פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?-תה עם לימון-מקלחת חמה מאודדרך אגב-קלגרון לא פותר בעיות של שיעול,אילא כאבי גרוןשיעול אפשר לעצור רק בדרך אחת-להתאמץ לא להשתעל...אחרי שעה של מאמץ אתה תראה שפתאום אתה כבר לא צריך להשתעל,ואז זה יעבור מטבעו...לעומת זאת-אם תשתעל בלי הפסקה המצב עלול להחמיר מאוד [פציעה של הגרון,דלקת גרון ובמקרים חמורים-אפילו דלקת ריאות מהזיהום]
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אני מודע לכך הבעיה שזה קשה נוראא אני עושה קולות של חמור מלקיחת אוויר ותוקע גרעפסים בלי הפסקה....בינתיים הגרון רק מגרד...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני מודע לכך הבעיה שזה קשה נוראא אני עושה קולות של חמור מלקיחת אוויר ותוקע גרעפסים בלי הפסקה....בינתיים הגרון רק מגרד...אז קדימה-תמלא את עצמך בתה עם לימון.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר הרגע סיימתי כוס תה עם לימון בינתיים לא משתעל 17 דקות אבל זה דוחק בייאללה זזתי לדפוק מקלחת
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים תיקח סכין ותערוף לעצמך את הראש. לא תשתעל יותר. בדוק!הכל בצחוק, אל תיקח ברצינות. בעצם אל תעשה את זה, כי יהייה לך קשה לנשום אחר כך.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים גרזן לא נוח להחזיק ועכשיו ברצינות, אם יש לך שיעול והוא לא נגרם מעישון יתר, אז אולי כדאי שתלך לרופא.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים תה עם לימון, או יותר יעיל - תה עם דבש.אם אתה רוצה משהו ממש מגעיל (אבל הכי טוב) אז תכין חלב חם + דבש + קצת חמאה.ותשתה את זה בלגימות קטנות - כי העיקר הוא לא לשתות את זה אלא שיעבור הכל דרך הגרון לאט לאט.
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר השיקוי הזה עם חלב דבש וחמאה היו מכריחים אותי לשתות אותו בגיל 12 הדבר הזה מסוכן...בכל מקרה אני לא חושב שזה מעישון יתר כי זה התחיל מאז שחזרתי מחו'ל ושם חליתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.