פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לחפף במשהו , לעשות כל דבר דרך התחת , או בקומבינה כלשהי שלא בהכרח תפתור משהו .
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים חאווה מלשון חווה אבל בהברה של מאגניבים יענו FAAAARM. ממש לא. את המילה "חאווה" אתה יכל למצוא בהקשר הזה: "השגתי את ההזמנות האלו בחאווה" כלומר בעקיפין או ע"י הפעלת קשרים במקומות הנכונים
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים נו מה אתה רציני?"חאווה בפנים"זה שאתה יודע שמה שאתה הולך לעשות לא טוב ואתה עושה אותו בלי בושהבקיצור שזין!חיחי
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני מכיר שתי פירושים (מתוך מילון אבן חנוכה):1. פוקס, מזל.2. גניבה של פלאפון של ערס בפנים.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לא, בחיפה זה גנבת פלאפון בפנים ע"י ערסוואת.ויש גם את הפירוש השני שמקורו בא ממשחק הסנוקר העממי.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יש "נצחת בחאווה" שזה לקחת את הניצחון אפילו שזה לא מגיע לך, או, גנבת אותו.יש "עשו לי חאווה לדיסק", כלומר, לקחו לי אותו ולא החזירו -> גנבו.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני שמעתי את זה גם בתור -"תעשה לי חאווה" שזה תעשה לי טובה, אבל בד"כ זה בא עם צירוף מילים יותר משוכלל כמו -"תעשה לי חאווה בחיית' אמא ש'ך..."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.