פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מעבד נמכר ב 1500 6300 נקנה ב 1120 ש"ח ותגיד לי איפה אתה מוצא את הפריירים האלו?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים ותגיד לי איפה אתה מוצא את הפריירים האלו? הם מוצאים אותי,חחח taotao161: התגובה שלך או באה מקנאה או מחוסר מעש אבל עזבו שטויות,שנה טובה
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים הם מוצאים אותי,חחח taotao161: התגובה שלך או באה מקנאה או מחוסר מעש אבל עזבו שטויות,שנה טובה קנאה ממש לא...חוסר מעש ממש לא.. היא באה במקום הפרצוף הזה :-\ של למה השידרוג היה נחוץ.. אבל לא ניכנס לזה הסברת את עצמך סבבה... תהנה...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים קנאה ממש לא...חוסר מעש ממש לא.. היא באה במקום הפרצוף הזה :-\ של למה השידרוג היה נחוץ.. אבל לא ניכנס לזה הסברת את עצמך סבבה... תהנה... סבבה אחי, אבל בגדול השידרוג שווה לכול הדעות (חוץ מדעתך ,חחח)
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים סבבה אחי, אבל בגדול השידרוג שווה לכול הדעות (חוץ מדעתך ,חחח) מין הסתם שהשידרוג הביא לך יותר ביצועים זה נכון.. אבל מהבחינה הזאת שלא הייתה צריך את זה....(משחקים וכו לא יהיה הבדל עצום).. ;D שנה טובה..
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים יכולתי לקנות 4200x2,והיה נשאר לי הרבה כסף בצד,נניח לכרטיס מסך יותר טוב, אבל התחשק לי מעבד חדש ;D אבל בשביל זה צריך קונה לכרטיס מסך שלי,חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.