פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לא התכוונתי שזה דופק אץ המוח כמו סמים.. זה שונה.. זה לא באמת נזק. זה בלבול פשוט. גם סמים אבל זה שונה. לא יודע איך להסביר.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תיכנס למקלחת הכי קרה שאתה יכול תרגיש כאילו עישנת קצת חשיש אני אומר לך אתה לא תאמין אבל קרה קרה שהגוף שלך חם שקשה לך לנשום כזה מכיר? אז ככה בערך לאיזה דקה אתה עף באוויר חחח
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים ההגדרה של להתמסטל היא (לדעתי לפחות) זה להזות או ברמה המינימלית של לא לדעת מה אתה עושה עם עצמך...(או מקסימום לחשוב שאתה !@#)..ככה שכאב ראש לא ממש נחשב להתמסטל.... :anim-jjd:
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים לשמוע מהתחלה עד הסוף את האלבום : Pink Floyd - Wish You Were Here או : Hallucinogen - In Dub ששמיעה ברצף פשוט שוברת אותי!!! קשה מאוד להגיע לHigh בלי לקחת סמים
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים לשמוע מהתחלה עד הסוף את האלבום : Pink Floyd - Wish You Were Here או : Hallucinogen - In Dub ששמיעה ברצף פשוט שוברת אותי!!! קשה מאוד להגיע לHigh בלי לקחת סמים בוא נראה אותך :anim-jjd: ורואה CUBE לדורותיו....
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים דווקא יותר נחמד :anim-jjd: משהו ולראות את Freddy Got Fingered ...יש לזה השלכות הרסניות , יותר מהסמים .
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר אם אתם בכיוון... לשמוע rammstein שזה רוק גרמני ולראות פרפר נחמד בלי ווליום...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים אני חושב שהגרסה הבאמת "ממסטלת" (כלומר יש בה רכיבים שיש גם בסמים) לא חוקית.ד"א, אומרים שואן גוך חתך לעצמו את האוזן בהשפעת אבסינת'.אצלנו יש חוק ידוע: אם אתה שותה אבסינת'= אתה נהנה מהמסיבה.2 שוטים זה בהחלט מספיק מהחומר הזה.ד"א, יש כל מני גרסאות של המשקה, רק חלקן 70%.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים תשברו רגל או יד ותרגישו סחרחורת נחמדה כזו לכמה דקות.תאמת היא אני לא יודע איך מרגישים כשמתמסטלים... אף פעם לא שאפתי/החדרתי משהו לא רצוי לגוף.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים כמה טמטום בנושא אחד מצחיק לראות אנשים זורקים דברים לאוויר בלי שום בסיס ועיקר. 1)אלכוהול זה סם יותר מסוכן מ 2) זה בכלל לא מסוכן 3) מצחיק איך שאתם אומרים " 2 שוטים של אבסנט ויש מסיבה". די כבר, הרמה פה כל כך נמוכה... ובאמת אחרי ריצה ארוכה על הליכון מרגישים שמרחפים.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מצחיק לראות אנשים זורקים דברים לאוויר בלי שום בסיס ועיקר. 1)אלכוהול זה סם יותר מסוכן מ 2) זה בכלל לא מסוכן מכיר את האנשים האלה שמעירים לאחרים על שגיאות כתיב בעוד שבהודעות שלהם יש שגיאות כתיב בדיוק כמו בהודעה שהם הגיבו עליה? אז בדיוק אותו הדבר...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים חחחחח אתם פשוט לא מבינים מה קורה לכם...תחושת הריחוף אחרי ההליכון היא בגלל ירידת לחץ הדם שלכם. בדר"כ זה מלווה בפתיחת האישונים (מה שגורם לזה שאתם לא רואים כלום)...כשמרגישים את זה מומלץ לשבת או לשכב, אתם עלולים להתעלף אם לא תעשו את זה.כמו כן, מומלץ גם לשתות מים. לפעמים מרגישים תחושה כזאת כאשר יוצאים בפתאומיות מאמבטיה/ג'קוזי חמים (36-40) או כשקמים משכיבה לעמידה במהירות.כמו כן, זהו אחד הסימפטומים להתייבשות (לא מחייב). אם תלכו ברחוב ופתאום תרגישו את זה, כדאי לכם לשכב או לשבת (כדי שיותר דם יגיע למוח וכדי למנוע מקרה שתדפקו את הראש במדרכה במקרה שתתעלפו) ולשתות כמה שיותר. אם לזה אתם קוראים סוטול, חתיכת ורידים תהיה ממש high בשבילכם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.