עבור לתוכן

האם אפשר להחליף ל - AC COOLING FREEAER 7 PRO את המאוורר?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שקראתי בביקורת ה - FREEZER 7 PRO מציג ביצועים מעולים במהירות מאוורר מקסימלית (4 מעלות (חם) יותר מה - TUNIQ ב - 100% אבל גם שקט יותר ממנו: 44DBA לעומת 50DBA).

אבל 44DBA זה רועש מדי והייתי מעוניין להחליף לו מאוורר (92MM) לאחד שייתן את אותם הביצועים ויהיה שקט יותר, רציתי לדעת אם זה אפשרי?

ואם כן על זה מאוורר אתם ממליצים?

פורסם

לפי מה שקראתי בביקורת ה - FREEZER 7 PRO מציג ביצועים מעולים במהירות מאוורר מקסימלית (2 מעלות פחות מה - TUNIQ ב - 100% וגם שקט יותר ממנו: 44DBA לעומת 50DBA).

אבל 44DBA זה רועש מדי והייתי מעוניין להחליף לו מאוורר (92MM) לאחד שייתן את אותם הביצועים ויהיה שקט יותר, רציתי לדעת אם זה אפשרי?

ואם כן על זה מאוורר אתם ממליצים?

אני לא יודע אם זה אפשרי אך הרשה לי לתקן אותך - הטוניק ב-100 אחוז מפיק רעש של 34dB.

פורסם

שטויות!

גם באמא של המקסימום הAC לא מגיע ל2 מעלות מהטוניק,ההפרש ביניהם גדול בהרבה.

פורסם
  • מחבר

שטויות!

גם באמא של המקסימום הAC לא מגיע ל2 מעלות מהטוניק' date='ההפרש ביניהם גדול בהרבה.

[/quote']

אולי תפסיק לומר דברים לא מבוססים?

אני מודה יש לי טעות קטנה ההבדל ביניהם הוא 4 מעלות, אבל ה - FREEZER שקט יותר.

הנה פה אתה יכול ראות הוכחה למה שאמרתי:

1) לינק להשוואה בין הקירורים השונים, שים לב שה - AC FREEZER 64 PRO בחלק העליון של הטבלה מוציא 57 מעלות ב - 44DBA.

לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=11&artpage=1823&articID=419

2) לינק לביקורת על ה - TUNIQ TOWER 120 , שים לב שהוא מוציא 53 מעלות ב - 50DBA באותם תנאים כמו ה - FREEZER 64 PRO (שזהה בביצועים ל - FREEZER 7 PRO).

לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=9&artpage=1821&articID=419

אני לא יודע אם זה אפשרי אך הרשה לי לתקן אותך - הטוניק ב-100 אחוז מפיק רעש של 34dB.

אתה טועה, אם מחליפים ל - TUNIQ את המאוורר לשקט יותר (ה - PAPST) אז ב - 100% הוא על 34-35DBA והביצועים יורדים ב - 4 מעלות ביחס למאוורר שבא איתו כשההוא ב - 100%.

אך עם המאוורר שבא איתו הוא על 50DBA ב - 100%.

לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=9&artpage=1821&articID=419

אבל מה שחשוב, אני מציע לחזור לנושא ולענות לי האם אני יכול להחליף ל - FREEZER 7 PRO את המאוורר? ואיזה מומלץ אם כן?

פורסם

אם זה מאורר 92ממ רגיל אז לרוב יהיה אפשר להחליף את המאורר בייתר קלות.. אם לא אז כנראה שפשוט תצטרך "להיתקע" עם הרגיל ו"לסבול" את הרעש על 100אחוז... למרות ש44DBA זה לא מעט - זה גם לא הרבה ואני הייתי חיי עם זה טוב מאוד.

פורסם

לא מומלץ להחליף את המאורר לפריזר.

למרות שבמקסימום מהירות הוא באמת לא שקט (לא יודע מאיפה הבאת את ה 44DBA, במידע שלהם רשום 0.9SONE שזה סביר לחלוטין).

המקסימום שאני ממליץ לעשות זה לשחק עם פוטנציומטר עד לקבלת רעש-ביצועים סבירים מבחינתך.

מאורר חדש לא יתן לך תשובה מספקת לפי דעתי, אם הוא יהיה ממש שקט, בדר"כ הוא גם יבוא עם כמות CFM עלובה.

STINGER, המאורר תפוס ע"י קליפס פלסטיק (דיי מיותר) של AC, אפשרי להחליף מאורר, לא הדבר הכי פשוט, אבל אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להיכנס ללינק שבתגובה האחרונה שלי ( http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=11&artpage=1823&articID=419)

ולראות את זה שב - 100% הוא אכן 44DBA.

אני לא רוצה להוריד את מהירות המאוורר ע"י הפוטנציומטר כדי להשקיט אותו כי אני אאבד ביצועים.

מישהו יודע את המאפיינים/פרטים של המאוורר של ה - FREEZER 7 PRO מבחינת רעש ודחיפת אוויר?

שני המאווררים שחשבתי עליהם:

1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2636

2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=6235

איזה מהם עדיף מבחינת יחס רעש-ביצועים?

האם מי שעדיף מביניהם ייתן ביצועים שווי ערך/טובים יותר מהמאוורר של ה - FREEZER 7 PRO ב - 100% ? והאם הוא יהיה שקט יותר ב - 100% ?

פורסם

אף מאורר לא יהיה יותר שקט ויותר חזק ממנו, רד מזה.

הסיילנט קט לא כל כך רועש, אבל הצליל שהוא מפיק דיי מעצבן.

הוונטק ענתיקה, אני בספק אם עוד מיצרים אותו, והוא לא ממש מתמודד מול המאוררים החדישים, הוא מיושן מאוד.

אגב אני עדיין לא מבין למה אתה נעול על האתר הזה MADSHRIMPS למה נראה לך שמה שהם כותבים זה קדוש, אז הם יכולים לכתוב כל דבר, זה סך הכל ילדים שמסקרים את המוצרים (כמו פה ב HWZONE), אין פה התחייבות או אמינות כמו של היצרן.

הם מודדים את זה לבד עם מכשיר שלהם, ממרחק של חצי מטר, ולא בסביבה נקיה מרעש, שים לב שגם הרעש של המאוררים אחרים שהם בדקו מאוד מאוד רחוקים מנתוני היצרן (לדוגמא ZALMAN), בקיצור רד מההשוואה הזאת, זה תופס רק אם אתה מכיר מאורר מסויים ומשווה את המספר למאורר אחר, לא בתור נתונים יבשים של DBA להשוואה מול נתוני יצרן אחרים.

פורסם
  • מחבר

אף מאורר לא יהיה יותר שקט ויותר חזק ממנו, רד מזה.

הסיילנט קט לא כל כך רועש, אבל הצליל שהוא מפיק דיי מעצבן.

הוונטק ענתיקה, אני בספק אם עוד מיצרים אותו, והוא לא ממש מתמודד מול המאוררים החדישים, הוא מיושן מאוד.

אגב אני עדיין לא מבין למה אתה נעול על האתר הזה MADSHRIMPS למה נראה לך שמה שהם כותבים זה קדוש, אז הם יכולים לכתוב כל דבר, זה סך הכל ילדים שמסקרים את המוצרים (כמו פה ב HWZONE), אין פה התחייבות או אמינות כמו של היצרן.

הם מודדים את זה לבד עם מכשיר שלהם, ממרחק של חצי מטר, ולא בסביבה נקיה מרעש, שים לב שגם הרעש של המאוררים אחרים שהם בדקו מאוד מאוד רחוקים מנתוני היצרן (לדוגמא ZALMAN), בקיצור רד מההשוואה הזאת, זה תופס רק אם אתה מכיר מאורר מסויים ומשווה את המספר למאורר אחר, לא בתור נתונים יבשים של DBA להשוואה מול נתוני יצרן אחרים.

למה הגישה השלילית הזאת?

איך זה שאין מאוורר חזק ושקט יותר מהזה של הפריזר (הוא הרי לא מושלם)?

אתה בטוח בזה שהסיילנט קט והוונטק טרמלפלואו (בסיכומו של דבר מי משניהם יותר טוב?) לא מספקים יחס רעש-ביצועים טוב יותר מהמאוורר של הפריזר?

פורסם

אני לא שלילי, להפך, אני חיובי מאוד, אני בדיעה שהמאורר של הפריזר מעולה ואין צורך להחליף אותו.

אם הוא מרעיש לך מידי, תוריד קצת את הוולטג' ועדיין תקבל יחס נורמלי של רעש-ביצועים.

AC חברה מעולה ולא ידחפו בסינק כל כך מושקע כמו הפריזר פרו מאורר בינוני, הם יודעים מה הם עושים ואם היה להם אופציה שנראת להם יותר טובה, הם היו מחליפים בעצמם.

AC זאת חברה עם הרבה כבוד בנושא המאוררים השקטים (לפחות מהמבחר שיש בארץ), ואני לא חושב שהמאוררים של טרמלטק מסוגלים להתמודד מולה (הנתונים של טרמלטק טובים יותר, אבל במבחן המציאות רובם נופלים).

המאוררים שיש בארץ של וואנטק וזלמן הם דגמים מאוד מיושנים שכבר מזמן עקפו אותם בכל הנושאים, לפי דעתי אין שום צורך ללכת אחורה לכיוונם.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שכנעת אותי.

כל הכבוד על ההסבר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים