פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ?http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta=לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר אתה אמיתי? O_oכן אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי מזה בדימוס או שתנסה בכלל לתת קישור למושג המצוץ הזה
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים בדימוס = לשעבר(הכי מדוייק reaired, כלומר מי שפרש ממשרתו) אשתקד = שנה שעברה
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר בדימוס = לשעבר(הכי מדוייק retaired) אשתקד = שנה שעברה נו ואתה לא מסכים איתי למה לסבך את הענינים ולא לירשום לשעבר??? הם חייבים לרשום מילה מסובכת "בדימוס" אני מאמין שלא רק אני לא יודע עוד המון כי גם תנסה למצוא מילון עם פירוש של המילה בעברית לא תמצא אז אם במילון לא רשום אני אמור לדעת?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=206370.msg1809049#msg1809049 date=1158966063]כן אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי מזה בדימוס או שתנסה בכלל לתת קישור למושג המצוץ הזהקרייסטאתה בן 22תלמד עברית!
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=206370.msg1809051#msg1809051 date=1158966265]נו ואתה לא מסכים איתי למה לסבך את הענינים ולא לירשום לשעבר??? הם חייבים לרשום מילה מסובכת "בדימוס" אני מאמין שלא רק אני לא יודע עוד המון כי גם תנסה למצוא מילון עם פירוש של המילה בעברית לא תמצא אז אם במילון לא רשום אני אמור לדעת?לא, בכל מילון יש את זה..
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר לא, בכל מילון יש את זה..תן קישור ותיראה בעצמך אני לא סתם פתחתי תרד על זה ,כי חיפשתי במילון ולא מצאתיK4rP4D מה קשור ללמוד עברית אני אמור בכלל להישתמש במילה הזו? סתם שמעתי הרבה בחדשות מדברים על זה ולא מסבירים מזה בכלל,אתה משתמש במילה הזו בדימוס או שאתה אומר לשעבר כאילו מה אתה בא לחבר שלך ואומר לדוגמה:" חברה שלי בדימוס" או שאתה אומר "חברה שלי לשעבר"?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=206370.msg1809047#msg1809047 date=1158965939]תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ?אתה לא יודע מה זה אשתקד? :s05:ו"מסמך האסירים" זה לא כמו "אשתקד" או "בדימוס", זה לא פתגם, זה איזה הסכם שאני גם האמת לא יודע מהו, אבל אפשר לברר על מה הוא וזה לא קשור לעברית.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מוסריהמצב אינו דומה לקדמת דנה, בה כל מימרה היתה נהירה לבריות. המודוס אופרנדי המתבקש הוא להשליך את יהבנו על גרסא דינקותא
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר אתה לא יודע מה זה אשתקד? :s05:ו"מסמך האסירים" זה לא כמו "אשתקד" או "בדימוס", זה לא פתגם, זה איזה הסכם שאני גם האמת לא יודע מהו, אבל אפשר לברר על מה הוא וזה לא קשור לעברית.לא דיברתי על העברית שלא תבינו אותי לא נכון אני דיברתי על זה שמפרסמים כותרות בלי הסבר כאילו אמור להיות לכם בידע כללי למרות שפעם ראשונה מפרסמים את הכותרתוDOGMA המילון שנתתה שם מסביר מעברית לאנגלית ולא מעברית לעברית ככה שזה לא עוזר תן קישור לעברי עברי ניראה אותך...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מהתגובה שלך בהחלט נראה כאילו דיברת על העברית. "בדימוס" ו"אשתקד" אלה מילים מספיק משומשות שתדע אותם. זה שהעברית שלך עילגת לא אמורה לעניין את התקשורת.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר מהתגובה שלך בהחלט נראה כאילו דיברת על העברית. "בדימוס" ו"אשתקד" אלה מילים מספיק משומשות שתדע אותם. זה שהעברית שלך עילגת לא אמורה לעניין את התקשורת. למה עילגת חבר תביא קישור ממילון עברי עברי לזה!!! ואם לא מצאתה לפחות תודה שמה שאמרתה היה טעות לגבי שכל אחד אמור לדעת
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מוסרי אני אסביר את זה בשפה שתבין ( אני מקווה):אחי, המצב ש'ך בקנטים פרוש פרוש לדוקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.