עבור לתוכן

כלום להיכנס!!! אומנויות לחימה-יעילת נגד סגנון

Featured Replies

פורסם

נינג'יטסו.

פרטים בבוג'יאקן ישראל

שיעמום פחד

חוסר יעילות משווע

אי אפשר ללמוד נינג'יטסו רציני בארץ. וכל מי שאומר אחרת, סתם אומר בולשיט.

יש בכתה שלי ילדים שלומדים כבר 8 שנים נינג'יטסו, זה לא עזר להם בגרוש. עדיין אפילו אם מישהו בא עם אגרוף אחד, הם לא יכולים להיעלם במערבולת של עלים ולכסח אותו משום מקום כמו שרואים בנארוטו -__-

הדבר הזה, כמו שמלמדים אותו בארץ, פשוט לא יעיל.

• תגובות 77
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איש אצלן, אני אשמח אם תפרט קצת על MMA. לא על ההיסטוריה אלא יותר על איך זה ומה זה.

שיעמום פחד

חוסר יעילות משווע

אי אפשר ללמוד נינג'יטסו רציני בארץ. וכל מי שאומר אחרת, סתם אומר בולשיט.

יש בכתה שלי ילדים שלומדים כבר 8 שנים נינג'יטסו, זה לא עזר להם בגרוש. עדיין אפילו אם מישהו בא עם אגרוף אחד, הם לא יכולים להיעלם במערבולת של עלים ולכסח אותו משום מקום כמו שרואים בנארוטו -__-

הדבר הזה, כמו שמלמדים אותו בארץ, פשוט לא יעיל.

אני לא יודע מה זה נאורוטו אבל קרעת אותי!

פורסם

אה וגם לחיות במאה ה 16

לידע כללי....הדבר הזה עדיין קיים.

פורסם

זה מאוד נחמד... אחרי שהם מפילים אותך הם הולכים יש לראש ומפיצצים אותו. לא הייתי רוצה לפגוש אחד כזה ברחוב. תראו איזה שופטים סוסים יש שם כדי להפריד אחרי שמישהו אחד קרע את השני.

פורסם

אני מעריץ אותך על זה !

זו הגישה הכי נכונה שיכולה להיות, בלי שום משחקי כבוד.

ולדעתי ג'ודו נותן לך ערכים אחרים חוץ מהשטויות האלה של ללכת מכות (כבוד, שליטה עצמית זריזות, גמישות).

אני התאמתי 11 שנים בג'ודו ואצל טובי המאמנים בארץ, אין טעם שאני אזכיר שמות כי זה לא יגיד לכם כלום.

הייתי אלוף ישראל 3 פעמים, ועם כל זה, אני לא למדתי ג'ודו בשביל ללכת מכות, אצלי דבר ראשון זה להמנע ממכות, לא כמו רוב הנערים שמחפשים את זה.

אבל כשאין ברירה ואתה מעריך נכון את המצב, יוצא לך ללכת מכות, ותאמין לי שיצא לי לשבור כמה ידיים, ולהמם ילדים שלעולם לא יתקרבו אליי יותר.

לא צריך ג'ודו ולא צריך כלום...

תתאמן בחדר כושר, תתחזק, ואף אחד לא ידבר איתך. אתה שברת יד בג'ודו ? בכיתה ח', נתתי לאיזה ילד בעיטה ליד - אחרי יום הוא חזר עם גבס.

פורסם

חדר כושר זה סתם... ואני מדבר איתך בתור אחד שהתאמן בקראטה והתאמן בחדר כושר.

חדר כושר זה טוב להגדיל \ לחזק שרירים.

פורסם

תתאמן בחדר כושר, תתחזק, ואף אחד לא ידבר איתך. אתה שברת יד בג'ודו ? בכיתה ח', נתתי לאיזה ילד בעיטה ליד - אחרי יום הוא חזר עם גבס.

פשש איזה גבער..

תעשה לי מתח!! אחד אחד :xyxthumbs:

פורסם

יש מליון ורבע שיטות בשביל לשבור ידיים, לא צריך להיות אפילו חזק בשביל זה. אבל להתגאות בזה ששברת למישהו יד זה פיגור, במידה מסוימת זה מראה שאתה יזמת את הריב.

כל החכמה היא להימנע ממכות.

פורסם

חדר כושר זה סתם... ואני מדבר איתך בתור אחד שהתאמן בקראטה והתאמן בחדר כושר.

חדר כושר זה טוב להגדיל \ לחזק שרירים.

ונראה לך שלחזק שרירים לא עוזר.

לפעמים רק איך שגוף נראה יכול לעזור לך.

פורסם

להגדיל\לחזק שריר זה לא העיקר.

מה שבעצם חשוב\העיקר זה לדעת להשתמש בשרירים\בגוף שלך.

לשבור ידיים\צלע\רגל\כל איבר אחר גם אני יודע.

המטרה היא לא להיכנס למכות ולצאת גבר שהרסת למישהו ת'חיים כי עשית אותו נכה אלא לדעת להימנע ממכות!

ורק, אך ורק (חסרה לי פה מילה...) במקרה האחרון? להיכנס למריבה.. אך לנסות להימנע ממנה כמה שיותר.. וגם אז כשאתה במריבה לנסות שלא לגרום לנזק רציני ל"יריב".

ורק אז תצא גבר ולא כשתשבור לאחרים ידיים.

אני מאמין שרובכם פה יסכימו איתי בזה, או לפחות כל מי שהתאמן באומנות לחימה (ולא חשוב איזה).

פורסם

יש מליון ורבע שיטות בשביל לשבור ידיים, לא צריך להיות אפילו חזק בשביל זה. אבל להתגאות בזה ששברת למישהו יד זה פיגור, במידה מסוימת זה מראה שאתה יזמת את הריב.

כל החכמה היא להימנע ממכות.

אני מעלם לא יזמתי מכות, ובפעמים היחידות שמישהו העיז להרביץ לי הוא אכל בראש.

וגם אמרתי שלא למדתי ג'ודו 11 שנים בשביל לדעת ללכת מכות, אני כבר שנתיים בחדר כושר וגם עכשיו אני לא הולך מכות

וגם כשלא הייתי בחדר כושר לא הלכתי מכות.

אני מטבעי נמנע מזה לא כמו חצי עולם שאם מקללים את אמא שלו הוא רותח ורוצה להרוג אותו.

פורסם
  • מחבר

בקאפואירה עם מישהוא ייבוא עליי עם סכין אני יעשה אליו אאווסמאו (גלגלון באויר) וייתן לו בעיטה בראש.

אם חושבים על זה קאפואירה זאת דווקא אומנות לחימה קטלנית. אני זוכר שקראתי איפה שהוא שבברזיל (עוד שהקאפואירה רק התפתחה) היו הולכים מכות בסגנון של הקאפואירה. זאת אומרת אנשים עשו הימורים בינהם מי ינצח.

כי נגיד כל הבעיטות שאתה לומד שם, אתה לא לומד סתם, אתה לומד את זה בעיקרון כדאי שתוכל לתת לו בעיטה נכונה וקטלנית (ולא כמו רוב הילדים שנותנים לך בעיטה בשוק כמו איזה פינוקיו).

אין לא משנה מה תגידו לי אני חושב שקאפואירה זאת אומנות הלחימה הכי שווה (גם יפה מאד, גם יעילה וגם משלבת מוזיקה וריקודים).

פורסם

תגדיר "שווה"...

כי מבחינת יעילות שלך נגד מישהו עם סכין.. בוא נאמר.. זה לא הרבה

פורסם

בקאפואירה עם מישהוא ייבוא עליי עם סכין אני יעשה אליו אאווסמאו (גלגלון באויר) וייתן לו בעיטה בראש.

אם חושבים על זה קאפואירה זאת דווקא אומנות לחימה קטלנית. אני זוכר שקראתי איפה שהוא שבברזיל (עוד שהקאפואירה רק התפתחה) היו הולכים מכות בסגנון של הקאפואירה. זאת אומרת אנשים עשו הימורים בינהם מי ינצח.

כי נגיד כל הבעיטות שאתה לומד שם, אתה לא לומד סתם, אתה לומד את זה בעיקרון כדאי שתוכל לתת לו בעיטה נכונה וקטלנית (ולא כמו רוב הילדים שנותנים לך בעיטה בשוק כמו איזה פינוקיו).

אין לא משנה מה תגידו לי אני חושב שקאפואירה זאת אומנות הלחימה הכי שווה (גם יפה מאד, גם יעילה וגם משלבת מוזיקה וריקודים).

עד שתתחיל את האיסוואמוצ'יקיקאוואואה הזה, כבר יספיקו לדקור אותך 7 פעמים.

קפוארה זו אומנות לחימה יפה, עם מכות חזקות למדי, אבל היא איטית בטירוף, וזה הופך אותה ללא יעילה.

פורסם

בהצלחה עם זה.. אל תשכח לספר לנו איך ההרגשה לקבל סכין לצלעות.

ואם אתה מגדיר אומנות לחימה בעזרת המילה "שווה" ומציין שיש אחלה מוזיקה - נראה לי שיש לך בעיה בהבנה של הפירוש למילים "אומנות לחימה".

זה דווקא נכון. אבל הם לא היו עושים קרבות קאפואירה, אלא קרבות VALE TUDO. (הכל הולך - בפורטוגזית)

ואז בשנות החמישים הגיעו המייסדים של הגיו גיטסו הברזילאי ונתנו לכולם מכות. :-X

עריכה:

למקרה שמישהו פספס - הנה שוב הלינק לסרטון חביב

http://video.google.com/videoplay?docid=2810170922897779466&q=pride+mma

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים