פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים רציתי לדעת לכמה אני אוכל להגיע עם ה BT VX עם כל אחד מהם אין צורך להוסיף שזו הולכת להיות הפעם הראשונה שאני הולך לעשות OC.כמו כן אם אתם חושבים שכדאי לי להשתמש בקירור אחר? ואם כן איזה.מכיוון שזה הולך להיות הOC הראשון שלי ככה שאם יש משהו שאני צריך לדעת אני אשמח שתספרו לי.קראתי שעם קירור מים אני אוכל להגיע לתוצאות יותר טובות וחבר המליץ לי על ה Reserator1 V2l של זלמן אבל נראה לי שאני אסתבך איתו.לוח אם:ASUS P5W DH DELUXEזיכרון: G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 4-4-4-5
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים פותח התרד פה זה לא פורום נביאים...ואם יש לך כסף לקנות X6800 אז תשלם למישהו שיעשה לך OC...ותעשה חיפוש..תעיין במדריכים....ולא חסר מידע...ועם קירור מים תגיע אולי לתוצאות יותר גבוהות (לא משהו קיצוני)..אבל במחיר כפול ואף יותר מקירור אוויר....
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר לא ציפתי לנבואה ציפתי תשובה ממשהו בעל ניסיון בתחום והערכה שהוא יכול לתת לי. אם אתה לא ממש מבין בזה כמוני אז אין יותר מידי טעם שתענה.אני מחפש מישהו שמבין ב OC ויכול לתת לי תשובה לכמה אחד כמוני בלי ניסיון בתחום יכול להגיע עם ה X6800 וה E6600. ומה קשור הכסף ??? הסיבה שאני שואל היא כי לא בא לי לקנות שניים חדשים בגלל שהרסתי אותם מחוסר ניסיון.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים קודם כל, בקושי הבאת פרטים (דגם הזכרונות, הStepping וכו').בנוסף, הכל תלוי במזל, וכן אנו לא נביאים (את התוצאות יודעים לאחר הOverclock).
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר הבנתי שמה שחשוב זה הזיכרונות ולוח אם ואת שני הם רשמתי.אם יש עוד ניתונים שאתם רוצים לדעת תאומרו לי איזה.כמו כן אם יש לכם טיפים לגבי OC אשמח לשמוע.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים לי יש את הלוח והמעבד הזה והגעתי ל-3.7GHZהנה רשימת ההגדרות בביוסASUS P5WDH Dlx Overclock SettingsCPU : E6600 retail B2DDR2 : 2X1G DDR2 667 PQiBios : 1305VGA : ATI X550HDD : 2x RaptorsPSU : OCZ PS 450W ATX MODSTREAMOS : WinXp pro sp2OVERCLOCK (MHz) = 3.6GhzBIOS SETTINGSJumperFree ConfigurationAI Overclocking set to MANUALCPU Frequency : 411DRAMM Frequency : 400Performance Mode : AutoPCI Express Frequency : 101PCI Clock Sync Mode :33.33Memory Voltage :AutoCPU Vcore Voltage :1.65VFSB Termination V :1.4VMCH Chipset V :1.65VICH Chipset V : Auto--------------------------------------------------------CPU ConfigurationMicrocode Update : EnabledMax CPUID Value Limit : DisExecute Disable Function : DisCPU Internal Thermal Control : DisVirtualization Technology : DisIntel SpeedStep Technology : Dis--------------------------------------------------------Hyper Path 3 : DisDRAM Throttling : Dis
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר תודה אחי. דרך אגב 3.7 הכוונה למהירות עם כל ליבה?? במקום 2.4?? ובאיזה קירור אתה משתמש?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים תודה אחי. דרך אגב 3.7 הכוונה למהירות עם כל ליבה?? במקום 2.4?? ובאיזה קירור אתה משתמש?כן כל ליבה 3.7הקרור הוא Big Typhoon
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים לא ציפתי לנבואה ציפתי תשובה ממשהו בעל ניסיון בתחום והערכה שהוא יכול לתת לי. אם אתה לא ממש מבין בזה כמוני אז אין יותר מידי טעם שתענה. אני מחפש מישהו שמבין ב OC ויכול לתת לי תשובה לכמה אחד כמוני בלי ניסיון בתחום יכול להגיע עם ה X6800 וה E6600. ומה קשור הכסף ??? הסיבה שאני שואל היא כי לא בא לי לקנות שניים חדשים בגלל שהרסתי אותם מחוסר ניסיון. מה זה מבין בOC לא צריך להיות גאון עולמי.... הBT VX עדיין לא הגיע לשוק ככה שאין פה הרבה אנשים שהתנסו בו...(חוץ מליאור) וזה תלוי במליון דברים מהסטפינג של המעבד ועד הזיכרונות והלוח... ביקורות על הX6800 אתה מוזמן לראות באתר.... http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/ מעבר לזה תעשה קצת חיפוש לOC לE6600...(יש לא מעט תרדים בפורום).... והסיכוים ש"תהרוס" מעבד בOC אפסיים למדי.... יש מבין....
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר מה זה מבין בOC לא צריך להיות גאון עולמי.... הBT VX עדיין לא הגיע לשוק ככה שאין פה הרבה אנשים שהתנסו בו...(חוץ מליאור) וזה תלוי במליון דברים מהסטפינג של המעבד ועד הזיכרונות והלוח... ביקורות על הX6800 אתה מוזמן לראות באתר.... http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/ מעבר לזה תעשה קצת חיפוש לOC לE6600...(יש לא מעט תרדים בפורום).... והסיכוים ש"תהרוס" מעבד בOC אפסיים למדי.... יש מבין.... תודה אחי עכשיו נתת תשובה מועילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.