פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדםאז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקיםעכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווהועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר Dell 2007WFPורואים מאחורה שאפשר לחבר לו קומפוסטט? כלומר אני יוכל לראות טלוויזיה(אומנם בלי קול..)והוא ממש איכותי כאילו ממש ממש שמצדיק את הכסף?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים כן, יש לו חיבורי Composite ו-S-Video. זה מסך 20 אינץ' רחב ואיכותי - בהחלט מצדיק את ה-2700 שקל.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדםאז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקיםעכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווהועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?טכנולוגיית הSED, אבל לא ברור מתי תגיע למסכי מחשב ולמחירים סבירים.עוד אחת זה הOLED.לעוד מידע: www.google.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.