עבור לתוכן

עצוב פשוט עצוב יהי זכרה של אורלי פז לעד!

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה הת'ארד הכי קשה והכי מרגש שכתבתי בחיים שלי:

למרות שפה זה פורום של מחשבים והכל (למרות שכאן זה פורום כללי) החלטתי (אני לא יודע למה) שאני חייב, אולי אפילו בלי שליטה לכתוב את מה שאני מרגיש וחושב, מן דחף כזה- ואני רוצה לכתוב את זה כאן:

היום בבוקר (שני) התאבדה ילדה מהשיכבה שלי שלמרות שלא היינו חברים קרובים- הכרתי אותה טוב במשך למעלה מ-3 שנים.

רציתי להגיד לך אורלי אם את איכשהוא קוראת את זה- שיהיה לך הכי טוב למעלה, שתחייכי תשמחי תהי כמו שאת גם אצל הבורא

אבל אני עדיין לא מבין למה עשית את המעשה הנורא מכל?!

למה היית צריכה לקפוץ 13 קומות?!

את היית הילדה האחרונה שהייתי חושב שתוכל לחשוב על התאבדות

אני פשוט קיבלתי את זה בהלם טוטאלי! אני מסתכל עכשיו על התמונה שלך ורק חושב על זה שלפני פחות מיממה אחת עוד היית בחיים, עוד נשמת, עוד היית כמו כולם! ועכשיו את שוכבת לך מנוחת עולמים בקבר בתוך בור-למה?! למה זה מגיע לך?! בגלל התקף של כמה שניות החלטת לקפוץ אל מותך?! למה לא יכלת לשוחח עם מישהו על כל מה שעבר עלייך! היית ציכה לראות את מה שהלך היום בביה"ס- כמה אהבו אותך!!! :'(

איך זה יכול להיות שאם לפני קצת יותר מ-24 שעות הייתי קורא לך אורלי- עכשיו אני צריך לקרוא לך אורלי ז"ל?! ??? למה אני תוהה?!

כל זה כבר שייך לעבר- אני כנראה לעולם לא יראה אותך, ואת לא יודעת כמה קשה לי לחשוב על זה- שילדה שישבה קרוב אלי כבר לא תשוב!

20 דקות לפני ההתאבדות שלך השארת הודעה בפורום Tip- אחרי שקראתי את מה שכתבת הייתי בהלם- כל כך הייתי עצוב! רק לפי ההודעה הזאת אפשר להבין שאת ידעת לאן את קופצת, כשכתבת ש "מי שאף פעם לא יכול לחייך צריך לישון תמיד" אני מבין למה התאבדת

אני חושב שאף אחד לא יבין אף פעם מזה לאבד מישהו שהכרת עד שזה באמת קורה לך-אין לי מילים (כנסו לכאן :http://www.tip.co.il/mda/forum/show.asp?id=578&fid=12&tid=0)

אני מנסה לתאר את מה שאני מרגיש ואני לא מצליח

יש כל כך הרבה מה לספר עליך-את רצית להיות רופאה- התנדבת שנתיים במד"א ואלה היו החיים שלך- וזו גם אחת הסיבות שהתאבדת כשאת לובשת חלוק של מד"א- את היית כל כך טובה!

אז אני פשוט יאמר לך שתנוחי על משכבך מנוחת עולמים- שתשמרי על כל עם ישראל מלמעלה כמו שאני בטוח שתעשי

שתסלחי לי ולכולם אם עשינו לך משהו רע

כל מילה שאני אוסיף רק תכאיב לי יותר

אורלי פז זכרונה לברכה :'( שתהיה נשמתך חופשייה לעד! (אני מקווה שתסלחו לי אם לא הייתי צריך לכתוב את הת'ראד..)

• תגובות 30
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

are you serious or is this some kind of a sick joke, because I never heard about it 'till now (nothing on the news, not y-net nor walla).

פורסם

יהי זכרה ברוך :'(

פורסם

R.I.P :(

פורסם

are you serious or is this some kind of a sick joke, because I never heard about it 'till now (nothing on the news, not y-net nor walla).

גם אני לא מצאתי כלום..........

פורסם

כן עצוב, גם אצלנו בבאר-שבע התאבדה ילדה למדה במקיף ן'. לא ממש היכרתי אותה אבל היא הייתה חייכנית וממש חמודה. דרך אגב

היא הייתה בכיתה ח'. באמת חבל היא תלתה אתה עצמה עם חבל בחדר שלה. :-[ :-\ :'(

פורסם

ממש קורע את הלב...!

יש לך את החדשה בעיתון לסרוק לפה? יש לך אולי תמונה? מה גרם לה להתאבד?

פורסם

פשוט עצוב.. :'(

פורסם
  • מחבר

באמת שאני לא יודע איך זה לא מפורסם בשום מקום!

כנראה שיש צו איסור פירסום (לא בטוח...)

כי גם בידיעות וגם במעריב לא היה את זה היום

ובשום אתר לא היה

אני אשתדל לעלות תמונה של אורלי ז"ל, ו\או כשיפורסם באינטרנט להביא קישור לאתר

ולא! זה לא בדיחה חולנית- לצערי הרב :-[

פורסם

כואב בלב... :'(

:(

פורסם

עצוב מאוד שילדה בגילה מתאבדת :-[ :-[ :-[

יהיה זכרה ברוך

פורסם

למה זה תמיד קורה לבחורות הכי טובות? :-X

פורסם

קצת פרטים (גם אני למדתי עם אורלי בשכבה):

אורלי קפצה ממרפסת דירתה בקומה ה 13 בשעה שבע בבוקר בערך.

היא השאירה אחריה שלושה מכתבים : להוריה, לחברים שלה ולמד"א (היא התנדבה שם)

לפני שהיא קפצה היא התקשרה למד"א והודיעה על מישהו שהתאבד לאחר מכן כתבה את ההודעה בפורום של מדא

וקפצה אל מותה. אף אחד לא יודע למה (במכתבים לא היה כתוב) היא הייתה ילדה מאושרת כלפי חוץ מבוססת כלכלית

ממשפחה טובה והיו לה חברות.

הדבר לא פורסם בעיתונים משום שהוטל על המקרה צו איסור פרסום (לא יודע למה)

תמונה שנלקחה מהספר מחזור של החטיבה (מצטער על האיכות)

108156pic1.jpg

בקשר ל"צב הרשע" היה לכיתה סיפור על צב שמאיים להשתלט על העולם (כיתת מחוננים...) וכל אחד היה צריך למצוא איך לחסל אותו לפי תכונותי

אלו כפי הנראה היו מילותיה האחרונות (לקוח מהפורום של מד"א)

פורום מד"א כללי

פרטי ההודעה

שם: chakalaca

תאריך: 28/10/2002 06:21

לליאור (לא עוד ברכה נדושה)

אמרת "אם את לא ישנה אז תחייכי"

מי שאף פעם לא יכול לחייך צריך לישון תמיד

תמיד איתך

אורלי

פורסם

יהי זכרה ברוך. :-[

פורסם

בדיוק כמו שאנחנו לא זהים מבחינה פיסית, אנחנו גם לא זהם מבחינה מנטלית. יכול להיות אדם אחד נטול כל כישרון, תמיד מפשל בכל דבר ושום דבר לא הולך לו בחיים - אבל המוח שלו (מבחינת ריכוז כימיקלים) בנוי ככה שהוא די מרוצה, גם אם הוא לא מצליח, וממשיך לנסות. מצד שני, יכול להיות אדם מוצלח בכל קנה מידה, אבל המוח שלו בנוי ככה שהמצב הכי מאושר שלו הוא "שלווה" והמצב הרגיל "דיכאון קל". לאדם כזה יהיה קשה יותר לחיות גם אם הוא יכול להשיג דברים בקלות רבה...

סיפור עצוב... אבל אני לא מאמין שאנשים מפסיקים להתקיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים