פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים נחמד מאוד ! יהיה אפשר להשתמש באתר בתור מאגר המידע של כל האוברקלוקים שלי\שלכם... וד"א,זה של איזו חנות או משהו?
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים נחמד מאוד ! יהיה אפשר להשתמש באתר בתור מאגר המידע של כל האוברקלוקים שלי\שלכם... וד"א,זה של איזו חנות או משהו? כן, זה של חנות, אבל האתר שלה עדיין לא מוכן.... ;D
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים נחמד מאוד ! יהיה אפשר להשתמש באתר בתור מאגר המידע של כל האוברקלוקים שלי\שלכם... וד"א,זה של איזו חנות או משהו? לא הבנתי... אז למה נועד הפורום של HWzone?
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים נחמד מאוד ! יהיה אפשר להשתמש באתר בתור מאגר המידע של כל האוברקלוקים שלי\שלכם... וד"א,זה של איזו חנות או משהו? לא הבנתי... אז למה נועד הפורום של HWzone? ראית מה קורה פה כל פעם שקורה משהו כזה,ים ספאם זורם לתוכו והוא ננעל עד העמוד השלישי... הפורום ההוא יותר בתולי,והוא קיים לשם המטרה הזאת,נראה ששווה לתת לו צ'אנס.
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר נחמד מאוד ! יהיה אפשר להשתמש באתר בתור מאגר המידע של כל האוברקלוקים שלי\שלכם... וד"א,זה של איזו חנות או משהו? לא הבנתי... אז למה נועד הפורום של HWzone? ראית מה קורה פה כל פעם שקורה משהו כזה,ים ספאם זורם לתוכו והוא ננעל עד העמוד השלישי... הפורום ההוא יותר בתולי,והוא קיים לשם המטרה הזאת,נראה ששווה לתת לו צ'אנס. תודה לך - וכולם מוזמנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.