עבור לתוכן

מה נחשב לOC חלש? 7900GS

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות Leadtek Geforce 7900GS ורציתי לדעת כמה זה נחשב OC חלש?

20mhz בערך? כי אני רוצה קצת לעשות אולי בעתיד אז אני רוצה לדעת...

אז אני פשוט מוריד את Rivatuner (או איך קוראים לה) ושם יהיה לי כמה שאני רוצה לעלות?

ובכמה אני יכול לעלות שהמאוורר סטוק של הכרטיס יחזיק? כלומר הכי הרבה עם המאוורר סטוק שלו.

תודה למגיבים :xyxthumbs:

נ.ב

לא כל כך הבנתי את עיניין הOC.

הבנתי שממהירים את החומרה עלי ידי תוכנה אבל יש לי שתי שאלות:

1. מה זה נותן (בכרטיס מסך)? תמונה יותר טובה?

2. בשביל לעשות OC לכרטיס מסך צריך לעשות גם למעבד (וגם לזכרונות)? כלומר צריך לוח יותר טוב מה ga-945p-s3?

פורסם

אם כל מחשב אפשר לעשות OC השאלה כמה טוב הוא יהיה...

עדיף לעשות OC לכרטיס מסך עם COOLBIT זה יהיה לך יותר נוח לשימוש...

אתה יכול לעלות עד כמה שאתה רוצה בתנאי שאחרי כל העלאה של בערך 20 תריץ 3DMARK06 ותבדוק אם יש ארטיפקטים

(דברים שלא אמורים להיו בתמונה כמו קווים ועיוותים וכו) עם הכל טוב ועובד ואין ארטיפקטים אז סבבה אפשר להעלות עוד ב0C

אם יש ארטיפקטים תוריד טיפה בליבה ובזכרונות ואז יש לך OC יציב....

הOC לכרטיס מסך לא עושה גם OC למעבד/זיכרונות וכו אבל אם אתה עושה OC למעבד זה עושה OC לזיכרונות ולכל המחשב...

בשביל לעשות OC לכרטיס אתה לא צריך כלום חוץ מתוכנה שעושה OC(עדיף שתפתח עם COOLBIT את האפשרות של OC בתוכנה של

נווידיה ותעשה שם)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה אני אנסה...

רק לא הבנתי מה לעשות כלומר איך לפתוח את אפשרות הOC בתוכנה של NVIDIA עם ה COOLBIT..

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אוקיי תודה רבה אני אנסה...

רק לא הבנתי מה לעשות כלומר איך לפתוח את אפשרות הOC בתוכנה של NVIDIA עם ה COOLBIT..

תודה :xyxthumbs:

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/GeForce-Overclocking-CoolBits-Reg.shtml

אחרי שתוריד את קובץ הREG תפעיל אותו ולאחר מכן עשה כך:

כפתור ימני>מאפיינים>מאפייני תצוגה>מתקדם>והכרטיסיה של הכרטיס מסך שלך ותראה שנפתחה לך שם אופציה בשם OVERCLOCK או מהירויות שעון

פורסם
  • מחבר

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/GeForce-Overclocking-CoolBits-Reg.shtml

אחרי שתוריד את קובץ הREG תפעיל אותו ולאחר מכן עשה כך:

כפתור ימני>מאפיינים>מאפייני תצוגה>מתקדם>והכרטיסיה של הכרטיס מסך שלך ותראה שנפתחה לך שם אופציה בשם OVERCLOCK או מהירויות שעון

אוקיי תודה רבה, ואיך אני יודע כמה לעשות כדי שלא ישרף לי הכרטיס?

אי לא עושה עכשיו, אולי עוד חודשיים ככה ואני לא מתכוון להחליף לו קירור אז איך לדעת כמה לעשות? איך אני יודע שהכל תקין?

פורסם

באותו חלון יהיה לך אפשרות לזיהוי אוטומטי עבור האצה מומלצת (auto detect )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים