עבור לתוכן

איזה מעצבנים התקשורת!!!

Featured Replies

פורסם

תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ?

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta=

לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!

• תגובות 41
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אמיתי? O_o

פורסם
  • מחבר

אתה אמיתי? O_o

כן אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי מזה בדימוס או שתנסה בכלל לתת קישור למושג המצוץ הזה

פורסם

בדימוס = לשעבר(הכי מדוייק reaired, כלומר מי שפרש ממשרתו)

אשתקד = שנה שעברה

:screwy:

פורסם
  • מחבר

בדימוס = לשעבר(הכי מדוייק retaired)

אשתקד = שנה שעברה

:screwy:

נו ואתה לא מסכים איתי למה לסבך את הענינים ולא לירשום לשעבר??? הם חייבים לרשום מילה מסובכת "בדימוס" אני מאמין שלא רק אני לא יודע עוד המון כי גם תנסה למצוא מילון עם פירוש של המילה בעברית לא תמצא אז אם במילון לא רשום אני אמור לדעת?

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=206370.msg1809049#msg1809049 date=1158966063]

כן אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי מזה בדימוס או שתנסה בכלל לתת קישור למושג המצוץ הזה

קרייסט

אתה בן 22

תלמד עברית!

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=206370.msg1809051#msg1809051 date=1158966265]

נו ואתה לא מסכים איתי למה לסבך את הענינים ולא לירשום לשעבר??? הם חייבים לרשום מילה מסובכת "בדימוס" אני מאמין שלא רק אני לא יודע עוד המון כי גם תנסה למצוא מילון עם פירוש של המילה בעברית לא תמצא אז אם במילון לא רשום אני אמור לדעת?

לא, בכל מילון יש את זה..

פורסם
  • מחבר

לא, בכל מילון יש את זה..

תן קישור ותיראה בעצמך אני לא סתם פתחתי תרד על זה ,כי חיפשתי במילון ולא מצאתי

K4rP4D מה קשור ללמוד עברית אני אמור בכלל להישתמש במילה הזו? סתם שמעתי הרבה בחדשות מדברים על זה ולא מסבירים מזה בכלל,אתה משתמש במילה הזו בדימוס או שאתה אומר לשעבר כאילו מה אתה בא לחבר שלך ואומר לדוגמה:" חברה שלי בדימוס" או שאתה אומר "חברה שלי לשעבר"?

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=206370.msg1809047#msg1809047 date=1158965939]

תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ?

אתה לא יודע מה זה אשתקד? :s05:

ו"מסמך האסירים" זה לא כמו "אשתקד" או "בדימוס", זה לא פתגם, זה איזה הסכם שאני גם האמת לא יודע מהו, אבל אפשר לברר על מה הוא וזה לא קשור לעברית.

פורסם

מוסרי

המצב אינו דומה לקדמת דנה, בה כל מימרה היתה נהירה לבריות. המודוס אופרנדי המתבקש הוא להשליך את יהבנו על גרסא דינקותא

פורסם
  • מחבר

אתה לא יודע מה זה אשתקד? :s05:

ו"מסמך האסירים" זה לא כמו "אשתקד" או "בדימוס", זה לא פתגם, זה איזה הסכם שאני גם האמת לא יודע מהו, אבל אפשר לברר על מה הוא וזה לא קשור לעברית.

לא דיברתי על העברית שלא תבינו אותי לא נכון אני דיברתי על זה שמפרסמים כותרות בלי הסבר כאילו אמור להיות לכם בידע כללי למרות שפעם ראשונה מפרסמים את הכותרת

וDOGMA המילון שנתתה שם מסביר מעברית לאנגלית ולא מעברית לעברית ככה שזה לא עוזר תן קישור לעברי עברי ניראה אותך...

פורסם

מהתגובה שלך בהחלט נראה כאילו דיברת על העברית. "בדימוס" ו"אשתקד" אלה מילים מספיק משומשות שתדע אותם. זה שהעברית שלך עילגת לא אמורה לעניין את התקשורת.

פורסם
  • מחבר

מהתגובה שלך בהחלט נראה כאילו דיברת על העברית. "בדימוס" ו"אשתקד" אלה מילים מספיק משומשות שתדע אותם. זה שהעברית שלך עילגת לא אמורה לעניין את התקשורת.

למה עילגת חבר תביא קישור ממילון עברי עברי לזה!!! ואם לא מצאתה לפחות תודה שמה שאמרתה היה טעות לגבי שכל אחד אמור לדעת

פורסם

מוסרי אני אסביר את זה בשפה שתבין ( אני מקווה):

אחי, המצב ש'ך בקנטים פרוש פרוש לדוקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים