עבור לתוכן

כלום להיכנס!!! אומנויות לחימה-יעילת נגד סגנון

Featured Replies

פורסם

אכן חזרתי מברזיל לפני שבוע, אבל טסתי להתאמן בג'יו ג'יטסו ברזילאי.

עריכה:

אם יצא לי טון של "ויכוח" בפוסט הקודם שלי, אז זו ממש לא הייתה הכוונה.

• תגובות 77
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נגד סכין? הכי בטוח בשבילך זה שתתאמן על ריצות 400 מטר.

אני מעריץ אותך על זה !

זו הגישה הכי נכונה שיכולה להיות, בלי שום משחקי כבוד.

ולדעתי ג'ודו נותן לך ערכים אחרים חוץ מהשטויות האלה של ללכת מכות (כבוד, שליטה עצמית זריזות, גמישות).

אני התאמתי 11 שנים בג'ודו ואצל טובי המאמנים בארץ, אין טעם שאני אזכיר שמות כי זה לא יגיד לכם כלום.

הייתי אלוף ישראל 3 פעמים, ועם כל זה, אני לא למדתי ג'ודו בשביל ללכת מכות, אצלי דבר ראשון זה להמנע ממכות, לא כמו רוב הנערים שמחפשים את זה.

אבל כשאין ברירה ואתה מעריך נכון את המצב, יוצא לך ללכת מכות, ותאמין לי שיצא לי לשבור כמה ידיים, ולהמם ילדים שלעולם לא יתקרבו אליי יותר.

פורסם

KuNg-Fu FtW

לא אני רציני... תראה כמה סרטים ישנים של ברוס-לי, תבין על מה אני מדבר :silly:

פורסם

אבל כשאין ברירה ואתה מעריך נכון את המצב, יוצא לך ללכת מכות, ותאמין לי שיצא לי לשבור כמה ידיים, ולהמם ילדים שלעולם לא יתקרבו אליי יותר.

גוגי גאטאמה? ;)

בכל מקרה, במקום לפתוח דיון נוסף ועוד בשעה כזו, קבלו לינק לסרטון נחמד:

http://video.google.com/videoplay?docid=2810170922897779466&q=pride+mma

MMA = mixed martial arts זה הדבר הכי אמיתי שיש.

אם תהיתם מה היה קורה בקרב בין (נגיד) מתאגרף לבין בחור שעושה קונג פו או גודו או סומו או כל שיטה כזו ואחרת - זה מה שאתם צריכים לראות.

אמנם בסרטון הזה רואים רק KO'S אבל תאמינו לי שזו לא תחרות של איגרוף או איגרוף תאילנדי.

גיו גיטסו בראזילאי (מה שאני מאמן) הוא חלק ניכר מהקרבות האלה.

יאללה, תהנו.

עריכה:

מי שירצה עוד פרטים על הנושא מוזמן לבקש, אני לא בטוח כמה אנשים בפורום מחשבים מתעניינים בזה ולכן לא כתבתי יותר כרגע.

פורסם

אין ספק שהכי קטלני זה שאולין קונג פו, אבל מאוחר מדי בשבילך :P היית צריך להיות שם מגיל 3 בערך, ולהתאמן 24/7 - אז היית תותח :D

פורסם

iscariot זה הלהקה הזאתי??

----

lazyboy, למה אתה חושב שבפורום של מחשבים אין מתעניינים? אני למשל התאמנתי 8-9 שנים בקראטה.. אחד אחר כמו שראית 11 שנים בג'ודו..

פורסם

לא אמרתי שאין, אמרתי שאני לא יודע כמה יש. (משמע שיש)

פשוט בשעה כזו, לא הכי בא לי לתת סקירה היסטורית של הMMA ע"מ להוכיח למה אני יודע (ולא מנחש) מה הכי יעיל ללחימה במציאות.

ולכן אמרתי שאם יבקשו, אני אפרט על הנושא.

עריכה:

נו, איך הסרטון? ;D

מי ביקש מכות בלי חוקים (כמו ברחוב) ולא קיבל?

פורסם

איזו להקה? הכינוי שלי זה "יהודה איש קריות" באנגלית, הבוגד (יהודי אלא מה... ברור שהוא בוגד!) בישו שמכר אותו לרומאים תמורת בצע כסף.

פורסם

lazyboy, אני אשמח לפירוט ;)

----

יש להקה כזו - Iscariot - משהו מפחיד :x

פורסם

גוגי גאטאמה? ;)

כן , גם!! ;)

וואלה אתה ממש מבין.

וכשאמרתי להמם התכוונתי ל נמי-אז'ויז'ימה.

פורסם

אין ספק שהכי קטלני זה שאולין קונג פו, אבל מאוחר מדי בשבילך :P היית צריך להיות שם מגיל 3 בערך, ולהתאמן 24/7 - אה וגם לחיות במאה ה 16

פורסם

על מה ולמה מאה 16? מקדש שאולין עדיין עובד ומתקבלים לשם תינוקות כנזירים אשר מתאמנים בשאולין קונג פו.

כמו כן יש לשאולין קונג פו מספר אקדמיות שעובדות על אותו עיקרון.

פורסם

אולי אתה צודק, אבל קרו המון אסונות ושריפות ששרפו ידע בלעדי, הרבה מאסטרים ששמרו סודות מתו, ובוא נגיד שפעם זה היה הרבה יותר מפותח מהיום. עזוב פופלרי.

פורסם

נינג'יטסו.

פרטים בבוג'יאקן ישראל

פורסם

lazyboy, אני אשמח לפירוט

כנ"ל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים