פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר החזרתי מעבד לסטוק והרצתי S&M ב FULL הכל PASS אבל תסתקלו על הטמפרטורה , לא לשקוח זה סטוק ...
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר אם אני עושה RESET מייד אני מקבל 58 בביוס אחרי S&M בדרך כלל זה 54 באובר ו 45 בסטוק
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים וואי אתה מתחיל להפחיד אותי יש לי מעבד בדיוק כמו שלך רק עם לא טמפרטורות כאלה יש לי יותר נמוכות
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר יש התקדמות חברה , הלכתי וקניתי משחה Arctic Silver 5 עכשיו טמפ' מקס ב S&M 53 , מה אתם אומרים לתת למשחה עוד זמן ולבדוק ...דרך אגב דירתי עם החנות ממנה קניתי מעבד , הם רוצים לבדוק את המעב אמרו שיקח שלש ימים , אז מי חושב שזאת בעיה של מעבד ...גם הציעו להחליף את המאוורר CNPS9500 אם נמצא שהוא לא תקין למרות שאין הרבה דברים שיכולים להיות לא תקינ ים במאוורר...אני חייב להודות , אני מתוסקל...
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר וואי אתה מתחיל להפחיד אותי יש לי מעבד בדיוק כמו שלך רק עם לא טמפרטורות כאלה יש לי יותר נמוכותאיזה מאוורר למעבד יש לך ..?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים יכול להיות תנסה מה אכפת לך גם טוב אבל למישחה לוקח 3 ימים כדי הגיע למקס ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.