עבור לתוכן

המלצה לאופניי הרים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אופניי הרים בסביבות ה1000 ש"ח, יש המלצות? או אם יש חברות מסוימות שכדאי להסתכל עליהם ואפילו משומש?

פורסם

תלך על חברות מוכרות - Merida , Raliegh , TREK וכו' וכו'

אישית יש לי אופניים של Merida דגם כניסה שאני מאוד מרוצה מהם.

לחבר שלי יש אופניים של ראלי נותנות תמורה מעולה למחיר - Raliegh mojave .

בדוק את הדגמים ברוזן-מינץ ובמצמן.

וחוץ מזה הייתי מציע לך לשאול בפורום אופניים כלשהו למשל בתפוז.

פורסם
  • מחבר

יש עוד חברות שאתה מכיר? פשוט אני לא וצה ליראות איזה דגם שניראה טוב ולגלות שזה איזה משהו סיני... יש איזו חברה שניקראת K.S.M שווים משהו?

פורסם

HARO

פורסם

כדאי מאוד שתגדיל את התקציב.

תתרחק ממצמן

פורסם

מצמן אחלה חנות :| לא לי ולא לחבר שלי היו בעיות איתה (הוא רוכב מקצועי בתריאטלון, יש לו שטח וכביש)

פורסם

HARO

אם הוא רוצה HARO טובות, הוא לא צריך להגדיל אלא לשלש את התקציב.

פורסם

אתה יכול לקנות יד שניה משהו טוב אני חושב בתקציב הזה..

אתה יכול להעזר באתר http://www.groopy.co.il הזה..

יש שם פורומים נחמדים.

פורסם

Haro V1

עולות בסביבות ה1400 שקל...

פורסם
  • מחבר

פשייי המחירים בשמיים יחסית לדברים האלה... :s05:

פורסם

יש לי אופני Trek ב 1600 ש"ח, עובדים מצויין, אבל לפני ככה חודש חודשיים נפלתי בדיוק על המנגנון של ההילוכים וכאלה, וזה די נדפק. עבודה מלוכלכת לסדר את זה.

האמת אני לא יודע אם זה מצביע על אי-אמינות שהמנגנון יוצא מאיפוס אם נופלים עליו. סתם מבאס :kopfpatsch:

פורסם

אכן אני מצטרף להמלצה על טרק ... ראיתי מספר חברים שלי על טרק בסביבות המחיר של 1600 ש"ח ומאוד מרוצים, חבר טוב קנה טרק במצב חדש יד שנייה דגם 3900 (היום יש משהו אני חושב שנקרא 4300 ... ) יש גם מספרים יותר גבוהים ככל שעולים במספר החלקים\שלדה\וכו נפכים למשובחים ומייקרים את האופניים

בכל אופן לעניינינו ... במחיר הזה יש איזה דגם או שניים של טרק שייתנו לך תמורה יפה למחיר ותקבל אופניי זנב קשיח עם מערכת הילוכים של שימאנו מרמת הכניסה עם צמיגי שטח חביבים ביותר... לטרק יש גם אחריות של נדמה לי חמש שנים על השלדה ועוד שנה כיוונים חינם מכל חנות שלא תקנה ממנה ... וזה טוב כשאתה נופל והשרשרת קופצת .. וההילוכים יוצאים מכיוון ...:)

קח בחשבון שתצטרך להקציב גם סכום כסף לכמה אמצעים הכרחיים מאוד : קסדה - באזור 250 שקל (לי יש ראש גדול והיה לי קשה למצוא קסדה אז לי עלה משהו כמו 350ש"ח), משאבה - 70 ש"ח , מנעול 35-40 ש"ח - מהפשוטים 150 - תקבל מנעול מצויין עם מפתח 250+ מנעולים כמו של אופנועים בשביל לנעול במרתף אם אתה גר בבית משותף, מתקן לבקבוק מים ובקבוק מים - חובה שלא תתייבש. - אלה אביזרי מינימום ... כמו כן הייתי ממליץ לך להכניס "ג'יפה" לפנימיות של הצמיג ופס גומי בין הצמיג לפנימית - בכל חנות יבינו יופי יופי מה אתה מבקש כשתבקש את זה - מחיר מדוייק לשני הדברים האלה אני לא זוכר אבל אפשר לקנות גם את החומרים בעצמך ולעשות בעצמך - לא מומלץ למתחיל -לפעם הראשונה עדיף תבקש שיעשו לך, פנימית אחת ספייר לפחות שתהייה לך תמיד בסביבה - לא חייב מהייקרות אפשר מהבזול - תדאג תמיד שאם יש לך וונטיל רגיל שמתחבר למשאבה של תחנת דלק או וונטיל צרפתי (בד"כ בצמיגים\ג"נטים \פנימיות -קומבינציה של השלוש באופניים מרמה מסויימת ומעלה) -וונטיל צרפתי - מתאם של 10 שקלים לגודל של משאבת דלק. כמו כן תמיד נחמד ספידומטר, פנס ללילה, נצנץ לכיסא האחורי, תיק לכיסא - להכניס פנימית וכו, אולר מולטי טול , כפפות, מכנסי רכיבה - די מומלץ ורצוי במיוחד לזכרים שבינינו ... המבין יבין :) .

זהו ... זה היה די ארוך אני מקווה שכיסיתי את הכל ... או לפחות מספיק כדי לתת לך מידע בשביל התחלה (אני רוכב די הרבה בייחוד לאחרונה אז קצת הכרתי וצברתי ניסיון ואני שמח לחלוק ).

אם יש לך שאלות או משהו להתייעץ אני אשמח לעזור ... שלח לי מייל בכיף

טל.

פורסם

קסדה ובקבוק מיים לא הכרחי... אלא אם אתה רוכב מקצועי = שעות על שעות

למה לא צריך קסדה כי מי הדפוק שנופל על הראש... לאנשים יש אינטינקט אתה יודע, להגן על הראש, תמיד נופלים על הידיים / כפות רגליים + ברכיים. במקרה של כפות נוקעים / שוברים משהו, אבל גם זה מתוכנן מצד הגוף כדי למנוע זעזוע ונזק חמור יותר.

אז אתה אומר את התשובה הבלתי-נמנעת, שזה לא תמיד תלוי בך

אם במקרה אתה נוסע בכביש

וסמי-טריילר משוגע (ראה ערך משוגע ) נכנס בך ב 70 קמ"ש, אז כן, אם הגוף בזווית שהראש יפגע, אז אין מה לעשות. אבל במצב כזה אתה תמות בכל מקרה, וקסדה לא תעזור.

חוץ מזה זה בכלל לא נוח. אבל זה בעדיפות שנייה אם לא יותר.

ומים... כמה זמן לוקח לך לנסוע? שעה מקסימום? אם זה יותר, תמצא שמישהו יסיע אותך... שעה אפשר להסתדר בלי מים. גם אם קצת צמאים. תשתה מיד כשאתה מגיע ליעד.

פורסם
  • מחבר

;D אוקיי אני חושב שתפסתי את הרעיון... פשוט בשבילי אופניים זה היה גג 1000 שקל וזה עוד נחשב משהו טוב, עכשיו אפשר להגיד שנפתחו לי העיניים לדברים אחרים...

פורסם

קסדה ובקבוק מיים לא הכרחי... אלא אם אתה רוכב מקצועי = שעות על שעות

למה לא צריך קסדה כי מי הדפוק שנופל על הראש... לאנשים יש אינטינקט אתה יודע, להגן על הראש, תמיד נופלים על הידיים / כפות רגליים + ברכיים. במקרה של כפות נוקעים / שוברים משהו, אבל גם זה מתוכנן מצד הגוף כדי למנוע זעזוע ונזק חמור יותר.

אז אתה אומר את התשובה הבלתי-נמנעת, שזה לא תמיד תלוי בך

אם במקרה אתה נוסע בכביש

וסמי-טריילר משוגע (ראה ערך משוגע ) נכנס בך ב 70 קמ"ש, אז כן, אם הגוף בזווית שהראש יפגע, אז אין מה לעשות. אבל במצב כזה אתה תמות בכל מקרה, וקסדה לא תעזור.

חוץ מזה זה בכלל לא נוח. אבל זה בעדיפות שנייה אם לא יותר.

ומים... כמה זמן לוקח לך לנסוע? שעה מקסימום? אם זה יותר, תמצא שמישהו יסיע אותך... שעה אפשר להסתדר בלי מים. גם אם קצת צמאים. תשתה מיד כשאתה מגיע ליעד.

אתה אומר דברים שהם ממש אבל ממש פוליטיקלי לא נכונים בנאדם, קסדה זה מבחינת כמו לשים חגורה באוטו, בייחוד לבנאדם שעכשיו התחיל לרכב על אופניים, מה שאמרת אולי אפשר להתווכח עליו , אבל כברירת מחדל קסדה זה חובה, מים תמיד חשוב שיהיה לכל רכיבה שהיא לא סיבוב קטן למכולת וכו ...

אני יודע שלי יש תמיד מים לרכיבות כאלה, ובהרבה סיטואציות אני עם הקסדה - אינסטינקט או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים