עבור לתוכן

המחשב קופא (לא השגיאה של המסך הכחול)

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר הרבה מאוד זמן,ניסיתי פשוט הכל - לפרמט,להסיר את כל התוכנות,כל ההתקנים,דרייברים,לעשות אימג',שום דבר לא עבד...

אז ככה:

המחשב שלי קופא כל פרק זמן מסויים,פשוט קופא,העכבר לא זז,שום דבר לא זז...

הבעיה היא שאני יודע מה גורם לזה אבל לא יודע איך להפסיק את זה...המחשב קופא רק שיש התקן אלחוטי מחובר...למרות שלא עם כולם זה קרה,ניסיתי שניים,אחד של מייקרוסופט ואחד חדש שעכשיו אני משתמש בו (D-link) ושניהם גורמים לתקיעות,ניסיתי גם אחד של חברה לא ידועה שלפי מה שאני יודע כבר בן שנתיים והוא דווקא לא תקע...יכול להיות שזה בעיה עם USB2?(יכול להיות שהאחד הישן היה USB1 ובגלל זה לא תקע?)

אני כבר אובד עצות,מקווה שתוכלו לעזור :\ (לומר לי לקנות אחד חדש או לא להשתמש בו לא ממש יעזור P:)

יש לי XP SP2,וזה לא קרה כל הזמן,עבדתי עם האחד של מייקרוסופט כשנתיים...זה התחיל בערך מאמצע חודש יולי...

תודה מראש! :)

פורסם

מה המפרט שלך ?

פורסם
  • מחבר

AMD Athalon 3000+ 64bit

512RAM

Radeon 9600XT

צריך עוד משהו?

פורסם

מתי בפעם האחרונה ניקיתה את המחשב מאבק? גם לי היה כזה דבר פעם

פורסם
  • מחבר

חח לפני שבועיים בערך...אבל אני בטוח ב100% שזה ההתקן האלחוטי...כי שהוא לא מחובר הוא לא נתקע.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים את זה בתוך מפצל USB(שהוא בעצם USB1.0) ולא נתקע בכלל...עכשיו אני בטוח שזה משהו בUSB...מישהו יכול לעזור? :\

פורסם

קודם כול ברוך הבא לפורום, דבר שני אם יש לך משהו להוסיף תשתמש בכפתור modify.gif בשביל זה הוא נועד!

בקשר לבעייה שלך תנסה לעדכן את הדריבר של ה USB

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר,לא עבד...(אולי לא הורדתי את האחד שצריך?)

אשמח אם תביא לי הורדה לדרייבר הכי מעודכן :)

פורסם

מהו הדגם המדויק של לוח האם שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים