עבור לתוכן

שאלה על אקטיבציה

Featured Replies

פורסם

איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows?

סתם לידע כללי.

פורסם

1. להירשם במיקרוסופט (אינטרנט או טלפון).

2. תחשוב לבד....

פורסם

לעשות אקטיבציה זאת הדרך הכי טובה להיפטר ממנה.

אם אתה מתכוון לדרך אחרת אז זה לא חוקי.ובכלל,זה מאוד לא מומלץ גם כי הדרכים האלה מביאות מלא וירוסים ולפעמים הורסים לך לגמרי את הוינדוס ככה שאתה צריך לפרמט.

אני הכי הייתי ממליץ לך פשוט לקנות וינדוס וזהו אם יש לך לא חוקי.

ודרך אגב,גם כדאי שתקרא את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=45683.0

פורסם

חיפוש קליל בגוגל...

תכנס לREGEDIT שם תגיע לWGA NOTIFY תמחק ועוד משהו דומה לא זוכר חפש בגוגל וזה יפסיק להופיע.

פורסם

יש סיכוי שהווינדוס יכתוב שהשתמשת במספר יותר מדי פעמים (למרות שזה פרטי והשתמשת רק לפירמוטים) ולא יאפשר אקטיבציה אלא יבקש מספר שונה?

פורסם

לא, כל עוד זה על אותו מחשב אתה תוכל להתקין מחדש ולבצע אקטיבציה 100000000000 פעמים.

פורסם

לא, כל עוד זה על אותו מחשב אתה תוכל להתקין מחדש ולבצע אקטיבציה 100000000000 פעמים.

אז זהו, שכאן אתה בדיוק טועה. לאחר 3 אקטיבציות (בד"כ), גם עם עותק חוקי, המספר ייחסם. יש צורך ליצור קשר עם מיקרוסופט העולמית ולהתחנן אליהם שיסדרו את זה.

פורסם

וואו,זה מטומטם.

מזל שזה הסתדר בפעם השניה *מחזיק אצבעות שזה לא יקרה שוב*.

פורסם

אז זהו, שכאן אתה בדיוק טועה. לאחר 3 אקטיבציות (בד"כ), גם עם עותק חוקי, המספר ייחסם. יש צורך ליצור קשר עם מיקרוסופט העולמית ולהתחנן אליהם שיסדרו את זה.

חברה אתם טועים אני עם xp בפעם העשירית מאפשר לי activation רק אם אתה מחליף קשיח אז יוצרים קשר עם ms והם שולחים לך קובץ.

אם אתה רוצא לעקוף את האקטיבציה להעתיק שתי קבצים מ system32 העתק אותם לדיסק,פרמט ומחזירים את הקבצים וזהו..

אני מניח שהרבה יודעים וזה לא סוד..

פורסם

חבל שהדיון הזה יגלוש למקומות כאלה - פה לא המקום לדון על עקיפת האקטיבציה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים