עבור לתוכן

--- שלג במרכז ---

Featured Replies

פורסם

תגידו חבר'ה,

מה לדעתכם הסיכויים שירד שלג במרכז הארץ, והטמפרטורות ירדו אל מתחת לאפס, כמו בחורף 1950?

לדעתכם זאת תופעה מחזורית, אפילו שהיא כה נדירה? האם היא עשויה להתרחש בשנים הקרובות שוב?

ציטוט קצר מוויקי, שלא תחשבו שהשתגעתי :screwy: :

"הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה במאה העשרים בירושלים הייתה 7- מעלות צלזיוס. היא נמדדה ב-25 בינואר 1907. הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה בירושלים למן קום המדינה הייתה 4.5- מעלות צלזיוס. הדבר אירע בחורף הקשה של שנת 1950 שבו אפילו בתל אביב ירד שלג והטמפרטורה במישור החוף ירדה אל מתחת לאפס."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%90%D7%A8%D7%A5_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C#.D7.98.D7.9E.D7.A4.D7.A8.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.94

פורסם

למה השתגעת?

לגיטימי לחלוטין שזה יקרה שוב פעם

אבל אי אפשר לדעת מתי

מזג האויר בעולם נמצא בשינוי תמידי ובשנתיים האחרונות נתקלנו בחוסר יציבות במזג האויר שלא מוכרת לנו מעולם...

תסתכל על טורקיה-עכשיו עוד יחסית קיץ אצליהם,ככה שבמקסימום אמור להיות טיפה קריר ומעט גשם במקרים נדירים,לעומת זאת-בשבוע האחרון היה קור כלבים שם,ירד גשם נונסטופ,ובהרים אפילו ירד שלג :screwy:

וזה נראה לך נורמאלי?

אל תדאג,יום אחד ואפילו האילתים ילמדו מה זה שלג :jump:

פורסם

OMFG!!!

54 מעלות!!

זה התאבדות לצאת מהבית עם חום כזה

אפילו המעבד שלי על Full load קר ב-10 מעלות מזה ><

פורסם

OMFG!!!

54 מעלות!!

זה התאבדות לצאת מהבית עם חום כזה

אפילו המעבד שלי על Full load קר ב-10 מעלות מזה ><

לא כזה OMG

לפני 5 שנים הייתי באתונה [יוון]

טיילתי בעיר ולא היה לי איפה לעצור,כי זה היה תחנת עצירה של איזה 9 שעות לפני שעולים למטוס...בקיצור-היה חם בצורה לא נורמאלית ולא הבנתי למה אני לא מצליח להתמודד עם החום...אחרי שעתיים פשוט הלכתי מחנות לחנות והייתי עושה עצירות במזגן כי חשבתי שאני תיכף מת...

אחרי שעליתי למטוס גיליתי את האמת הזוועתית-זה היה אחד הימים החמים בכמה עשרות שנים האחרונות שהיו באתונה...היה 53 מעלות [!!!!!!]

פורסם

למרות שעל פי הממצאים שבידי יש לי חדשות רעות.

ב-4 השנים האחרונות חייתי בפנימיה בירושלים וכמעט כל חורף היה שלג (או סוג של שלג) אך הבעיה היא שכל שנה היה פחות ופחות שלג.

לפני 4 שנים ירד שלג 3 יממות ברציפות, לפני 3 שנים זה היה יום וחצי, לפני שנתיים ירד למשך כמה שעה, ושנה שעברה לא ירד ולו פתית שלג אחד!

אז אולי אני סתם הפסימי שבחבורה, אבל לא נראה לי שהשנה נראה שלג דרומית לצפון הארץ. אבל לך תדע :)

אההה וד"א, אני אילתי - ואנחנו כן רואים פה שלג!

פעם בשנה מביאים לכאן במשאיות שלג מהחרמון כדי שגם ילדי אילת יכירו מה זה הדבר הלבן והקריר הזה.

פורסם
  • מחבר

פעם בשנה מביאים לכאן במשאיות שלג מהחרמון כדי שגם ילדי אילת יכירו מה זה הדבר הלבן והקריר הזה.

עשו את זה בת"א - הביאו לככר רבין, וגם הביאו אלינו, לר"ג לפארק הלאומי ולאורדע... זה היה מוזר!

פורסם

לא כזה OMG

לפני 5 שנים הייתי באתונה [יוון]

טיילתי בעיר ולא היה לי איפה לעצור,כי זה היה תחנת עצירה של איזה 9 שעות לפני שעולים למטוס...בקיצור-היה חם בצורה לא נורמאלית ולא הבנתי למה אני לא מצליח להתמודד עם החום...אחרי שעתיים פשוט הלכתי מחנות לחנות והייתי עושה עצירות במזגן כי חשבתי שאני תיכף מת...

אחרי שעליתי למטוס גיליתי את האמת הזוועתית-זה היה אחד הימים החמים בכמה עשרות שנים האחרונות שהיו באתונה...היה 53 מעלות [!!!!!!]

לא יודע שפה יש 30+ מעלות אני כבר סובל מהחום אז 54 נשמע לי התאבדות

והיי אל תשכח..1942- אני מניח שלא היו מזגנים לפחות לא כמו היום

פורסם

לא יודע שפה יש 30+ מעלות אני כבר סובל מהחום אז 54 נשמע לי התאבדות

והיי אל תשכח..1942- אני מניח שלא היו מזגנים לפחות לא כמו היום

אחי,53 מעלות זה פשוט משהו בלתי נשכח

כשאתה נמצא בצל,זה בערך כמו להרגיש שאתה בשמש ב-40 מעלות

אין לך איך לברוח מהחום המטורף הזה,וכל פעם שאתה עובר ליד חנות או משהו,אפילו מהחריץ של הדלת כניסה אתה מרגיש קרירות של מזגן...פשוט מטורף

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאם יש 30 מעלות במרכז ו-45 מעלות באילת, אז במרכז יסבלו הרבה יותר... בגלל הלחות!

אני כבר לא יכול, מחכה לחורף!

עוד מעט יגיעו הימים הנהדרים, בהם ישבתי לי לבד בבית, בחדר אפלולי, עם מפזר חום לרגליי, ונר עמום על שולחן המחשב, ובחוץ היה מעונן וטיפטף לו גשם קר!

:kopfpatsch:

פורסם

למרות שעל פי הממצאים שבידי יש לי חדשות רעות.

ב-4 השנים האחרונות חייתי בפנימיה בירושלים וכמעט כל חורף היה שלג (או סוג של שלג) אך הבעיה היא שכל שנה היה פחות ופחות שלג.

לפני 4 שנים ירד שלג 3 יממות ברציפות, לפני 3 שנים זה היה יום וחצי, לפני שנתיים ירד למשך כמה שעה, ושנה שעברה לא ירד ולו פתית שלג אחד!

אז אולי אני סתם הפסימי שבחבורה, אבל לא נראה לי שהשנה נראה שלג דרומית לצפון הארץ. אבל לך תדע :)

חח

רצוי שתבוא לבקר אותנו בירושלים ביום של שלג

אני יודע שאתה יודע מה זה שלג,אבל אין חוויה יותר מדהימה מאשר לראות שלג יורד מהשמיים ולראות איך לאט לאט כל המקום שאתה מכיר משתנה לחלוטין ומתכסה בלבן אינסופי.

עד היום אני מתרגש משלג כמו איזה ילד קטן.

:D

פורסם

עשו את זה בת"א - הביאו לככר רבין, וגם הביאו אלינו, לר"ג לפארק הלאומי ולאורדע... זה היה מוזר!

אני הייתי שם השנה, וגם יהיה שנה הבאה, אורדע מול הבית שלי :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs:

איזה כיף זה לפוצץ אנשים בשלג, ואחרי זה היידים שלך כחולות. :P

פורסם

עושים את זה אפילו בכפר סבא בשנתיים-שלוש האחרונות

אחרי שעתיים זה הופך משלג לבוץ קר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים