עבור לתוכן

איזה מעצבנים התקשורת!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מוסרי אני אסביר את זה בשפה שתבין ( אני מקווה):

אחי, המצב ש'ך בקנטים פרוש פרוש לדוקים.

סתם מעניין אותי לדעת מאיפה אתה יודע מה הפירוש המושג "בדימוס" בכל הרצינות

• תגובות 41
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיפה הבן אדם יודע מהו המושג בדימוס? :s07:

לא הלכת לביה"ס פעם אחת בחיים האומללים שלך?

פורסם

הוא לא צריך בצפר!

יש לו רמקולים ענקיים בחדר!

אה כן... והוא גם מציק לזקנים עם מטריות

פורסם

יודע מה, היה לי _מאוד_ משעמם בשעה הזאת של הלילה....אז פתחתי לי מילון אבן-שושן, ומה אני מגלה?

"אשתקד" תה"פ, ארמית: שתא קדמאה, בשנה שעברה.

בדימוס - http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1

תעשה טובה תלך תקרא איזה ספר, אולי יעשיר את אוצר המילים שלך.

פורסם

איך אתם בכלל מעיזים לצחוק על מוסרי?!?!? :pissed::bash:

לא מספיק שחלק מכם כותבים וחצי מהפורום הזה כותבים בשגיאות כתיב של מילים מאוד נפוצות, ואפילו לא טורחים לתקן את עצמם בעריכה.

בסוף בא בן אדם נורמאלי שלא כותב עם שגיאות כתיב ובסך הכל שואל אתכם מה הפירוש של מילה שלא נשמעת בשיחה ישראלית ממוצעת ואתם במקום להתלונן על בעל המילון (כן, מוסרי גם חיפש במילון את הפירוש. מה שאתם לא הייתם טורחים לעשות) ששכח לכתוב את המילה "(ב)דימוס", אתם צוחקים עליו שהוא לא מכיר מילים שהן לא מדוברות בשפת היום יום.

בדימוס = לשעבר (בקשר למקצוע האחרון לפני גיל הפנסיה)

אשתקד = שנה שעברה.

מסמך האסירים = לא קשור לפה.

פורסם

כי אם לא היה צורך במילים האלה, לא היה צורך במהדורה של חדשות ערוץ 2 או 10.

היה אפשר לראות את מהדורת 5 וחצי בערוץ הילדים.

ואני לא יודע בידיוק בן כמה אתה, אבל כדאי שתלמד קצת מילים גבוהות.

בחיים צריך להבין בעוד דברים חוץ מבנייה של חדר דיסקו עם רובוסקנים מכונות עשן וקירות עם צמר סלעים.

פורסם

אני לא בא להעליב, אבל זה דיי השכלה כללית לדעת את המושגים האלה.

כמעט כל ילד בא לאבא שלו בגיל 6 ושואל אותו: "אבי, מה זה בדימוס"?, והאב עונה: "לשעבר בני, לשעבר" ;D.

אותו דבר עם עוד מושגים.

פורסם

כמעט כל ילד בא לאבא שלו בגיל 6 ושואל אותו: "אבי, מה זה בדימוס"?, והאב עונה: "לשעבר בני, לשעבר" ;D.

מי זה אבי?

פורסם
  • מחבר

הוא לא צריך בצפר!

יש לו רמקולים ענקיים בחדר!

אה כן... והוא גם מציק לזקנים עם מטריות

טוב טוב הבנתי אתם יודעים הכל סליחה ששאלתי

פורסם

לפחות הוא שואל!!!!!!

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

משיקומי

תקטין את הגופן, אנשים פה רואים בסדר גמור.

ויש משפט שאומר " עדיף שתשתוק ושאנשים יחשבו שאתה טיפש מאשר תדבר ותוכיח את זה "

פורסם

מי זה אבי?

LOL :lol:

אבי=אבא שלי

בני=הבן שלי

פורסם

משיקומי

תקטין את הגופן, אנשים פה רואים בסדר גמור.

ויש משפט שאומר " עדיף שתשתוק ושאנשים יחשבו שאתה טיפש מאשר תדבר ותוכיח את זה "

יש גם משפט שעדיף לשאול ולהיות טיפש לדקה, מאשר לשתוק ולהשאר טיפש לכל החיים.

אבל בכל מקרה הבעיה היא לא עם הבורות של מוסרי, אלא עם היחס שלו לאותן מילים "קריפטיות". יחס של חכם בלילה, למה צריכים מילים "מסובכות" אם אפשר לדבר כמו מוכר בשוק לא מראה על רצון להחכים יותר מידי...

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=206370.msg1809073#msg1809073 date=1158967226]

למה עילגת חבר תביא קישור ממילון עברי עברי לזה!!! ואם לא מצאתה לפחות תודה שמה שאמרתה היה טעות לגבי שכל אחד אמור לדעת

Babylon Hebrew-English

בדימוס

adv. retired

Babylon Hebrew Thesaurus

בדימוס

(תה"פ) אחרי הפרישה' date=' פורש מתפקידו, התפטר מתפקידו, שוחרר מעבודתו, השתחרר, נפטר מעונש [/quote']

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים