עבור לתוכן

בעלי X1900XT ...כמה מעלות יש להם במנוחה ומאמץ בקשה ?

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת .....עם הקירור סטוק כמה מעלות יש לכם במנוחה ובעת מאמץ (משחק כבד)

ולמי שקנה קירור מיוחד לכרטיס , איזה קירור, וכמה מעלות אצלו גם במנוחה \ מאמץ ...

תודה.

פורסם

עוד לא בדקתי במאמץ אבל במנוחה על 47 מעלות עם אקסלרו X2

ד"א איפה אני יכול לראות את המהירות של הכרטיס במצב 3D? בקטליסט הבנתי שהוא מראה רק 2D ואז המהירות על 500MHZ

פורסם
  • מחבר

מה לא לקחת עם הVF900 ?

כמה על מאמץ ? עוד לא בדקת ? תתקין שניה ATI TOOL רק בשביל הבדיקת טמפרטורה .......

פורסם

לא אני בסדר גמור עם האקסלרו X2 :P

בכל מקרה המקסימום שהוא הגיע היה קצת מתחת ל60... (56-58 מעלות)

פורסם

האקסלרו רועש ?.....

עם מארז פתוח שומעים ? (תחת משחק כמובן ...תחת מאמץ)

פורסם

אין הבדל ברעש בין מנוחה למאמץ (לא הבדל שאני שמתי לב אליו)

וביחס למחשב אתה כמעט לא שומע אותו (והמחשב מאוד שקט... הדבר היחידי שקצת מרעיש זה הספק)

פורסם

אני מריץ אותו עם הקרור סטוק, לפחות עד שאני אמצא תשובה חד משמעית לגבי הקרור שהכי טוב לו, הVF900 ברוב המקרים מקרר בכמה מעלות אבל ראיתי

כמה מבחנים שבהם לא רק שהוא לא קירר אלא גם היה פחות טוב מהסטוק. כנ"ל לגבי הACCELRO , ובכל מקרה הרעש שהסטוק מוציא הוא באמת יחסית זניח והוא מקרר סביר.

מנוחה : 45-47 מעלוח

מאמץ (אחרי 3 שעות OBLIVION עם כל הפילטרים, זה מבחינתי מספיק מאמץ... ) : 67 מעלות.

אז הסטוק באמת סביר יחסית. אבל אני מתכנן לרכוש קרור טוב בקרוב.

פורסם

לא הייתי מגדיר את הרעש של הקירור סטוק זניח... או אפילו כל דבר שמתקרב לזה... הוא מאוד מאוד מרעיש!

בכל מקרה הקירור סטוק הוא קירור מצויין פשוט ממש מרעיש... אם הרעש לא מפריע אז אין סיבה להחליף אותו...

פורסם

לא מסכים איתך , בכל קונפיגורציית מאווררים שיש לך במארז (ואני מדבר על לפחות 2 של 120 ) הרעש שלהם ושל מאוורר הספק בולעים את הסטוק.

אם תרצה ותתאמץ להקשיב תוכל לשמוע מדי פעם את הסטוק מעלה RPM אבל זה לא קריטי בכלל.

לי יש שני מאווררים 120 של TT , קרור של NINJA למעבד-עם מאוורר של AC וספק 550Win של HEC , ככה שאי אפשר להגיד שלא השקעתי בקרור איכותי יחסית , ואני אומר לך שכל זה בולע את הסטוק....

פורסם

אצלי זה 2 מאווררים של 120 + 3 מאווררים של 80 (הכל של AC) + פריזר 7 פרו + אותו ספק והדבר היחידי שאני שומע מהמחשב זה קצת את הספק...

את הקירור סטוק בדקתי במעבדה (בחנות) על מאמץ ולמרות שהייתה מוזיקה ברקע שמעתי אותו דיי טוב ביחס לשאר המחשב... מבחינת רעש אין מה להשוות אותו לאקסלרו...

פורסם

מסכים שאי אפשר להשוות את הסטוק מבחינת רעש לשום קרור אחר, בפרט לאקסלרו.

אבל השאלה היא האם הפחתת הרעש שווה את העובדה שיתכן שהסטוק פשוט יותר טוב כקרור.

במספר מבחנים מאוד רציניים מצאו שהאקסלרו לא רק שלא מקרר כמו הסטוק אלא פחות טוב ממנו.

ולכן, עדין נשאלת השאלה , מה הקרור הכי טוב לכרטיס ? כנראה שהVF-900....

פורסם

אני מניח שהתכוונת שהסטוק ב100%... במקרה כזה הוא ממש חזק אבל! עושה המון המון רעש!!!

לעומת זאת שהאקסלרו X2 ב100% הוא לא עושה יותר רעש וההפרש בביצועי קירור לא גדול...

בכל מקרה זה לא ממש רלוונטי כי הקירור סטוק אצלך כנראה על אוטומטי ובמצב הזה האקסלרו (על אוטומטי) קצת יותר טוב ממנו...

אבל היתרון שאתה יכול לשים אותו על 100% ואז יש לך קירור מצויין ועדיין אין רעש ;)

בנוגע לזלמן... אין לי מושג למה אבל במנוחה הוא מקרר יותר טוב מהאקסלרו אבל במאמץ הוא מקרר פחות טוב (ששניהם על 100%)

הנה השוואה...

http://www.tomshardware.com/2006/08/30/vga_heat_pipe_cooler_roundup_2006/page9.html#cooling_performance

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים