פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים כל אחד ואחד מהם אה, יש לי גם עוד עותק של האלבום S&M שאמא שלי קנתה לי - הוא חדש בעטיפה ואני אמכור אותו בסכום סימלי למי שמעוניין - שישלח הודעה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים וסתם כדי להתלהב ;Dאם כבר מתלהבים אז לפחות שזה יהיה יחודי. צולם בW800 סליחה על האיכות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לא הוא לא הייתי בחנות מוזיקה באיטליה לפני שבוע והיו שם את כל האלבומים של מטאליקה בויניל - גם אני חשבתי שזה נדיר, אבל מסתבר שלא ולא, אני לא מתבאס ששילמתי על Load Reload ו-St. Anger, הרי קניתי אותם מרצוני...
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים לא הוא לא הייתי בחנות מוזיקה באיטליה לפני שבוע והיו שם את כל האלבומים של מטאליקה בויניל - גם אני חשבתי שזה נדיר, אבל מסתבר שלא ולא, אני לא מתבאס ששילמתי על Load Reload ו-St. Anger, הרי קניתי אותם מרצוני... הזוי... דווקא קשה למצוא את זה. אתה בטוח שאלה מקוריים בכלל ?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים כן אני בטוח ב-100 אחוז שהם מקורייםאם מישהו רוצה לדבר על נדיר, הקלטות של No life till leather ועוד דמואים של מטאליקה מתחילת שנות ה-80 - על דברים כאלה אפשר לקבל הון...
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים בטח ממש מבאס לחשוב ששילמת על "אלבומי מופת" כמו load,reload ו-st.anger St. Anger זה כמו תוספתן אף-אחד לא צריך אותו אבל לא מרגישים שלמים בלעדיו
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים J.Viewz - Room For Me, Room For SweetsJ.Viewz - Protectedשניהם מתוך Muse Breaks, אלבום הבכורה של ההרכב. מומלץ בחום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.