עבור לתוכן

כלום להיכנס!!! אומנויות לחימה-יעילת נגד סגנון

Featured Replies

פורסם

תלכו לחדר כושר ותחתכו את השטויות

• תגובות 77
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השטויות שאתה מדבר זה החדר כושר ::)

פורסם
  • מחבר
עד שתתחיל את האיסוואמוצ'יקיקאוואואה הזה, כבר יספיקו לדקור אותך 7 פעמים.

קפוארה זו אומנות לחימה יפה, עם מכות חזקות למדי, אבל היא איטית בטירוף, וזה הופך אותה ללא יעילה.

-ממש לא נכון!!!!.אתה מתכוון לקאפואירה אנגולה שהיא כן ממש איטית. אבל קאפואירה יונה או ראגיונאל נחשבות למהירות/רגילות בקצב. דבר נוסף-תגיד שעושים גלגלון זה איטי?!. אז תחשוב שעושים אותו בלי ידיים, מה שמצריך תנופה מה שגורם לתרגיל להיות מהיר.
ואם אתה מגדיר אומנות לחימה בעזרת המילה "שווה" ומציין שיש אחלה מוזיקה - נראה לי שיש לך בעיה בהבנה של הפירוש למילים "אומנות לחימה".

-זה היה רק סלנג. כשאמרתי שווה התכוונתי לטוב/יעיל/יפה ועוד. חוץ מזה מה שהופך את אומנות הלחימה לעוד יותר יפה בעייני הוא השימוש במוזיקה (מה שבדרך כלל אין בשאר אומניות הלחימה האחרות)
ואז בשנות החמישים הגיעו המייסדים של הגיו גיטסו הברזילאי ונתנו לכולם מכות
-היית רוצה :pissed:.
תלכו לחדר כושר ותחתכו את השטויות
-חדר כושר טוב למעט דברים. חדר כושר מוריד מהמהירות שלך, בדרך כלל רוב המתקנים בחדרי הכושר לא בטוחים ופוגעים בגוף. אבל אם אתה לומד איזו שהיא אומנות לחימה אתה מקבל-משמעת, שרירים, גמישות,כוח התמדה והכי חשוב אומנות, ולא כל היום להרים משקולות.
פורסם

בקרב רחוב הקארטה לא יעזור לכם לכן תתאמנו תרימו משקולות תתחזקו וכמובן אם זה לא עוזר תרוצו ! :D

פורסם

אם מדברים על מכות רחוב אז בתכלס אני חשוב שאומנויות לחימה שהדגש בהם הוא עבודת קרקע יהיו הכי יעילות, לדוגמה ג'יוג'יסטו ברזילאי, כי בסופו של דבר כמעט כל קרב רחוב מגיע לרצפה, ואם לא לרצפה אז לפחות למין האבקות כזאת כשאלה שרבים מחבקים אחד את השני.

מה שבטוח לא הייתי רוצה לריב עם מישהו שלומד ג'יוג'יסטו ולהגיע איתו לרצפה כי הדרך משם עד לשבירת גפיים לא רחוקה.

פורסם

mostwanted-

עזר לי עד עכשיו 3 פעמים רציניות, ככה שזה כבר משמיד לך את התיאוריה.

גם אם לא תשתמש בצעדים שלמדת בקראטה- האימונים את שלהם עשו. התנועות חזקות וחדות הרבה יותר, וזמן התגובה משתפר.

amitaihasnes7-

קפואירה, לא משנה מאיזה סוג, היא עדיין איטית ביחס לכל אומנות לחימה אחרת.

אגרוף תמיד יהיה יותר מהיר מסלטה שלמה, פה זה כבר לא עניין של דרגה אישית- אלא של חוקי הפיזיקה.

ובינתיים, משהו רק רומז לי ש lazyboy יודע פה קצת יותר טוב מכולנו.

פורסם

אתם שוכחים שאימון באומנות לחימה לא משנה איזה תורמת לקורדינציה ולמודעות אישית וידע למה אתה מסוגל, ולכן לא משנה במה להתאמן זה עוזר!!!

ואם מדברים על קרבות רחוב יש אומנויות לחימה שיעזרו יותר ויש כאלה שלא, ועוד פקטור שמשפיע הוא היכולת שלך והידע והמיומנות של היריב, יכול להיות שאתה תותח קפוארה אבל היריב שלך מיומן בקרבות סכינים ואתה תפצע ב 100%

ובסופו של דבר אתם שוכחים את הדבר החשוב ביותר באומנויות הלחימה והוא לא לומדים את זה בשביל ללכת מכות ברחוב אחרי האימון אלא בשביל המודעות האישית,שיפור הכושר והגמישות וקורדינציה !!!

פורסם

אם אתם רוצים ללמוד משהו אז בושידו זה מעולה.

פורסם

אתה יודע שבושידו היה מכור, נכון?

המכות היו אמיתיות אבל המנצח היה נקבע לפני הקרב. (כמו בWWF)

-היית רוצה :pissed:.

אני לא סתם אומר דברים.

אתה יותר ממוזמן לחפש מידע באינטרנט.

הליו גרייסי ושאר האחים שלו קרעו את כולם בקרבות VALE TUDO.

הם אפילו פרסמו מודעה בעיתון: "אם אתם רוצים שיניים מרוסקות וידיים שבורות - בואו להילחם איתנו"

אם מדברים על מכות רחוב אז בתכלס אני חשוב שאומנויות לחימה שהדגש בהם הוא עבודת קרקע יהיו הכי יעילות, לדוגמה ג'יוג'יסטו ברזילאי, כי בסופו של דבר כמעט כל קרב רחוב מגיע לרצפה, ואם לא לרצפה אז לפחות למין האבקות כזאת כשאלה שרבים מחבקים אחד את השני.

מה שבטוח לא הייתי רוצה לריב עם מישהו שלומד ג'יוג'יסטו ולהגיע איתו לרצפה כי הדרך משם עד לשבירת גפיים לא רחוקה.

OMG, סוף סוף מישהו שמכיר את הגיו גיטסו "שלי".

מאיפה ההיכרות אם יורשה לי לשאול?

פורסם

לא משהו מיוחד, אני לא לומד ג'יוג'יסטו או משהו, סתם מתעניין ומכיר פה ושם לא משהו רציני מדי :)

פורסם

בושידו נכחד מהעולם ....... עכשיו יש UFC/PRIDE/MMA שזה הרבה יותר רציני והרבה יותר מסוכן ובושידו!!!

וגיו ג'יטסו זאת באמת אומנות לחימה יפה !!!

פורסם

מה ז"א בבושידו המנצח היה נקבע לפני הקרב? בושידו היה חלק נרחב מדרך החיים היפנית והסמוראית... על מה לעזאזל אתם מדברים?

פורסם

מה ז"א בבושידו המנצח היה נקבע לפני הקרב? בושידו היה חלק נרחב מדרך החיים היפנית והסמוראית... על מה לעזאזל אתם מדברים?

בושידו זה "דרך הלוחם" היפנית, אבל זה גם שם של האבקות בסגנון WWF.

ואייקידו, בתור אחד שמתאמן בזה, זה טוב מאוד, אבל צריך רפלקסים טובים בשביל זה.

פורסם

שלום לכולם, אני חייב להתייחס לכמה דברים שנאמרו פה:

לא. ממש, ממש, ממש לא. זה חבל מאוד לדבר על קרבות רחוב מבלי להתאמן על דימוי מצבים של קרבות רחוב, עם כלי נשק ועם יותר מתוקף אחד.

אם אתה בקרב רחוב מן הסתם אתה מתמודד עם יותר מתוקף אחד. אז בהנחה שאתה לא הר-אדם ששוקל מעל 120 ק"ג, ברגע שאתה מגיע לקרקע - הקרב נגמר. ולא לטובתך. גם אם אתה הבאת מישהו לקרקע ופירקת אותו לגורמים, שאר ה"חבר'ה" שלו יכתשו אותך לחתיכות או ישברו עליך כיסא, בגלל שנתת להם את ה 2 שניות שהם צריכים שלא תזוז יותר מדי.

כל מי שאי פעם הותקף בקרב רחוב יודע - התפקיד שלך זה להשאר עם הרגליים על הקרקע, לא לחכות ליריבים שלך לתקוף וליזום מהלכים שינטרלו כמה שיותר אנשים בכמה שפחות זמן, כדי שתוכל לקחת את הרגליים שלך ולעוף מהאזור. והכי חשוב - לא להשאר לחצי שנייה באותו מקום.

זה היה לגבי קרבות רחוב.

לגבי יעילות סגנון - לא משנה מה הסגנון שלך - חשוב איך אתה מתאמן, ולאיזו מטרה. את היכולת והיעילות שלך קובעים 2 דברים בלבד - אתה, והבנאדם שמאמן אותך. אין תלות בסגנון. אני אפרט עוד קצת:

יש לי לא מעט רקע באומנויות לחימה, אני מתאמן בבי"ס לקונג-פו ואנחנו מתרגלים סאן-דא (קרבות full contact) די הרבה, כשגם מוזמנים לא מעט פעמים חברים מסגנונות אחרים. אז מגיעים אנשים כדלקמן:

- יש אנשי קפוארה שלא יודעים להלחם בגרוש, אבל יש ביניהם גם מכונות לחימה, עם כושר פנומנאלי, שפשוט באים עם הגישה הנכונה לכרות לך את הראש מהמקום.

שום סלטות ושטויות כאלו.

- תופתעו לגלות שיש לא מעט אנשי אגרוף תאילנדי שפשוט לא יודעים מה הם עושים, גרועים הרבה יותר מאנשי הקפוארה הנ"ל.

- רוב אנשי ה MMA וה ג'יו ג'יטסו באמת יודעים את העבודה, הם ה"מובילים" לדעתי אצלנו ביעילות לחימתית רק בגלל אופי האימון שלהם, לא בגלל הסגנון עצמו.

(הם בעצמם הבהירו לי את זה)

קיצר, הכל תלוי בגישה שלך, באיך שאתה מתאמן, באיך שהמאמן שלך משקיע בך ומה שהוא מקנה לך.

ושנה טובה לכולם!!

פורסם

אני אישית התאמנתי בשביל להימנע ממכות, כלומר, אם בנאדם בא אלי עם סכין אני יודע איך להדוף את היד שלו ובאותו הרגע גם להפיל את הסכין ואז להגיע לתפיסה שאני חונק אותו, יש המון שיטות ויש המון סוגים.

מה שאני אומר זה, שבעיקרון רצוי להתאמן באומנות לחימה מסויימת בשביל להתגונן ולא בשביל ללמוד איך להרוג את הבנאדם כי גם את זה לומדים אבל לא מיישמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים