עבור לתוכן

מורה שלי חטפה תפוח לפנים

Featured Replies

פורסם

תלמיד כזה צריך לבלות לילה במאסר.

כי מה שהוא לא יבין עכשיו וכך הוא יבין אחר כך ובצורה גרועה יותר.

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת, אני לא יודע מי יותר אשם. התלמיד עצמו, או ההורים.

פורסם

יש המשך לבדיחה

הוא זרק את התפוח

ו5 שנים מאוחר יותר אנס בת 12

פורסם

יאללה מה נהייתם צדיקים?

אני בטוח שלפחות חצי ממי שהגיב היה פותח בצחוק רם אילו היה רואה מישהו שזורק על המורה שלו תפוח.

פורסם

זה בטוח אבל מה שכן זה שישראל ברמה של פיגור סיכלי מיבחינת בית ספר אלימות ועוד דברים פשוט לתתי רמה

פורסם

זה בטוח אבל מה שכן זה שישראל ברמה של פיגור סיכלי מיבחינת בית ספר אלימות ועוד דברים פשוט לתתי רמה

OMFG LOL! :lol:

פורסם

יאללה מה נהייתם צדיקים?

אני בטוח שלפחות חצי ממי שהגיב היה פותח בצחוק רם אילו היה רואה מישהו שזורק על המורה שלו תפוח.

אם מה שאתה אומר נכון, המצב עצוב מאוד.

פורסם

יאללה מה נהייתם צדיקים?

תגיד, אתה מודע לעובדה שהמורים שלך הם בני אדם עם משפחה וחברים? אתה מודע לכך שהם הלכו לאחד מהמקצועות הכי מתסכלים, מתישים ושוחקים בעולם רק כי הם חשבו שהם יכולים לעשות איזשהו שינוי?

תחשוב על זה ככה - אם אתה היית מקבל תפוח לפנים, היית רוצה שמישהו יצחק עליך? היית רוצה שמישהו יחשוב שזה נורררררא מצחיק?

לא, אה? לא חשבתי ככה.

פורסם

אם מה שאתה אומר נכון, המצב עצוב מאוד.

לדעתי זה המצב.

רואים שהבן אדם שכתב את ההודעה הראשית הוא ילד שאינו בוגר, אבל אני לא יודע איך אני הייתי למצב שהייתי בגילו ויש מצב שהייתי צוחק מזה ולא לוקח את זה ברצינות.

וכן המצב עצוב מאוד בארצנו, אבל ככה זה.

תגיד, אתה מודע לעובדה שהמורים שלך הם בני אדם עם משפחה וחברים? אתה מודע לכך שהם הלכו לאחד מהמקצועות הכי מתסכלים, מתישים ושוחקים בעולם רק כי הם חשבו שהם יכולים לעשות איזשהו שינוי?

תחשוב על זה ככה - אם אתה היית מקבל תפוח לפנים, היית רוצה שמישהו יצחק עליך? היית רוצה שמישהו יחשוב שזה נורררררא מצחיק?

לא, אה? לא חשבתי ככה.

אתה מודע שאין קשר עקיף אפילו בין מה שאמרתי לבין מה שהגבתי לי.

כתבתי שלדעתי חלק מכותבי התגובות כנגד כותב ההודעה הראשית יכול להיות שבמצב כמו שלו ובגיל שלו היו צוחקים על זה ולא לוקחים זאת ברצינות.

לא דיברתי על עצמי בכל צורה, פשוט אנשים פה מדברים כאילו בחיים לא שמעו שמתעללים במורים ומורות, לדעתי בין המקצועות הכי גרועים שאפשר למצוא.

פורסם

יאללה מה נהייתם צדיקים?

כן אם רמת ה IQ שלי היית ברמת התלמידים שלומדים היום בתיכון ובתי ספר (או רמת ה IQ שלך - כי אתה חושב שזה מצחיק)

אז כנראה , כן הייתי צוחק.

וכנראה גם הייתי צוחק מבדיחות של מנחי ערוץ הילדים.

פורסם

אתה מודע שאין קשר עקיף אפילו בין מה שאמרתי לבין מה שהגבתי לי.

כתבתי שלדעתי חלק מכותבי התגובות כנגד כותב ההודעה הראשית יכול להיות שבמצב כמו שלו ובגיל שלו היו צוחקים על זה ולא לוקחים זאת ברצינות.

כמובן שיש קשר. כל אחד שקורא את זה צריך לשים את עצמו בנעליים של המורה המסכנה הזו.

אף אחד לא הגיב כאילו הוא לא ידע שהתופעה קיימת - אני מנחש שרוב המגיבים היו כאלה שהתבגרו קצת והבינו כמה מה שקרה לא משעשע ולא מצחיק.

כשאני הייתי בתיכון, היו מורים שתלמידים התעללו בהם עד קיצוניות (אחת המורות שלנו אושפזה עם התמוטטות עצבים). נראה לך שלא היו אנשים שמצאו את זה מצחיק?

מי שהיה לו גרם אחד של אנושיות הבין כמה זה נוראי ולא מצחיק.

מה שעשו התלמידים בכיתה ההיא לא היה מעשה של שובבות - זה היה מעשה שמראה שאין בהם אנושיות בכלל. זה היה מעשה של רוע טהור ואני מסכים עם מי שאמר שהילד שזרק את התפוח צריך היה להילקח למעצר. אם אין כבוד למחנכים, אין כבוד לאף אחד.

פורסם

הבאתי את הפרקי אבות כדוגמא אחת מכמה דרכים אפשריות ללמוד קצת ערכים...

ופותח הת'ראד,

באמת אתה לא חושב שזה לא מצחיק אלא עצוב?

שככה התלמידים שלנו ניראים בבתי הספר?

פורסם

שמע, גם אני עשיתי שטויות כגון להציק ולמורים ולהתחצף לפעמים. בסך הכל - המודעות של ילד מוגבלת.

אבל לזרוק תפוח על הפרצוף של המורה זה מעבד לזלזול מוחלט, שזה דבר רע בפני עצמו. זוהי פשוט אלימות.

ועוד כלפי בן אדם מבוגר שמשקיע את עצמו כדי ללמד אותך.

פשוט בושה. הבעיה של הבתי ספר בארץ היא שה"עונש" הכי חמור שלהם הוא השעיה, מה שמהווה פרס בשביל הילדים האלה.

צריך להעניש אותם בדרך החמורה ביותר שהיא לא אלימה- להביא להם עבודות רס"ר או משהו בבית ספר או אפילו באמת מעצר ליום אחד.

זה ילמד אותם לקח.

את ההורים אי אפשר לשנות בכל מקרה.

פורסם

כן אם רמת ה IQ שלי היית ברמת התלמידים שלומדים היום בתיכון ובתי ספר (או רמת ה IQ שלך - כי אתה חושב שזה מצחיק)

אז כנראה , כן הייתי צוחק.

וכנראה גם הייתי צוחק מבדיחות של מנחי ערוץ הילדים.

אם רמת ה-IQ שלך כל כך גבוהה, איך אתה מתייחס להודעתי כאילו זה מצחיק אותי למרות שלא רשמתי משהו קרוב לכך אפילו.

לכל אלו שחושבים שזה מצחיק אותי, זה לא! רק כתבתי שמי יודע מה אתם הייתם עושים אם הייתם במצב הילדים שמסתכלים על זה.

אני לא יודע מאיפה הקרצת את זה שזה מצחיק אותי, מר High IQ.

כמובן שיש קשר. כל אחד שקורא את זה צריך לשים את עצמו בנעליים של המורה המסכנה הזו.

אף אחד לא הגיב כאילו הוא לא ידע שהתופעה קיימת - אני מנחש שרוב המגיבים היו כאלה שהתבגרו קצת והבינו כמה מה שקרה לא משעשע ולא מצחיק.

כשאני הייתי בתיכון, היו מורים שתלמידים התעללו בהם עד קיצוניות (אחת המורות שלנו אושפזה עם התמוטטות עצבים). נראה לך שלא היו אנשים שמצאו את זה מצחיק?

מי שהיה לו גרם אחד של אנושיות הבין כמה זה נוראי ולא מצחיק.

מה שעשו התלמידים בכיתה ההיא לא היה מעשה של שובבות - זה היה מעשה שמראה שאין בהם אנושיות בכלל. זה היה מעשה של רוע טהור ואני מסכים עם מי שאמר שהילד שזרק את התפוח צריך היה להילקח למעצר. אם אין כבוד למחנכים, אין כבוד לאף אחד.

שוב, אתם מתייחסים כאילו אני מעודד מקרים כאלו, למרות שכמוכם אני חושב שזה חמור מאוד.

אני יסביר את עצמי שוב ואנא נסו לקרוא בעיון ולהבין מה שאני כותב לפני שאתם מתנפלים עליי פעם נוספת:

אני חושב שחלק מהשותפים בדיון הזה, אם היו מוצאים את עצמם בני 14 שאחד מחברם זרק תפוח על המורה, לאו דווקא היו מגנים זאת, יכול להיות בגלל לחץ חברתי ויכול להיות בגלל שזה היה מצחיק אותם. היום שאתם בוגרים קל להגיד שהמעשים האלו מטומטמים, אבל אז מי יודע מה באמת משתתפי הדיון הזה היו עושים.

מעשים כאלו לצערי הם כבר ידועים וקרו כבר ברוב בתי הספר הממלכתיים בארץ, אני זוכר על מקרה שחבורת ילדים פוצצה מורה במכות, אני זוכר גם שילד הפיל על מורה שיקת זבל מלאה במים (ששוקלת לא מעט).

צריך לטפל במקרים אלו בחומרה, לצערי הגענו למצב שלהיות עבריין זה קול ולהיות ילד טוב זה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים