עבור לתוכן

כלום להיכנס!!! אומנויות לחימה-יעילת נגד סגנון

Featured Replies

פורסם

תשמעו, היה לי היום וויכוח ענק עם חבר שלי.

אני אמרתי לו שאני לומד קאפואירה וזה, ואז הוא אמר לי-מה זה יעזור לך בחיים, מימלא אם ברחוב מישהוא יוציא עליך סכין זה לא יעזור לך קאפואירה.

אבל לפי דעתי זה לא נכון. הוא אמר לי שאם אני רוצה להיות חזק אני צריך ללכת לאיגרוף תילאנדי או קרב מגע. הוא צודק???

• תגובות 77
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן.

פורסם

כן הוא צודק.

קראטה\ג'ודו\אגרוף וכו' עדיפה על פני קפוארה כנגד מתקפה של אנשים.

פורסם

בתור מאמן אומנויות לחימה נראה לי שאני מוסמך לענות לך.

נגד סכין? הכי בטוח בשבילך זה שתתאמן על ריצות 400 מטר.

קאפואירה? אולי נראה יפה, אבל יעיל זה לא ממש. (ועדיין יש דברים יותר גרועים)

קרב מגע? :lol: :lol:(ותמסור את זה לחבר שלך)

קראטה? 99% מהמועדונים בארץ הם תת רמה - אני מכיר מאמן (דאן 2) שקיבל מכות רצח מאיזה מישהו בפאב. :-X

קראטה יכול להיות יעיל מאוד, השאלה היא איך מלמדים אותו ואיך מתרגלים אותו.

איגרוף תאילנדי? יעיל אם נלמד נכון. אבל עדיין כל מה שאתה יודע זה להרביץ בעמידה, ואם יורידו אותך לרצפה אתה גמור.

ג'ודו? מעולה! רק נגד אדם אחד, ובתנאי שהוא לא מרביץ לך (אדם שלמד אומנויות לחימה)

פורסם

אז שווה לשלב ג'ודו ואגרוף תאילנדי

פורסם

אני מכיר בערך 30 מאמני קראטה בארץ, מתוכם רק 3 באמת שווים משהו. ככה שתבדוק איפה אתה לומד, אם אתה מתכנן ללמוד.

אני למדתי מספר שנים אצל מישל ביטון, והתאמנתי הרבה בבית. יש תוצאות :xyxthumbs:

ג'ודו, כמו שאמרו פה, זה מאוד יעיל נגד אדם אחד, אבל מומלץ בכל מקרה ללמוד-

אם תדע לשלב קראטה עם ג'ודו, יהיה לך יתרון מראש אם מישהו (או אפילו רבים) ינסו לתקוף אותך.

קפואירה, כמו שאמרו, זה סתם יפה. אלא אם כן אתה אדי מטקן. ולא נראה לי שאתה הוא o_O

פורסם

המלצה שלי -

http://www.kami.org.il/

לומדים שיטות נגד סכין אקדח , איגרוף , ו ג'ודו וגם "משחק מרבה משתתפים".

פורסם

ומה רע בקרב מגע? הוא משלב הרבה סגנונות והוא מתאים בדיוק בשביל להגן על עצמך

פורסם

ברחוב לדעתי הכי יעלי קרב מגע בשילוב עם אגרוף תאילנדי,קרב מגע זאת אומנות לחימה שפותחה להגנה עצמית נגד מצבים של רחוב והכי אפקטיבית בשילוב של איגרוף תאילנדי נגד התקפה של כמה אנשים!!!(בייחוד השיטה החדשה של קרב מגע)

ובנוסף אם יש לך ידע בעוד אומנויות לחימה זה עלול לעזור לך כי אתה לא יודע מה "יפול" עליך, למרות שיש כאלה שיעזרו יותר וכאלה שיעזרו פחות אבל זה אף פעם לא מזיק לדעת ולהתאמן בסוגנונות שונים !

פורסם

אני למדתי לפי די הרבה זמן גודו קארטה וכל הטויות האלה ולפי דעתי האומנויות שוות משהו

הן איגרוף תאינלדי בגלל שזה מכניס אותך לכושר ומלמד אותך לתת אגרופים טובים למרות שזה גם לא משהו אבל עדיף על כלום

קרב מגה שזה חמוד

ויש גם את האיקידו שהדבר היחיד שעוזר בו זה העיקומי ידים והנעילות יעני עם מישהו בה אליך עם סכין ויש לך מזל והצלחתה להתחמק אתה מעקם לו את היד (זה מאד מהיר) והסכין נופלת ישר (אי אפשר להחזיק סכין שמעקמים לך את היד) ויחד עם הסכין אתה משתק את יריב שזה דבר חמוד ביותר

וזהו!!! רב הדברים האחרים זה שטויות שחלק קטן מאד מהטכניקות שלהם אשכרה יעבדו בעולם האמיתי נגד אנשים

פורסם

איקידו בהחלט דבר שימושי ובהחלט אומנות לחימה מומלצת.

פורסם

אני למדתי אתה האומנות לחימה של הפאווור ריינג'רס ולדעתי זה הכי יעיל וקטלני כי זה גם נגד אנשים וגם אתה יכול להפוך למגהזורד אם אתה נגד מכונה :xyxthumbs:

פורסם

אני לומד קונג פו ועדיין לא יצא לי להשתמש בזה נגד מישהו...שיצא אני אגיד לכם איך היה.

פורסם

איקידו בהחלט דבר שימושי ובהחלט אומנות לחימה מומלצת.

החיים זה לא סרט של סטיבן סיגל..

ובחזרה לנושא, לא זה לא מומלץ ככלי להגנה עצמית.

במקום לשפוך עוד מילים על מה "הכי יעיל לרחוב", אני פשוט אוכיח לכל ה"נינגות" שמסתובבות פה בפורום מה הכי יעיל במציאות.

הרגע הגעתי הביתה מיומיים של ארוחות חג, אז תנו לי שעה קלה ואפתח דיון בנושא.

פורסם

אתה לא זה שטס לברזיל להתאמן בקפוארה?

---

בכל אופן, איקידו זו אומנות לחימה נחמדה ביותר.

ואני לא מתכוון לפתח פה ויכוח על איזה אומנות לחימה טובה יותר.

כל אומנות לחימה טובה יותר כנגד דברים אחרים.

קראטה טובה מג'ודו בX וג'ודו טוב מקראטה בY, לדעת הרבה אומנויות לחימה זה הכי טוב.

אני למשל התאמנתי רק בקראטה, הגעתי לחגורה חומה שלישית (יש שלושה חומות לפני השחורה) ואז פרשתי מאילוצים שאני לא אספר פה.

בקיצור, כמו שאמרתי, כל אומנות לחימה טובה כנגד "מתקפות" שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים