עבור לתוכן

עזרה בבחירת קירור

Featured Replies

פורסם

אבי טס לאמריקה אז ביקשתי ממנו כל מיני דרים קטנים ובין היתר רציתי לקנות קירור למעבד יש לי SOCKET 478 NORTHWOOD

הבנתי שאלה המומלצים הזלמן 9500 והביג טייפון אבל אני לא יודע אם הוא נכנס לי במארז הוא ענקי

יש לכם אולי המצלמה לאחד מהם או אחר

ואם אני יעבור מכשב אני יוכל להוציא את הקירור ולשים אותו באחר (אני ידאג למרוח משחה טרמית בחדש)

פורסם

אתה יכול ללכת על ה-Scythe ninja plus שהוא מצויין ועדיף על ה-BT ועל ה-9500 והוא מתחבר ללא בעיות לתושבת ה-478.

פורסם

אני מציע לך ללכת על ה-BT או על הננג'ה, אין בניהם כמעט הבדל.

הנינג'ה ממש בקצת יותר מקרר, אבל ה-BT יותר שקט, אולם 2 ההבדלים האלה גם די תלוי במאורר שהגיע איתם.

לפני כמה זמן נפתח ת'רד של BT vs NINJA PLUS ואם אני לא טועה אז ה-BT ניצח במספר קולות קטן

פורסם

אני מציע לך ללכת על ה-BT או על הננג'ה, אין בניהם כמעט הבדל.

הנינג'ה ממש בקצת יותר מקרר, אבל ה-BT יותר שקט, אולם 2 ההבדלים האלה גם די תלוי במאורר שהגיע איתם.

לפני כמה זמן נפתח ת'רד של BT vs NINJA PLUS ואם אני לא טועה אז ה-BT ניצח במספר קולות קטן

חשבת על כך שזה אולי בגלל שה-BT יותר פופולרי והיה בשוק הרבה זמן לפני הנינג'ה, ועקב כך להרבה יותר אנשים יש אותו -> והם הצביעו עבורו אפילו שהם יודעים שהנינג'ה יותר טוב..

אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח

הנינג'ה יותר טוב, ולא, ה BT לא יותר שקט, אני מוכן להתערב איתך שאתה לא תשים לב בהבדל גם אם תפעיל שתי מערכת מחוץ למארז ורק המאוורר של הקירור פועל, ובאחת BT ובשנייה NINJA+.

פורסם

אתה יודע משהו, איך שקראתי את ההודעה שלך התערבתי עם עצמי שי/ לך את ה-NINJA+, ותראו מה, כן צדקתי- יש לך את הנינגה, זה פשוט לא יאומן, איזה ניחוש, אהה ;D

בקיצור, אני לא חושב שה-BT ניצח בגלל הפופולריות שלו או בגלל שיש את זה לכולם, זה רק אתה, ולמה אני אומר את זה, בגלל שקודם כל אתה אומר שה-BT לא שקט יותר, וזה כבר חשף אותך, ה-BT ידוע שיש לו מאוורר חרישי ביותר!!! ובגלל שהוא כלכך חרישי עם 16DBA בלבד זה די ברור שהמאוורר עצמו ממש ממש חלש ( בניגוד למה שכתבו TT שידועים שהנתונים שלהם לא הכי אמינים , אולם את השקט כולם מרגישים וכתבו את זה בביקורות ).

ואם תרצה לדעת, גם לי יש את ה-BT, אבל אני וגם רוב האנשים שהצביעו בעד ה-BT שיש להם אותו לא אמרו שהוא יותר טוב בגלל שיש להם אותו, זה טעות, ה שאמת זה: בגלל שהם חושבים שהוא יותר טוב אז הם קנו אותו ולא ההפך!

גם ה-BT וגם הנינג'ה מאוד ידועים ומוקרים ובעיקר אצל החברים ב-HWZONE, אז אני בטוח שכל מי שקנה את ה-BT היה מודע גם ל-נינג'ה, ושניהם הם באותו מחיר, אבל הם בחרו ב-BT כי לפי דעתם הוא עדיף: השקט שלו עדיף על ההבדל הזעום של כ-2 מעלות בודדות בינו לנינג'ה, אז אל תתחיל סתם לומר שטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים