פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים לדפוק את הראש בקיר שלוש פעמים ברציפותאתם מדברים איתי על דקותאני מדבר איתכם על חודשיםעד עכשיו אני בסוטולהמוח כאילו לא עובד כמו שצריךאבל זה יעבור כי זה רק סוטולמומלץ בחום
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר mazafaka נראה חזקק למרות שאני לא מבין איך זה ימסטל אותי אני ינסה עם חברים...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים חח העולם דרך העיינים האדומות נחמד חח מודי69 אני רואה שאתה לא מבין הרבה בחיים שלך לעשן נרגילה בשכיבה או לקחת שחטה טובה להשאיר בפנים ולעשות ריצה עד שאתם לא יכולים לינשום ולהוציא ואתם אתם תראו מה זה תמיד אפשר לרדת על שישיה של סטלה ארטורס או איזה בקבוק ליקר טוב שיהיה גם טעים ולא רק ימסטל למשל עכשיו אני שוטה אמולה מאפריקה בת 10 שנים וזה ממש טוב אבל ממש ממש טוב
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים ליראות אוזן של כלב מבפנים זה כמו LSD חח להריח מארוחי האוזן זה ממסטל תלוי ברכות של הפרווה
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים זה בגלל שהם פולטים את החום דרך האוזניים ולא מזיעים כמו בני אדם( אני מקנא בכלבים...) אז ניהיה ריח ממסטל כזהלמרות שגם הריח של החום של המעבד יכול להיות דומה
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים זה בגלל שהם פולטים את החום דרך האוזניים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק ממשפט כזה אפשר להתמסטל :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים גם אני מקנה בתור אחד שמזיע כמו סוס או יותר כמו 5 סוסים ואני בעצמי סוס לא קטן אבל כלבים קשה להם להוציא חום והם מיתעלפים ולוקח להם מלא זמן להיתקרר
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים Systema תחלוק חווית.גם וודקה טובה דופקת את הראש.. אני למשל עכשיו אחרי אבסולוט ומרגיש בשמיים..
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים יש הרבה דברים ממסטלים :1. הד אנד שולדרס לעיינים.2. נתנו פה רעיון דומה אבל בכל זאת - לשים בקבוק על הריצפה להרים יד לשמים להיסתכל עליה (ורק עילה) ולהסתובב ממהר על המקום ואז לבעות בבקבוק (בתנאי שתימצא אותו , ולא תידפוק סלטה).3. נרגילה עם יין.4. תנפח שקית בלונים.יש עוד...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים יש הרבה דברים ממסטלים :1. הד אנד שולדרס לעיינים.2. נתנו פה רעיון דומה אבל בכל זאת - לשים בקבוק על הריצפה להרים יד לשמים להיסתכל עליה (ורק עילה) ולהסתובב ממהר על המקום ואז לבעות בבקבוק (בתנאי שתימצא אותו , ולא תידפוק סלטה).3. נרגילה עם יין.4. תנפח שקית בלונים.יש עוד...1) עדיף חומצץ מלח 50%, הרבה יותר אפקטיבי.2) רק תזהר שלא תדפוק את הראש בבלטה...3) סנו 00 עם אקונומיקה.4) דווקא לזה לא ציפיתי... אתה מוריד את כמות ה- CO2 בריאות וזה גורם לך לסחרחורת, במילים אחרות: היפרונטילציה. פשוט תנשום מהר למשך חצי דקה ותרגיש את אותו האפקט.ואת זה אתה מגדיר כסטלה?את זה אני מגדיר כרשימת דברים לא נעימים שאפשר לעשות כשעולה בך רצון למזוכיזם, לא יותר.AC/DC, אתה מוכן להסביר לי למה אני לא מבין כלום מהחיים שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.