עבור לתוכן

Athlon Tbird 1400mhz - OC

Featured Replies

פורסם

לא חושב שיש מצב ממש שאני אוריד את הטמפרטורה,

המארז הוא די דפוק, "e-star" כתוב על השם שלו, יש מאורר מקדימה ומאחורה, הקדימה די גדול (לא מבין בזה :P),

אבל האוויר היחיד שנכנס ממנו הוא מתחתיו, כי הקדימה של המארז חוסם אותו, יש כולה חור מתחתיו,

החלק הקדמי של המארז עומד קצת באוויר בגלל זה, אז נכנס ממנו קצת.

מאחורה יש גם מאורר, וזהו בעיקרון.

יש דרך טובה לנקות אותם אולי? הם מלאים אבק, ניסיתי עם ספריי כזה של אוויר, ברח לי השם, אבל זה לא ממש עזר (זה עוזר להעיף אבק מהכרטיסים והמהMB, אבל לא ממאווררים)

כמובן שאני מדבר על דרך בלי לפרק אותם

אני מנקה את המאווררים ע"י מקלוני אוזניים הם מנקים דיי טוב וחודרים לכל חריץ המאוורר..

התרחקתה "קצת" מנושא התראד עשיתה OC למעבד ? אין ממה לפחד מקסימום אם המחשב לא יכול

הוא יראה לך מסך כחול, יתקע ואז תוריד מעט את מהירות הבאס עד שהמחשב שלך יציב.

פורסם

עשיתי לו עכשיו ניקוי קצת עם הספריי הזה, הטמפרטורה של הMB צנחה, ממש צנחה, 27 מעלות, במקום 37-8 קודם

המעבד אחרי שהדלקתי התחיל ב38, אבל עולה כל הזמן, כרגע 50, זה אף פעם לא קרה בפעמים הקודמות שניקיתי, הוא תוך שניה קפץ ל5x חזרה,

עכשיו הוא עולה די לאט.

אף פעם לא מודדים טמפ' ברגע הדלקת המחשב (או דקה-שתיים אחרי) !

תן למחשב לעבוד (או רק לדלוק אם אתה רוצה לבדוק Idle) לפחות רבע שעה. הרי אתה רוצה לבדוק את המעבד במצב נורמלי.

רק ככה הבדיקה אמינה.

פורסם
  • מחבר

כשכתבתי את ההודעה זה היה אחרי רבע שעה, רק ציינתי שעכשיו זה פחות גם ברגע הדלקת המחשב, וגם אחרי.

בכל מקרה, בסוף הוא הגיע ל52 (אחרי 20 דקות בערך), ואחרי שעה הוא הגיע שוב לטמפ' הרגילה, 55 מעלות :-\

עכשיו אחרי שהוספתי 1 FSB הוא על 58 מעלות (אני רואה גם שהמאוורר עכשיו עם RPM הרבה יותר גבוה, זה המהירות נכון?)

ובקשר לסטייה מהנושא, זה בגלל שהתברר לי שהטמפ' גבוהה מדי (וזה נכון כנראה, אחרי +1 FSB כבר 58 מעלות..)

מחר אני אנקה עם המקלוני אוזניים (אני מקווה שאתה לא צוחק עלי :))

עריכה: עכשיו זה ירד שוב ל55 (בערך לפני רבע שעה, פשוט עכשיו נכנסתי לאתר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים