פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים שלום לחברי הפורוםיש לי כונן קשיח של חברת MAXTOR 120GB SATA I שקניתי לפני פחות או יותר שנה וחציבחצי השנה האחרונה אני סובל מבעיה חוזרת, אני עובד זמן קצר על המחשב ואז אני שומע נקישות בכונן הקשיח (טאק, טאק) המחשב נתקע מתחיל את עצמו מחדשולפעמיים לא מזהה יותר שיש לי קונן קשיח, ולפעמיים הוא פשוט מעלה את חלנות אבל שוב משמיע נקישותכמובן שיש לי עדין אחריות על הכונן הקשיח, ולקחתי אותו למעבדה, הם טוענים שהם הריצו עליו בדיקותולא מוצאים שום דבר פגום, וכל מה שדרוש לעשות הוא לפרמט את הכונן (FORMAT כולל)זה ממש מרגיז אותי, אני לא מוכן לפרמט את המחשב כול חודש וחצי, חודשייםחברה למה יש לי נקישות בכונן הקשיח, האם הבעיה היא באמת בחלונות, תנו לי קצת הסברים מה אני צריך לעשות??
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים חד משמעית אם אתה שומע רעשים (במיוחד נקישות ) זה בעיה פיסית בHD..(מנגנון נעילה..וכו)..תנצל תאחריות ותעמוד על שלך (אפילו תקליט כי להוכיח)...למה אחרה שתיגמר האחריות אף אחד לא יסתכל עליך....על הדרך תגבה אם יש לך דברים חשובים על הHD..
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר עוד שאלה אחת קטנהלמה כשאני מפרמט את המחשב אני יכול להמשיך להשתמש בHD עודחודש חודשיים עד חשמיעת הנקישות שוב???
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים כנראה עד שמתאספים לך קבצים וכו..ואז הHD מתחיל להתאמץ..(לקרוא/לכתוב..וכו)...
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר הבעיה הכי גדולה שלי היא להוכיח להם את הבעיה??איך אני מוכיח להם שיש נקישות בכונן הקשיחהחברה ממנה אני קניתי את הכונן הקשיח טוענת שאין כל בעיה איתו
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים תוריד, תצרוב ותריץ את כלי הדיאגנוסטיקה:http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f6294198b091346068/?channelpath=%2Fen_us%2FSupport%2FSoftware+Downloads%2FView+By+Category%2FDesktop+Storage%2FDiamondMax+Family%2FDiagnostics&downloadID=113צלם תמונה של המסך כאשר התוכנה נותנת את המסקנות שלה.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר חברה התוכנה שצירפתם אינה מזהה את הכונן הקשיח שליהוא לא ממשיך אחרי השלב של (SERCHING FOR DRIVERS IN YOUR COMPUTER)השארתי אותו ככה כמה שעות והוא פשוט לא ממשיך יותר כלום
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים פשוט תגיד להם שזה דפוק, אם הם יתחילו לעשות פרצוף תגיד שאתה מוכן להביא את המחשב קומפלט שיראו שיש בעיה בדיסק הקשיח.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים חברה התוכנה שצירפתם אינה מזהה את הכונן הקשיח שליהוא לא ממשיך אחרי השלב של (SERCHING FOR DRIVERS IN YOUR COMPUTER)השארתי אותו ככה כמה שעות והוא פשוט לא ממשיך יותר כלוםלא יודע איזה לוח אם יש לך, נסה לחבר את הדיסק לבקר ה-SATA המובנה בצ'יפסט, ולהפעיל את הבקר במצב Compatibility.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר יש לי לוח אם של MSI KN8מה בדיוק אני צריך לעשות אחרי החיבור לציפ סט???במצב Compatibility, מה בדיוק הכוונה??
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר לא יודע איזה לוח אם יש לך, נסה לחבר את הדיסק לבקר ה-SATA המובנה בצ'יפסט, ולהפעיל את הבקר במצב Compatibility.אתה יכול להסביר לי קצת יותר לפרטים למה בדיוק אתה מתכונן??
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים אני מכיר את הבעיה, ואם אתה עושה פורמט וזה ממשיך לחזור, אתה צריך להחליף את ההרדיסק בדוק ! חבל סתם להיגרר עם זה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.