פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים היום באתי בבוקר, וגיליתי ש2 הקטודות שלי לא עובדות...איך אני יכול לדעת אם הם שרופות ?האם זה ייתכן בגלל ששמתי עליהם אזיקון אחד באמצע, לא לוחץ מידי כמובן.... ?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים נתק את האזיקון תזיז אותם קצת לא יכול להיות ששניהם נשרפו במכה זה משהו במגעים שחק איתם קצת..
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר איך אני יכול לדעת ?המסילות אני בספק, ספק בן חודשיים בקושי, 400 אנרמקס...הקטודות אין מגעים נראה לי, הזזתי קצת לא עוזר...איך אפשר לבדוק שהשנאי הלך ? לפתוח אותו ומה רואים ?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים בדרך כלל כשקטודות נשרפות הן מתפוצצות. אם שלך נראות בסדר כנראה שזה משהו במגעים
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים איך אני יכול לדעת ?המסילות אני בספק, ספק בן חודשיים בקושי, 400 אנרמקס...הקטודות אין מגעים נראה לי, הזזתי קצת לא עוזר...איך אפשר לבדוק שהשנאי הלך ? לפתוח אותו ומה רואים ?אתה יכול לפתוח את השנאי ולנסות לזהות סימנים חומים\שחורים (שרוף) אבל זה לא מחייב בכלל,או שתביא שנאי מחבר ותבדוק.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר חחחח אין לי חברים עם דברים כאלה... בקצה של הקטודות יש טיפה שחור, אבל בהחלט לא מפוצצות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.