פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אחי הצביעה משו בן ז*** לא חשבתי יצא ככה בסוף אוי אחרי הלק זה יצא עוד יותר יפה...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר גם את התפקיד של כפתור ה שכחת :-\ חחח הוא נוב פה... תודה יוליק, שמח שאהבת..
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים א'-אין חורים לברגים של המאווררים והיה עדיף לעשות אותם לפני הצביעה.ב'-החורים למאווררים קרובים מידי לצד האחורי של המארז,יש סיכוי שלא תוכל לסגור את הדלת כשהמאווררים יהיו על הדלת.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים עוד מעט מתחילים בצביעה של הדלת השניה... ואז מגיע החלק היותר קשה של ה front ...
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר הרגע הייתי אצל יולי (Blesfir, שאף אחד לא טרח לברך אותו על הצטרפותו לפורום), וצבענו ת'דלת השנייה היא יצא הרבה יותר יפה מקודמתה כי לא מרחנו פריימר...היום בלילה אני אעבוד על המאורר לדים... מחר אני מדביק ת'פרספקס...עם מה כדאי לי לחבר?: דבק חם, או סיליקון,תמונות כנראה יבואו מחר,Aviko
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תעבירו שיוף גס על הדלת הקודמת שיצאה עם ה"שריטות" האלה..ואחריו תדרגו את השיוף עד לשיוף עדין ותצבעו שוב.. חבל להשאיר את זה ככה..
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר לא צריך... זה ישאר ככה לא נבזבז על זה עוד צבע...זה כבר נראה יותר טוב
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים איזה עצבים! אני לא רואה את התמונות :cwm21:יש מצב שאתה מעלה אותם שוב בדרך אחרת או משהו?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אווו היום זה עבד חח איזה זומינישן מי נתן ליולי הזה מכות חח אתה בכלל רוצח צבעת עם מיברשת יווווווווווווו איך הצלחת ?? חח זה עוד צבע תרסיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.