פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים שלום לכולםאחרי בניית IR receiver ניסתי לבנות את ה Lirc Simple IR Transmitterלימדתי את ה Winlirc את השלט של HOT אך כשאני מנסה לשדר אין שום תגובה מצד הממיר.האם למישהו יש ניסיון בבניית המעגל Simple transmitterתודה וחג שמח [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים לגבי IR LEDS יש LED שהוא מקלט יש LED שהוא משדר ויש LED שמבצע את 2 המשימות (לזה יש בד"כ 3 רגליים, לא רלוונטי לפי התמונה של המעגל שבנית).אתה בטוח שהשתמשת במשדר ולא במקלט?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר כן בטוח ה1000%ניסיתי לחבר את המשדר לרגל 3 (TX)במקום רגל 4 רק בשביל לראות תגובהויש תגובה במקלט של המזגן (שנדלק מכל שלט)
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר לא זה לא עובד כשאני מחבר לרגל 4 ( DTR) אין שום תגובההחיבור לרגל 3 היה רק לבדיקה של הלד
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר http://archiv.tu-chemnitz.de/pub/1999/0009/data/LIRC/transmitters.html
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים שים לב שהטווח של המעגל הזה הוא עד 1 מטר.כמו כן בדיאגרמה שקישרת אליה לא מוזכרת דיודה כלל (זאת שמתחברת לקונקטור בצילום של המעגל).
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר נכון יש כמה וראסיות למעגל יש לי מחשב HTPC עם כרטיס hauppauge pvr 150 with ir blasterבתוכנה של ה ir blaster יש קודים שלא מתאימים לממיר של HOT (אין גם אפשרות להכניס קודים)אני מנסה לבנות לי ir blaster כדי שהמחשב יוכל לשלוט על הערוצים מרחק של מטר זה המון אין לי צורך ביותר
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים נכון יש כמה וראסיות למעגל יש לי מחשב HTPC עם כרטיס hauppauge pvr 150 with ir blasterבתוכנה של ה ir blaster יש קודים שלא מתאימים לממיר של HOT (אין גם אפשרות להכניס קודים)אני מנסה לבנות לי ir blaster כדי שהמחשב יוכל לשלוט על הערוצים מרחק של מטר זה המון אין לי צורך ביותר איזה ממיר יש לך? כי אני מצליח לשלוט על הממיר שלי (thomson) עם אותו כרטיס
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר לא אי אפשר יש לי את הממיר הכסוף הקטן ADB abq-1h4g דיברתי עם התמיכה של hauppauge ולא נראה שהם מתכננים להכניס אותו לרשימה שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.