עבור לתוכן

עכשיו זה רשמי: אי אפשר לנצח בטטריס

Featured Replies

פורסם

כבלו את הכתבה הזאת בוואלה.

ואני כבר שנים מנסה מנסה לנצח בטטריס !!!!

חחחחחח, סתם :lol: :lol: :lol:

פורסם

איזה נושאים הם מוצאים לכתוב...זה פשוט מפחיד

פורסם

מה שיותר מפחיד אותי זה כמות התגובות ל"כתבה" הזו :-X

פורסם

זה סיפור אחר...אבל לחושב על זה שקבוצת מדענים באה יום אחד ואמרה-"היום נוכיח שאי אפשר לנצח טטריס" למה ? כאילו...חחחחח

פורסם

אם היית יודע מה חוקרים...

נוסחת פיבונאצ'י (מי שמכיר) למשל באה מחישוב לגבי קצב ההזדווגות של ארנבים. :-\

פורסם

בטטריס הישן שלי "סיימתי" את המשחק ע"י כך שהגעתי לתוצאה המירבית שניתן להגיע אליה (9999999 - לא זוכר בדיוק..), ואז המונה פשוט התאפס לי, והתחלתי את הניקוד מההתחלה...רק נשארתי במהירות עצבנית ביותר (!).

זה קרה לי פעמיים...

:bash:

פורסם

בטטריס הישן שלי "סיימתי" את המשחק ע"י כך שהגעתי לתוצאה המירבית שניתן להגיע אליה (9999999 - לא זוכר בדיוק..), ואז המונה פשוט התאפס לי, והתחלתי את הניקוד מההתחלה...רק נשארתי במהירות עצבנית ביותר (!).

זה קרה לי פעמיים...

השעמום חוגג, אה? ;)

פורסם

זה בכלל לא מצחיק!

"תורת המשחקים" זה נושא רציני ומעניין. (וגם חשוב מאוד!) זה בולט במשחקים אבל אפשר להשתמש בזה כדי לפתור בעיות שמטרידות את הכלכלה, פוליטיקה, צבא, מחשבים (וחומרה!) ועוד... (כל תחום!)

תקראו את: "האמנות והמדע של ההחלטה הנכונה", "המשפט האחרון של פרמה", "דילמת האסיר" (ויש עוד הרבה)

לומדים את זה לא רק במתמטיקה באוניברסיטה אלא גם במנהל עסקים.

אני ואח שלי מנסים לפענח נכון לעכשיו איך מחליטים איזה הצעה לשים במכרז הזה שיש מחיר מקסימלי וצריך לתת את ההצעה הגבוהה ביותר שאף אחד אחר לא בחר... (זה בדיוק תורת המשחקים)

תלמדו! זה חשוב!

דרך אגב, החלום שלי הוא להיות יועץ לחברות שמתמחה בתורת המשחקים... (זה יהיה תקדים לא נורמלי!)

פורסם

אני לא מבין איך יש מדענים שמקדישים את זמנם, כספם ומרצם לשטויות כאלה, כשיש בעיות שבאמת מטרידות את העולם כמו spammers, ענבים עם גרעינים וקצינים צעירים...

פורסם

זה קרה לי פעמיים...

השעמום חוגג, אה? ;)

משעמם בנסיעה חזרה מאילת... :P

והייתי בן 8-9....נראה לי... :o

זה היה המשחק....אחרי ה-SNES שלי, והמחשב (166)כאשר קיבלתי אותו שנה אחרי... :D 8)

פורסם

חבל שוואלא מתעסקים בנושאים שמעבר לאינטלגנציה הדלה שלהם. :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים