פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מה קורה חברים?התחנה נפתחת בקרוב מאוד (!!!)חסרים לנו רק עוד כמה שדרנים( 2-4)אז מי שחושב, שיש לו ת'יכולת, והרצון, להיות שדרן ברדיו שהולך להיות הצלחה גדולה, שיפנה אליי באיציקהמספר הוא:114405585. (יערכו מבחנים קצרים)
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים LOL ;Dאתם מחפשים שדרנים שישדרו מLine In עם ציוד אמיתי? או שדרני צעצוע שעובדים עם Traktor DJ?ואיזה סוגי מוזיקה?
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר LOL ;Dאתם מחפשים שדרנים שישדרו מLine In עם ציוד אמיתי? או שדרני צעצוע שעובדים עם Traktor DJ?ואיזה סוגי מוזיקה?זה תחנה חדשה, ואין לנו אמצעים לממן ציוד מקצועי,(שעולה הרבה מאוד מאוד) אז אנחנו משדרים מוינאמפויש שרת ויש דומיין ויש הכלאם זה כל מה שיש לך להגיד בקשר לתחנה(כל הזמן), עדיף שתשתמור ת'דעות לעצמך....אל תאזין מצידי....
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים הממ ...מה הקשר?....מה שמשדר מציוד חיצוני גם משתמש בוינאמפ וshoutcast, הוא פשוט לא משדר מmp3.
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר הממ ...מה הקשר?....מה שמשדר מציוד חיצוני גם משתמש בוינאמפ וshoutcast, הוא פשוט לא משדר מmp3.ב-א-מ-ת?ואני חשבתי שהוא משתמש באנטנה המרכזית של הבניין שלו... ;D
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים LOL ;Dאתם מחפשים שדרנים שישדרו מLine In עם ציוד אמיתי? או שדרני צעצוע שעובדים עם Traktor DJ?ואיזה סוגי מוזיקה?זה תחנה חדשה, ואין לנו אמצעים לממן ציוד מקצועי,(שעולה הרבה מאוד מאוד) אז אנחנו משדרים מוינאמפויש שרת ויש דומיין ויש הכלאם זה כל מה שיש לך להגיד בקשר לתחנה(כל הזמן), עדיף שתשתמור ת'דעות לעצמך....אל תאזין מצידי....אתה עושה את עצמך דפוק או שאתה באמת ככה?
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר אני עושה את עצמי.... ;Dלא משנה, לא רוצה להמשיך ת'דיון כי זה יתפתח לעוד ריב*** מנהלים בבקשה לנעול ו\או למחוק***
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים מחבר תפרסם לפחות את התחנה כי בזמן האחרון ממש משעמם לי ואין לי מה לשמוע... ברגע שהיא תפתח...(מקווים שבראשון לנובמבר, יום שישי הזה.)
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים שמע גברר אני כבר קרוב לחצי שנה אולי יותר משדר ברדיו ואני רוצה לשדר כיאלו להיותא יתכם ברדיו מה אתה אומר אהה?...אממ אם כן דבר איתי ב מסניגיר sashaggg@walla.com
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים כן כן הוא שדרן דיי טוב, אני ממליץ עליו בחום, וגם שמעתי את כל השידורים שלו!!
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מה שהזוי שהבחור נרשם מיוחד לפורום בשביל להגיב:http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=53113ספאמר או סתם הזוי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.