמנהיגיהם מאכילים אותם.

מה שיוצא שהם תקועים באותו החרא סובלים יותר,מתים יותר,שונאים יותר. ההפסד שייך לשנינו אבל אני חי הרבה הרבה יותר טוב מהם

עד שהם לא יפנימו את זה שום דבר לא יזוז.

מצבם לא השתפר למרות פינוי גוש קטיף

אני לא מאמין שעם חמאס ושו"ת מצבם ישתפר..

וגם אם מצבם ישתפר -הרצון לרצוח אותך לא יעלם-לפחות לא מיידית

צריך לעשות הפרדה בין מתאבד/טרוריסט שחונך לשנוא אותך -כי זה החינוך שבחרו לחנך אותו

ובין זה שמתאבד/טרוריסט מסיבות שקשורות לעוני ורעב...

עשו מחקר ורובם המכריע של המתאבדים היו משכבות אוכלוסיה יותר משכילות ויותר עשירות.(מהסוג הראשון).

לכן גם אם מצבם ישתפר עדיין הם ימשיכו באותה הדרך (לפחות בשלב הראשון)

יש סיכוי שהמצב הבטחוני ישתפר, אבל כנראה שהם ינצלו את הכסף לייצר עוד טרור.

שלום ??? מה זה בכלל ? אין שום סיכוי שזה יקרה וכמה שיותר מהר נבין את זה ככה יהיה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים