פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים קטע זה צולם במסגרת סרט באנגלית שעשינו לבית ספר הנפילה הייתה אמורה להיות מזוייפת אבל היא הייתה אמיתית (הוא בסדר גמור)LOL!
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מה מצחיק? כולה ביימתם נפילה, בוא לאיפה שאני גר, תראה מזה דברים על רמה (חחח לפחות לפני חצי שנה שהיה משעמם...) אפילו לא ראו מה קרה לו...מילא היה נופל על הראש.. ;D לא רציני.. :
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים האמת לא ציפיתי להרבה מאנשים שנשפכים מצחוק מזה טוב, הפירסומת ההיא מצחיקה בגלל שיש בה הומור שנון ובדיחות מצחיקות ואפשר להבין למה היא משמשת, ובסירטון שלך אין עלילה אין סיפור אין קול רק בחור שקופץ ונופל ככה סתם שלושה פעמים ברציפות, Jackass ישראלי זה לא...
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר מה מצחיק? כולה ביימתם נפילה, בוא לאיפה שאני גר, תראה מזה דברים על רמה (חחח לפחות לפני חצי שנה שהיה משעמם...) אפילו לא ראו מה קרה לו...מילא היה נופל על הראש.. ;D לא רציני.. : כל הקטע היה שלא ביימנו הוא לא היה אמור ליפול, הוא היה אמור לנחות על הרגליים.
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים אני בדיוק באמצע דיון סוער על ספאמינג :-\ עכשיו מה שאני לא מבין ... זה איך הדבר הזה (הדיון) עדיין נשאר חי ? צריך היה לגאול אותו מיסורייו עוד הרבה קודם זה באמת קטע שאין לו שום מטרה (ואני ממש מתאפק לא להשתמש במילים יותר קשות ...)
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים אתה חייב לי 28 שניות מחיי! 3 שניות כניסה לאשכול. לחיצה על הלינק 2 שניה. 10 שניות הורדת הסרט 4 שניות הפעלתו 9 שניות לראות את הסרט. ובעצם, עוד דקה בשביל לכתוב את התגובה הזו!
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים בחיית אנשים, אל תדכאו אותו... אני משוכנע שכמה בריטים היו נשפכים על הריצפה. 8)
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר אם כבר זה הפך לת'רד עצוב אז: היום (לפנות בוקר) התאבדה ילדה שלומדת איתי בשכבהיהיה זכרה של אורלי פז צרור בצרור החיים :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.