פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים תשמעו, היה לי היום וויכוח ענק עם חבר שלי.אני אמרתי לו שאני לומד קאפואירה וזה, ואז הוא אמר לי-מה זה יעזור לך בחיים, מימלא אם ברחוב מישהוא יוציא עליך סכין זה לא יעזור לך קאפואירה.אבל לפי דעתי זה לא נכון. הוא אמר לי שאם אני רוצה להיות חזק אני צריך ללכת לאיגרוף תילאנדי או קרב מגע. הוא צודק???
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים כן הוא צודק.קראטה\ג'ודו\אגרוף וכו' עדיפה על פני קפוארה כנגד מתקפה של אנשים.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים בתור מאמן אומנויות לחימה נראה לי שאני מוסמך לענות לך. נגד סכין? הכי בטוח בשבילך זה שתתאמן על ריצות 400 מטר. קאפואירה? אולי נראה יפה, אבל יעיל זה לא ממש. (ועדיין יש דברים יותר גרועים) קרב מגע? :lol:(ותמסור את זה לחבר שלך) קראטה? 99% מהמועדונים בארץ הם תת רמה - אני מכיר מאמן (דאן 2) שקיבל מכות רצח מאיזה מישהו בפאב. :-X קראטה יכול להיות יעיל מאוד, השאלה היא איך מלמדים אותו ואיך מתרגלים אותו. איגרוף תאילנדי? יעיל אם נלמד נכון. אבל עדיין כל מה שאתה יודע זה להרביץ בעמידה, ואם יורידו אותך לרצפה אתה גמור. ג'ודו? מעולה! רק נגד אדם אחד, ובתנאי שהוא לא מרביץ לך (אדם שלמד אומנויות לחימה)
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני מכיר בערך 30 מאמני קראטה בארץ, מתוכם רק 3 באמת שווים משהו. ככה שתבדוק איפה אתה לומד, אם אתה מתכנן ללמוד. אני למדתי מספר שנים אצל מישל ביטון, והתאמנתי הרבה בבית. יש תוצאות ג'ודו, כמו שאמרו פה, זה מאוד יעיל נגד אדם אחד, אבל מומלץ בכל מקרה ללמוד- אם תדע לשלב קראטה עם ג'ודו, יהיה לך יתרון מראש אם מישהו (או אפילו רבים) ינסו לתקוף אותך. קפואירה, כמו שאמרו, זה סתם יפה. אלא אם כן אתה אדי מטקן. ולא נראה לי שאתה הוא o_O
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים המלצה שלי - http://www.kami.org.il/לומדים שיטות נגד סכין אקדח , איגרוף , ו ג'ודו וגם "משחק מרבה משתתפים".
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים ומה רע בקרב מגע? הוא משלב הרבה סגנונות והוא מתאים בדיוק בשביל להגן על עצמך
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים ברחוב לדעתי הכי יעלי קרב מגע בשילוב עם אגרוף תאילנדי,קרב מגע זאת אומנות לחימה שפותחה להגנה עצמית נגד מצבים של רחוב והכי אפקטיבית בשילוב של איגרוף תאילנדי נגד התקפה של כמה אנשים!!!(בייחוד השיטה החדשה של קרב מגע)ובנוסף אם יש לך ידע בעוד אומנויות לחימה זה עלול לעזור לך כי אתה לא יודע מה "יפול" עליך, למרות שיש כאלה שיעזרו יותר וכאלה שיעזרו פחות אבל זה אף פעם לא מזיק לדעת ולהתאמן בסוגנונות שונים !
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני למדתי לפי די הרבה זמן גודו קארטה וכל הטויות האלה ולפי דעתי האומנויות שוות משהוהן איגרוף תאינלדי בגלל שזה מכניס אותך לכושר ומלמד אותך לתת אגרופים טובים למרות שזה גם לא משהו אבל עדיף על כלוםקרב מגה שזה חמודויש גם את האיקידו שהדבר היחיד שעוזר בו זה העיקומי ידים והנעילות יעני עם מישהו בה אליך עם סכין ויש לך מזל והצלחתה להתחמק אתה מעקם לו את היד (זה מאד מהיר) והסכין נופלת ישר (אי אפשר להחזיק סכין שמעקמים לך את היד) ויחד עם הסכין אתה משתק את יריב שזה דבר חמוד ביותר וזהו!!! רב הדברים האחרים זה שטויות שחלק קטן מאד מהטכניקות שלהם אשכרה יעבדו בעולם האמיתי נגד אנשים
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני למדתי אתה האומנות לחימה של הפאווור ריינג'רס ולדעתי זה הכי יעיל וקטלני כי זה גם נגד אנשים וגם אתה יכול להפוך למגהזורד אם אתה נגד מכונה
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני לומד קונג פו ועדיין לא יצא לי להשתמש בזה נגד מישהו...שיצא אני אגיד לכם איך היה.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים איקידו בהחלט דבר שימושי ובהחלט אומנות לחימה מומלצת.החיים זה לא סרט של סטיבן סיגל..ובחזרה לנושא, לא זה לא מומלץ ככלי להגנה עצמית.במקום לשפוך עוד מילים על מה "הכי יעיל לרחוב", אני פשוט אוכיח לכל ה"נינגות" שמסתובבות פה בפורום מה הכי יעיל במציאות.הרגע הגעתי הביתה מיומיים של ארוחות חג, אז תנו לי שעה קלה ואפתח דיון בנושא.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אתה לא זה שטס לברזיל להתאמן בקפוארה?---בכל אופן, איקידו זו אומנות לחימה נחמדה ביותר.ואני לא מתכוון לפתח פה ויכוח על איזה אומנות לחימה טובה יותר.כל אומנות לחימה טובה יותר כנגד דברים אחרים.קראטה טובה מג'ודו בX וג'ודו טוב מקראטה בY, לדעת הרבה אומנויות לחימה זה הכי טוב.אני למשל התאמנתי רק בקראטה, הגעתי לחגורה חומה שלישית (יש שלושה חומות לפני השחורה) ואז פרשתי מאילוצים שאני לא אספר פה.בקיצור, כמו שאמרתי, כל אומנות לחימה טובה כנגד "מתקפות" שונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.