פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאיםהלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה...כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזהEXT MPEGAV SEGMENT VCDבתוכם יש קבצים לא מזוהים...מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפניםדרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVDתודה מראש על העזרה
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר אני לא מכיר אחת וחיפשתי בגוגל משהו כזה אבל לא מצאתי כל כך כי גם לא ידעתי בדיוק איך לחפש תתוכנהמישהו יכול בבקשה לתת לי תוכנה כזאת זה ממש יעזור לי
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים powerDVD (בתשלום)אבל אני מניח שתסתדר ....והנה אתר שתוכל להוריד נגן חופשי www.cliprex.com ......לא ניסיתי את הנגן ...אבל זה נראה בסדר....חח
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים WMP מנגן DVD (לא בצורה הכי טובה אבל מנגן ) וכמו כן מנגן VCD , בשביל לנגן VCD פשוט גרור את הקובץ שנמצא בתיקייה MPEGAV למדיה פלייר ונגן ..
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים WMP מנגן DVD (לא בצורה הכי טובה אבל מנגן ) וכמו כן מנגן VCD , בשביל לנגן VCD פשוט גרור את הקובץ שנמצא בתיקייה MPEGAV למדיה פלייר ונגן .. אם אין לך כח להתעסק עם תוכנות
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים איזה קטע, בדיוק עשיתי סריקה של Kaspersky ותנחשו באיזה תוכנה יש Adware! אם ניחשתם Cliperex אז צדקתם!
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים יש דרך יותר פשוטה . תחפש את הקובץ הכי גדול בדיסק הסיומת שלו היא DAT ופשוט תפעיל אותו בעזרת ה MEDIA PLAYER .
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים ו btw, הם המירו לך ל VCD לא ל DVD, אם יש הפרש בתשלום אתה יכול לבקש את הכסף בחזרה.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר ואם אני רוצה לשנות אותו לפורמט נורמלי לדוגמא AVI או משהו כזה כדי להעלות אותו לאינטנרט או משהו כזהמה אני עושה אז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.