עבור לתוכן

סקר: צורב די וי די: LG, NEC, או Pioneer?

דנו רבות בפורום זה על שלושת הצורבים המובילים של החברות, הH10 של LG, ה3550 של NEC, והDVR 111d של Pion 1,318 הצבעות

1. 1. דנו רבות בפורום זה על שלושת הצורבים המובילים של החברות, הH10 של LG, ה3550 של NEC, והDVR 111d של Pion

• ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8?
    • ?LG DVD±RW GSA-H10A x16 DL x8?
    • ?PIONEER DVR-111D DVD±RW?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

פטרוזיליה!!!

פורסם

שמיר (ששמרו בתוך LG). :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא מתרגז, מתייאש... ואין לי וויכוח על הקטע של "הצורב הכי טוב" אין דבר כזה... אבל אני באמת לא אוהב שמתחילים להראות לי סקרים מסויימים שכולה 12 אנשים הצביעו שם

הרי בינינו, עזוב את הקטע של אחריות, אם הצורב יתקלקל לך אחרי שנה אתה פשוט תקנה צורב יותר טוב מאחר וטכנולוגיית צורבי DVD משתפרת על בסיס כמעט שבועי... מי תקח בין שלושת אלו? הרי מכולם עדיף את פיוניר בכל מה שנוגע לצריבה וקריאה (ומי שקונה צורב DVD רוצה לצרוב DVD ובקטע הזה פיוניר הוא חזק).

שתבין, לי עדיין יש שני NECים והם פצצות לגבות.

עוד לא הסקתי שום דבר מהסקר...ברור שאני לא מסיק מסקנות מ12 אנשים שהצביעו....בגלל זה אני מחכה....אבל להגיד שאין חשיבות לסקר זה כבר משו אחר.

אם הוויכוח על הצורבים האלה היה שווה כבר איזה 100 נושאים ויותר מאלף תגובות הוא שווה לפחות סקר שאחרי שיצביעו בו יותר אנשים יהיו מסקנות.

אנשים מסתכלים בפורום הזה, בין היתר, כדי לדעת איזה צורב לקנות וסקר כזה יכול מאד לעזור.

פורסם

XDUDE , אם מחר אני קונה צורב DVD הייתי כנראה קונה את הפיוניר ורק בגלל סריקת הטעויות שאין ב LG כי מבחינת איכות הצריבה ה LG סבבה לטעמי.

אבל, שנתיים אחריות זה בהחלט מהותי. הרי הפיוניר מבוסס על הציפ של NEC. אולי נגלה אוטוטו בעיות דומות? בכל מקרה לתחושתי בעיקר בגלל המחירים הנמוכים אמינות הצורבים יורדת, כי כולם מחפשים לחסוך כל גרוש ובמצב כזה לדעתי לא צריך לזלזל בשנתיים אחריות.

גם מבחינת צריבת DVD לא צריך לשכוח שגם NEC וגם LG מצויינים.

רק בשביל להמחיש, אספתי סריקות מהביקורות על שתי מדיות פופולריות בארץ שכולנו משתמשים בהן על ה NEC4551 הפיוניר 111 וה LGH10N

[attachment deleted by admin]

פורסם

שים לב, על MCC004 התוצאה היא NEC>LG>111 (בהודעה הקודמת)

על ה MCC03RG20 התוצאה היא LG>111>NEC (מצורפות כאן)

כלומר, על שתי מדיות הנפוצות בפורום הזה ה LG נותן תוצאות בוא נגיד לא פחות טובות מהפיוניר ;).

כל הסריקות כמובן מצויינות, וכן אם ניקח את סה"כ המדיות אז בהחלט הפיוניר מרשים בוורסטיליות שלו (אבל אותי למשל זה לא מעניין כי אני קונה רק וורבטים ו TY), וכמו שאמרתי לכל אחד היתרונות שלו, אז שוב, זה ממש לא CLEAR CUT לטעמי. שכל אחד יעשה את החשבונות שלו.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בקשר לאחריות, אם ידפק לך הצורב תוך שנה וחצי אתה תממש את האחריות של שנתיים?

אני חושב שלא הייתי ממש אותה, פשוט הייתי זורק אותו לפח וקונה חדש, הטכנולוגיה של צורבים מתקדמת כל כך מהר! לך תדע אולי עוד שנה וחצי יהיה לך באותו מחיר צורב BluRay (נשמע מוגזם אני יודע אבל אי אפשר לדעת...)

פורסם

בהחלט, גם אחרי שנה ו11 חודשים. חסר מה לעשות עם צורב DVD? עד היום יש לי צורב CD על אחד המחשבים.

פורסם
  • מחבר

אז למה לא לשבור בכוונה צורב די וי די לפני שנגמרת האחריות כדי לקבל חדש?

האחריות מכסה לחלוטין את העלות של הצורב? אין השתתפות עצמית וכל מיני סעיפים מרגיזים כאלה שגורמים לך לשלם בסוף בערך חצי ממחיר של צורב חדש כדי לממש את האחריות?

פורסם

מה הקשר למה שאמרתי? את זה אתה גם יכול לעשות בצורב שיש לו אחריות שנה אם פלילים זו המומחיות שלך.

אמורים לכסות הכל, אבל אם אתה רוצה להיות בטוח תתקשר ותשאל.

פורסם
  • מחבר

פלילים זו ממש לא המומחיות שלי, ולא ממש צריך להיות מומחה גדול כדי שזה יקפוץ לך לראש....סתם עניין אותי....

השאלה היא: רב הסיכויים שהצורב יתקלקל בשנה הראשונה או לא?

פורסם

לא בהכרח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים