פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים מחבר עידכון מספר 2 לתאריך 29/9/2006: היום אחרי שיוליאן עזב, נשאר לי בפה טעם של עוד, יצאתי מצוייד בדרמל ובמקדחה והנה התוצאות: לאחר החיתוך+הליטוש העדין: עוד אחת: אח"כ עשיתי את החור הראשון למאורר 80מ"מ מתוך2: ולאחר השיוף- תוצאה מוגמרת: החור ביחד עם החיתוך: היום סוים החיתוך לגמרי, התוצאה שאתם רואים פה היא מוגמרת ולא הולכת להשתנות. אני מקווה שמחר (יום שבת) אני אסיים גם את החור השני של המאורר וביום ראשון בבוקר- צביעת הדלת... בכל מקרה, יוליאן אני שמח שבאת לפורום ברוך הבא... גמר חתימה טובה, אבי
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים אם רק היה לך מושג כמהאני כבר עובד נטו יותר מ- 20 שעות על המוד שלי(מתכנון מקורי של 6)והוא לא נראה כל כך מרשים ~_~
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים יפה...! מה ה"מוטיב" למוד שלך\כם? יש נושא מרכזי כלשהו? מה עוד בתיכנון? בהצלחה בהמשך! אה ותענה לי על ההודעה הפרטית ששלחתי לך אתמול.. סתם מסקרן...
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים אני חייב לציין שהחיתוך נראה מאוד טוב..אבל רק מרחוק..שמסתכלים קרוב רואים שאתה עוד צריך לשייף..הרבה!
פורסם 2006 בספטמבר 2918 שנים מחבר תאמין לי שזה לא ככה, זה מול העיניים שלי ואני רואה שפשוט אי שפר להוציא תוצאה יותר טובה...המוטיב הוא שהדלת תיראה כמו מופע מטאורים כזה... ובכלל כל הקטע של האש וזה נכניס גם בגג וכו'..
פורסם 2006 בספטמבר 3018 שנים תקשיב נראה לי מחר אנחנו נלך לקנות את המאווררים השקופים זה יותר חשוב כדי לראות איך יוצא וזה ולהתחיל לעבוד עליהם ואחר כך את הצבע גם.... האא ודבר איתי איזה סוג צבע אתה רוצה שיהיה לנו כאילו שחור מראה או מה??? דבר איתי!!!
פורסם 2006 בספטמבר 3018 שנים מחבר עדכון- סיום חיתוך הדלת-ס-ו-פ-י(30/9/2006): במוצ"ש יצאתי לעבוד קצת, מה עשיתי: קדחתי וחתכתי חור נוסף למאורר: [/url התוצאה: [/url שייפתי וליטשתי עוד קצת את החיתוך הראשי (המטאוריט הנופל): 100/100 אני מעניק לעצמי על חיתוך הדלת: העבודה עוד רבה, מחר בבוקר אני ויוליאן נלך לקנות קצת ציוד ליום שלישי, גמר חתימה טובה, צום קל ושנה טובה לכוווולם, אבי, ויוליק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.