פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים טוווווב! Queens of the Stone Age! לא חשבתי שמישהו שומע אותם פה חוץ ממני. מסתבר שאתה לא כזה מיוחד מי זוכר את הקלאסיקה הזאת? http://www.youtube.com/watch?v=im0NBh6QrkQ
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים עכשיוTool - Letarlusאחרי זהBucketHead - to many humans(למי שלא שמע מומלץ האלבומים population overide וEletric tears) אחלה אינסטורמטלי)אחרי זהPink floyd - Echoesועוד דיסק מעניין למי שמחפש אלבום מטאל טוב Earthtone9 - arc'tan'gent
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים Jean Michel Jarre מוסיקה אלקטרונית מאוד איכותית אפשר קצת רקע? אלבומים או שירים/טראקים מומלצים? לינקים? שומע: Tiesto - Heroes (וד"א, כבר מזמן לא שמעתי עליו משהו).
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים וואי פעם פגשתי את Tiesto... אבא שלי ישב ליידו במטוס. לא היה מותר לי לשבת בfirst אבל באתי לבקר את אבא שלי והוא ישב ליידו...
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים Void - The FlyChildren Of Bodom - Needled 24/7ולקינוח דליקטיס : Holymen - Infernion
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אפשר קצת רקע? אלבומים או שירים/טראקים מומלצים? לינקים? רקע אתה יכול למצוא ב-allmusic.com וגם לשמוע קטעים מהאלבומים. האמת שעוד לא נכנסתי ל"עומק" האלבומים שלו, אז די קשה לי להמליץ על משהו. השגתי את אלבום ה-Oxygene בינתיים, הטראק OXYGENE PART 4 הכי נחמד בו לדעתי.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים שומע : מזרחית ומזרחית כבדה (דיכאון) ממליץ: מזרחי : כל רגע - שירן מזרחי - קיצבי ממליץ: מזרחית כבדה: קובי פרץ ומושיק עפיה - כואב אחי (נחמדד )
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים שומע : מזרחית ומזרחית כבדה (דיכאון) ממליץ: מזרחי : כל רגע - שירן מזרחי - קיצבי ממליץ: מזרחית כבדה: קובי פרץ ומושיק עפיה - כואב אחי (נחמדד ) איכ.... שמע מאטל יא מגעיל
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הלהקה הכי טובה בעולם היא... PINK FLOYD!!!ולפני כחצי שנה הקרתי להקה חדשה, שהיא פשוט ענקית!!! כמובן זה להקת רוק, אבל הם פשוט כמו סימפוניה ענקית, והם ממש אומנים, ללהקה הענקית הזאת, שכשאני שומע אותם בא לי לבכות היא: Symphony X, אני ממלטיץ בחום לכל מי ששומע רוק לשמוע אותה, זה פשוט א-ו-מ-נ-ו-ת!!! אם אתם שומעים בעצתי אז תתחילו מהאלבום בשם- the divine wings of tragedy, פשוט בא לבכות!!! ה-2 שירים האחרונים באלבום הכי יפים!!!כמובן איך אפשר גם לשכוח את RED HOT CHILI PEPPERS או את GUNS N' ROSES, ו- METALICA :ylsuper:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.