עבור לתוכן

Athlon Tbird 1400mhz - OC

Featured Replies

פורסם

טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה:

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz,

אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות,

לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע.

אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי:

לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה)

זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב :P)

הספק אין לי מושג, אני חושב שכתוב ביציאה של החשמל AC 230V, נשמע לי קצת נמוך..

אם צריך עוד דברים תגידו, וכמובן בקשר ליותר פרטים, אם יש דרך לברר אני אשמח לדעת

אני לא מצפה לתוצאות של 2000 מגה הרץ, גם 1500 יהיה נחמד (יש מצב?)

בBIOS שלי אגב, יש שם לשנות FSB, הוא כרגע על 133, לא רציתי לגעת בכלל בלי לדעת עד כמה אני יכול, אני לא רוצה ששום דבר יקרה למעבד

פורסם

בגלל שאני לא מגדת עתידות אני לא יכול לומר לך אם תגיע ל140 או 135 אני אומר שקודם כל תנסה בקפיצות של אחד... תבדוק יציבות וטמ"פ. יכול להיות שזכרונות לא איכותיים יעצרו אותך אבל בקפיצות קטנות אני מאמין שזה לא יקרה

פורסם
  • מחבר

קפיצות של אחד? זה לא קטן מדי?

אני רוצה למשל להשאיר אותו היום בלילה עם בדיקת יציבות, אני לא אשאיר אותו אז עם 134, וככה כל לילה אחד..

פורסם

היה לי TBIRD 1400MHZ והגעתי איתו ל1560MHZ עם 1.80V בקלות ויציבות..

פורסם
  • מחבר

SUBX: המאורר שלי הוא ממש לא משהו :-\ מה היתה הטמפ' של שלך בלי מאמץ? אם אתה זוכר..

פורסם

הלוח בהחלט לא לשני מעבדים.

אתה מבלבל את ה A7M266 עם ה A7M266-D

פורסם
  • מחבר

טוב נו, כנראה, אני שמח לדעת שלא עבדו עלי כשקניתי (אמרו לי שהA7M עדיף על הA7A, הוא יותר חדש כאילו),

מאז שגיליתי שהוא כביכול ל2 חשבתי שסתם רצו שאני אקנה לוח יותר יקר

פורסם

הוא באמת יותר טוב מה A7A266, יצאת מזה בסדר גמור.

פורסם

הוא באמת יותר טוב מה A7A266, יצאת מזה בסדר גמור.

אבל אז כבר היה A7V266, שהיה יותר טוב משניהם, לא?

פורסם

I really don't think you should overclock the computer before taking care of the heat. it won't destroy the CPU, don't worry, but if you start overclocking with that temperture you will lose stability very fast and you computer will start locking up. with the heat problem taken care off I believe you should be able to reach 1450Mhz, assuming you don't have an extra shitty memory.

פורסם

SUBX: המאורר שלי הוא ממש לא משהו :-\ מה היתה הטמפ' של שלך בלי מאמץ? אם אתה זוכר..

הטמפרטורה שלי הייתה:

כמו אצלך...

בלי מאמץ- 55 מעלות

עם מאמץ מלא- 60 מעלות

המעלות האלו היו עם OC כי באותו הרגע שקיבלתי את המחשב עם הTBIRD נכנסתי לביוס

והעלתי את הבאס ל150 לא היה יציב אז הורדתי ל 148 וככה הוא עבד עם OC

עד שקניתי מעבד חדש (AXP1900+)

תעלה את הבאס מ140 עד כמה שאתה יכול תעלה גם את הוולטג' ליציבות...

אה ועשיתי OC עם המאוורר המקורי.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיש מצב ממש שאני אוריד את הטמפרטורה,

המארז הוא די דפוק, "e-star" כתוב על השם שלו, יש מאורר מקדימה ומאחורה, הקדימה די גדול (לא מבין בזה :P),

אבל האוויר היחיד שנכנס ממנו הוא מתחתיו, כי הקדימה של המארז חוסם אותו, יש כולה חור מתחתיו,

החלק הקדמי של המארז עומד קצת באוויר בגלל זה, אז נכנס ממנו קצת.

מאחורה יש גם מאורר, וזהו בעיקרון.

יש דרך טובה לנקות אותם אולי? הם מלאים אבק, ניסיתי עם ספריי כזה של אוויר, ברח לי השם, אבל זה לא ממש עזר (זה עוזר להעיף אבק מהכרטיסים והמהMB, אבל לא ממאווררים)

כמובן שאני מדבר על דרך בלי לפרק אותם

פורסם
  • מחבר

עשיתי לו עכשיו ניקוי קצת עם הספריי הזה, הטמפרטורה של הMB צנחה, ממש צנחה, 27 מעלות, במקום 37-8 קודם

המאורר של המעבד אני פוחד יותר לנקות אותו ממש ממש, כי הוא על הMB, והספריי הזה לעיתים רחוקות יוצא ממנו נוזל כזה, אני לא יודע אם הוא יכול להרוס משהו, אבל אני לא רוצה להסתכן

המעבד אחרי שהדלקתי התחיל ב38, אבל עולה כל הזמן, כרגע 50, זה אף פעם לא קרה בפעמים הקודמות שניקיתי, הוא תוך שניה קפץ ל5x חזרה,

עכשיו הוא עולה די לאט. אז שוב, אם מישהו מכיר דרך אחרת וטובה לנקות.. שיגיד

(נ.ב את המאוררים האחרים ממש הכנסתי את ה"קנה" של הספריי לתוכם, כי המיכל (שמהקצה שלו יוצא הנוזל לפעמים) היה מעל השטיח

פורסם
  • מחבר

מצטער על 3 תגובות רצופות, אבל ראיתי עכשיו שעל הזיכרון שלי יש מדבקה, כתוב שם שזה של יונדאי?

הם מייצרים גם זכרונות? (HYUNDAI)

וזה נכון מה שכתבתי מקודם, זה 266mhz הזכרון

פורסם

כן יונדאי מייצרים זכרונות אבל לא איכותיים במיוחד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים